You are not connected. Please login or register

[WTS] CHEAP EXHAUST & ETC MODIFICATIONS FOR CAMPRO/4G18

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 10]

mfa_145


x pun kau tggu sabtu ni. aku dan member satrianeoclub nak psg full exhaust system di ampang.
tp xtau kedai mana lg. kiteorg nak g cari.
klu nak join boleh la. klu kau nak psg bullet, aku nak g amik brg tghari 26 tu. jd aku leh amik sekali.
tp klu xnak bullet, proceed je dulu dgn header tu. tu pun klu kau nak tggu dan join kiteorg la. mgkn klu byk kete kita leh kaw tim dgn kedai ekjos tu bg murah sket kan.

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
aku beli jela bullet kt ko..tp aku xpsg la sebab sabtu aku dh berjuang ke ganu..ko pos bole brg tu? duit pos aku topap?

tula aku rs mmg dia nk makap la..sb kalu buat header dgn muffler je brp cen sgt upah..dia mls nk buat..xmasyukk..

mfa_145


Kamm Matt wrote:aku beli jela bullet kt ko..tp aku xpsg la sebab sabtu aku dh berjuang ke ganu..ko pos bole brg tu? duit pos aku topap?

tula aku rs mmg dia nk makap la..sb kalu buat header dgn muffler je brp cen sgt upah..dia mls nk buat..xmasyukk..
aik? abis tu klu kau g sana maknanya kau nak psg di sana la?
boleh insyaAllah. tp tggu 26hb la baru aku amik brg.
bullet + delivery rm150. bullet tu berat tu.
klu setuju, cam biasa la payment via maybank aku plg lewat 24hb ni. ok?

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
ok nt aku roger ko balik..kalu aku jd angkat..skg ni br deal air liur je..haha Razz

mfa_145


Kamm Matt wrote:ok nt aku roger ko balik..kalu aku jd angkat..skg ni br deal air liur je..haha Razz
xde hal. Cool

mfa_145


Bring
Up
My
Post
Cool

mfa_145


Bring
Up
My
Post

p/s: just spend few hundred bucks only with zenden stuffs to gain some horses. it's dyno proven.
no need to spend for so called branded stuffs that will cost rm1000++++++ just to free SOME horses.

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
bro,extractor utk 4g93T ade tak?

mfa_145


zaeidos wrote:bro,extractor utk 4g93T ade tak?
owh utk turbo belum ada lg Cool
banana ek Cool

mfa_145


B
U
M
P
Cool

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
extractor 4-2-1 waja tu rm200 sekali dgn hantar sekali ker??

mfa_145


fairuz84 wrote:extractor 4-2-1 waja tu rm200 sekali dgn hantar sekali ker??
rm200 utk campro. rm220 utk 4g18.
aku dah nyatakan dlm thread aku yg pemasangan dan penghantaran perlu 'extra charges'.

mfa_145


Bring
Up
My
Post
Cool

mfa_145


B
U
M
P

mfa_145


B
U
M
P

promotion effective from today (18/04/10) onwards,
header + bullet + s-flow = rm700
header + bullet = rm400

mfa_145


hari ni rajin amik gmbr. tp gmbr xcantik, hp murah.
sebelum2 ni malas.







mfa_145


today's galery





















[img][/img]

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
mfa_145 wrote:
mfa2214 wrote:Lupa plk nak tnya, mfa harga siap pasang ke camane??
owh xde servis pemasangan. cuma jual brg je Very Happy

beli jer brg under3 workshop bole pasang...

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

mfa_145


skrg aku dah ada kedai nak psg. gmbr2 latest yg aku post kat thread aku (latest pages)sumenye kat kedai panel aku.
so klu brminat, nak tau harga berape, boleh tanye.
aku ada promotion skrg.
header + bullet + s-flow muffler rm700 siap psg.
klu nak pki muffler tips/tail pipe yg cantik2, stainless steel, tmbh rm100 lg.

mfa_145


SEVERALS COMMENTS FROM PREVIOUS CUSTOMERS

From Shahid SNC (satrianeoclub),

ZENDEN 4-2-1, midbox, bullet, dan REDLINE drop in air filter.
testimonial :
Rembau(n9)-Bukit Lanjan(Damansara) perjalanan lbh kurang 100km and i got 6.8L/100km




From Amir SNC,

My Testimonial
Route: From Puncak Alam - Subang - Batu Caves - Puncak Alam
Items: ZENDEN Header 4-2-1, midbox, ZENDEN bullet, and REDLINE drop in air filter
Estimated Kilometers: 120km
FC: average 5.7-6.0L/100km



tak menyesal & tak rugi. Sebelum ni nak dapat fc sampai 6.0L pun susah, pickup pun alahai (skang nak climb pun ringan ;D)...
sekarang dengan product ini kereta saya mampu memuaskan hati sy...harganya pun berpatutan...hehehe ..anda bila lagi? ;D ;D

p/s: bro mfa_145 betul ke ni? mcm tak pcaya.. :drool: Very Happy

From dzerg9903 BLMClub,

Just finish installing extractor, bullet and muffler during the day today at Wai Heng Kepong for my blm. Had to say, for the money i paid, im quite impressed. The sound is nice, not to loud, low-humming-bass sound. The pickup is good also. Free BUMP!

mfa_145


From Mizta SNC,

tq bro aku da dyno dpt ...hp hehehehe. ;D ;D ;D ;D

mfa_145


Today latest pictures. Gen2 CPS.









fazleysyam


bro..extractor 4-2-1 utk 4g18 tu..antara biasa dengan chrome, mana lebih tahan..

mcm yg kita tahu, extractor chrome hotbits crack after 1-2 tahun, disebabkan welding or material chrome tu tak pasti la..

takut extractor chrome zenden ni pun crack after 1-2 tahun..

mfa_145


fazleysyam wrote:bro..extractor 4-2-1 utk 4g18 tu..antara biasa dengan chrome, mana lebih tahan..

mcm yg kita tahu, extractor chrome hotbits crack after 1-2 tahun, disebabkan welding or material chrome tu tak pasti la..

takut extractor chrome zenden ni pun crack after 1-2 tahun..
HB ke ape ke mmg akan crack sbb chrome tu cume coated je.
sbb tu yg biasa punye (AL steel) plg tahan. bertahun2 tahan.
kau tgk la gmbr2 kete customer aku sume pki AL.
xde sorg pun pki chrome.
aku pun x recommend pki chrome. nnt crack bila lama2 pki. rugi duit.
dah la mhl dr AL.
dah ramai org ckp HB chrome akan crack lama2. aku punye sndiri pun trus trg aku ckp akan crack. jd AL lg bgs la.

fazleysyam


bro..nak tanya lagi..

ada jaminan tak psl barang2 tu..

bukan apa..tanak la nanti jadi senario orang ni tuduh org tu..org tu tuduh orang ni..

cthnya kalo lepas psg nampak ada bocor or crack ker..sure bengkel kata dealer jual barang dah rosak..dealer plak sure kata bengkel pasang tak betul sampai rosak..yg jadi mangsa pembeli gak..contoh la..

so camne bro..ada waranty or jaminan..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 10]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum