You are not connected. Please login or register

D.I.Y Smoke Headlamp

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 6 of 9]

126 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Wed Dec 10, 2008 9:02 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
abg jo x sir lepas lg kawe konbet ni dil....xpo lah,.pas2 ni raso bosan pkai bodikit ni gak,kito konbet.. lol! lol!


_________________
WC045
http://yahoo.com

127 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Wed Dec 10, 2008 10:37 pm

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
perghhhh...semakin meracuni pemikiran ku......

128 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Thu Dec 11, 2008 4:33 am

are_meen709


KETUA KOMUNITI
RaffaelKMC wrote:perghhhh...semakin meracuni pemikiran ku......

samo la den mir,,,, Mad

129 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Thu Dec 11, 2008 10:22 pm

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
aremeen wrote:
RaffaelKMC wrote:perghhhh...semakin meracuni pemikiran ku......

samo la den mir,,,, Mad
meen apa lagi...psang sudah...ekekekkeke..aku racun ko dulu laaa... ekekkee Razz Laughing

130 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 12:08 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
aku pon nak meracun sama...rugi giler kalau tak pasang
tauker kedai tuh ler rugi...korang ok jer...

131 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 12:22 am

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
huhu..lawa sport rim demo bad... pinje boleh...huhuhu Laughing

132 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 12:26 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
RaffaelKMC wrote:huhu..lawa sport rim demo bad... pinje boleh...huhuhu Laughing
cap ayam jer...hak demo lg molek....imitation BBS bmw m3 e46...
mmg kawe minat giler

133 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 1:16 am

bedal


bad_soulfly wrote:
RaffaelKMC wrote:huhu..lawa sport rim demo bad... pinje boleh...huhuhu Laughing
cap ayam jer...hak demo lg molek....imitation BBS bmw m3 e46...
mmg kawe minat giler

cutting mcm oz racing....huhuhuhuhu

134 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 1:32 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
bedal la wrote:
bad_soulfly wrote:
RaffaelKMC wrote:huhu..lawa sport rim demo bad... pinje boleh...huhuhu Laughing
cap ayam jer...hak demo lg molek....imitation BBS bmw m3 e46...
mmg kawe minat giler

cutting mcm oz racing....huhuhuhuhu
club linea....ader lg satu set
nak jual rm800...tp saiz tayar 225/17/45

135 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 1:34 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
kita dah silap topik nih...baik cabut jer...
ekau takpo ler...nama pon bedal....bedal ajo lah....kuikuikui

136 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Fri Dec 12, 2008 6:02 am

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bad_soulfly wrote:kita dah silap topik nih...baik cabut jer...
ekau takpo ler...nama pon bedal....bedal ajo lah....kuikuikui
ermmmm... tahu x per...... Rolling Eyes

137 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Mon Dec 15, 2008 1:00 am

bedal


RaffaelKMC wrote:
bad_soulfly wrote:kita dah silap topik nih...baik cabut jer...
ekau takpo ler...nama pon bedal....bedal ajo lah....kuikuikui
ermmmm... tahu x per...... Rolling Eyes

hakhakhak....aku lakkk...huhuhuhuhuhu

138 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Mon Dec 15, 2008 3:30 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
eagle eye aper kejadah besar nak mampoih.....
rasa aku mahu besar ibu jari...sebijik cam BMW...
rapat plak tuh antara dua lampu...camner dia pasang?

139 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Tue Jun 16, 2009 4:14 am

kuan87


wow! nice DIY! yeah! we support DIY! thank for the sharing!

http://www.memall.net

140 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sun Oct 25, 2009 5:10 am

din_JB


ape2pn thanks kat bro2 yg menyumbang kepastian ini...nasib baik kwn kat JB, klu kat KL dah lame aku payung krg minum kat mamak. walaupun x pernah jumpe tp korang x kedekut ilmu..LG2 aku ni bkn ahli WC, Krg mmg best..
Hellow2 aku klu sesat kat JB expc. kat Pontian...
chow dulu...
Arrow

http://saff_7@yahoo.com

141 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sun Oct 25, 2009 10:14 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
din_JB wrote:ape2pn thanks kat bro2 yg menyumbang kepastian ini...nasib baik kwn kat JB, klu kat KL dah lame aku payung krg minum kat mamak. walaupun x pernah jumpe tp korang x kedekut ilmu..LG2 aku ni bkn ahli WC, Krg mmg best..
Hellow2 aku klu sesat kat JB expc. kat Pontian...
chow dulu...
Arrow
aduss..mlm td x sampai pontian lak,sampai kat BAKRI je. nnt klu pree aku turun tampoi kito minum kat danga bay yoo. kamu pn jika tersesat ke melaka tu bole roger2 kawe. Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

142 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sun Oct 25, 2009 10:15 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
din_JB wrote:ape2pn thanks kat bro2 yg menyumbang kepastian ini...nasib baik kwn kat JB, klu kat KL dah lame aku payung krg minum kat mamak. walaupun x pernah jumpe tp korang x kedekut ilmu..LG2 aku ni bkn ahli WC, Krg mmg best..
Hellow2 aku klu sesat kat JB expc. kat Pontian...
chow dulu...
Arrow

aku pung bukan ahli WC bro..sj nyemak kt sini je..ahli haram je Razz

143 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sun Oct 25, 2009 12:47 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
takpo..ahli bukan ahli pun x kisah,...yg penting kita sama2 pakai keter waja...keter malaysia...dan berkongsi ilmu...kata 1 malaysia....kita kena bangga kita rakyat malaysia...hehee

144 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sun Oct 25, 2009 1:54 pm

are_meen709


KETUA KOMUNITI
din_JB wrote:ape2pn thanks kat bro2 yg menyumbang kepastian ini...nasib baik kwn kat JB, klu kat KL dah lame aku payung krg minum kat mamak. walaupun x pernah jumpe tp korang x kedekut ilmu..LG2 aku ni bkn ahli WC, Krg mmg best..
Hellow2 aku klu sesat kat JB expc. kat Pontian...
chow dulu...
Arrow

huk ala..pontian kt mana bro?kg aku kt sana gak ..Bt.33,jalan johor..apa no ko..skali2 balik leh ngeteh..heheh

145 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sun Oct 25, 2009 9:45 pm

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
huhuhu..kenangan lama nih gmbar DIY kawe bersama manzz1235 n bedal.. msa tuh DAK siap dgn bodykitt n enjin stndard lagi huhuhu...
haa.. gmbar tuh diambil menggunakan kamera canon eos 5d markIII... x silap kawe.. sapa yg kenal manzz akan tahu sapa manzz nih.. kamera dia la tuh.. huhuhu Laughing

146 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Mon Oct 26, 2009 2:08 am

din_JB


are_meen709 wrote:
din_JB wrote:ape2pn thanks kat bro2 yg menyumbang kepastian ini...nasib baik kwn kat JB, klu kat KL dah lame aku payung krg minum kat mamak. walaupun x pernah jumpe tp korang x kedekut ilmu..LG2 aku ni bkn ahli WC, Krg mmg best..
Hellow2 aku klu sesat kat JB expc. kat Pontian...
chow dulu...
Arrow

huk ala..pontian kt mana bro?kg aku kt sana gak ..Bt.33,jalan johor..apa no ko..skali2 balik leh ngeteh..heheh



Tmn Pontian Jaya, Jln Johor
0127941933

http://saff_7@yahoo.com

147 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Mon Oct 26, 2009 11:44 am

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
salam bro...
bro....bro...nk join skali leh x?
upah sy bayar la,heheheeh....










wc128

148 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Mon Oct 26, 2009 10:35 pm

are_meen709


KETUA KOMUNITI
Zhaf_wc 128 wrote:salam bro...
bro....bro...nk join skali leh x?
upah sy bayar la,heheheeh....


zhaf,ko suh jebat je wat..jauh tu bro kt jb nie..hehe









wc128

149 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Mon Oct 26, 2009 10:37 pm

are_meen709


KETUA KOMUNITI
din_JB wrote:
are_meen709 wrote:
din_JB wrote:ape2pn thanks kat bro2 yg menyumbang kepastian ini...nasib baik kwn kat JB, klu kat KL dah lame aku payung krg minum kat mamak. walaupun x pernah jumpe tp korang x kedekut ilmu..LG2 aku ni bkn ahli WC, Krg mmg best..
Hellow2 aku klu sesat kat JB expc. kat Pontian...
chow dulu...
Arrow

huk ala..pontian kt mana bro?kg aku kt sana gak ..Bt.33,jalan johor..apa no ko..skali2 balik leh ngeteh..heheh



Tmn Pontian Jaya, Jln Johor
0127941933

telimo rojor tu din_jb..

150 Re: D.I.Y Smoke Headlamp on Sat Nov 07, 2009 5:11 am

viperz


salam, nak tanya skit. buat smoke h/lamp ni, J*J n p*l*s tr*f*k tak tahan ke? ada penah lalu rdblock ngan smoked h/lamp? kawan penah kena tahan skali oleh tr*f*c. alasan dia lampu keta tak ikut spec keselamatan???... bole trima pakai ka alasan nih?

151 Re: D.I.Y Smoke Headlamp Today at 2:21 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 6 of 9]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum