You are not connected. Please login or register

WTS - Waja Headlamp wit smoke

Go to page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

1 WTS - Waja Headlamp wit smoke on Mon Feb 08, 2010 2:44 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
guys,i nak jual original headlamp wit smoke black.
RM200 !!!
lampu condition tip top Smile

http://www.team-force.forums2u.com

2 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Mon Feb 08, 2010 10:43 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kurang sikit toro...utang leh x...

3 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Mon Feb 08, 2010 11:30 pm

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
mAnIn_thEmIrrOr wrote:kurang sikit toro...utang leh x...

Hah...hah.... betul tu bro.... klu ada buku 3-5 lagi bagus ...
bro toro... 4 kali bayar boleh x ?? Razz Razz Razz Razz Embarassed Embarassed

4 ...... on Tue Feb 09, 2010 12:17 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fizziesiam wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:kurang sikit toro...utang leh x...

Hah...hah.... betul tu bro.... klu ada buku 3-5 lagi bagus ...
bro toro... 4 kali bayar boleh x ?? Razz Razz Razz Razz Embarassed Embarassed

alamak... Embarassed
ada credit card tak?kalau ada boleh pakai credit card swap,i ada merchine utk swap card tu,bagi u 0% installment plan Laughing Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

5 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Tue Feb 09, 2010 1:01 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
toro kasi lah tunjuk gambar??

6 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Tue Feb 09, 2010 2:14 am

xclusives


KETUA KOMUNITI
toro tukar sama kasut shuffle bole ka.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


toro saya mau lampu led brake blakang punya..brapa u beli.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

7 ...... on Tue Feb 09, 2010 2:07 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fairuz84 wrote:toro kasi lah tunjuk gambar??

gambar kat my waja pict sana pun boleh dpt tgk mah,malas nak upload lah. Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

8 ...... on Tue Feb 09, 2010 2:08 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
xclusives wrote:toro tukar sama kasut shuffle bole ka.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


toro saya mau lampu led brake blakang punya..brapa u beli.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

dulu i beli rm120,tapi dah setahun ada lah.
i cuba tlg u tanya kwn i ada stock tu lagi tak bru bagi u tau.

http://www.team-force.forums2u.com

9 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Tue Feb 09, 2010 8:37 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sky Toro wrote:
fairuz84 wrote:toro kasi lah tunjuk gambar??

gambar kat my waja pict sana pun boleh dpt tgk mah,malas nak upload lah. Laughing

toro u punya ada ring ker??

10 ...... on Wed Feb 10, 2010 5:42 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fairuz84 wrote:
Sky Toro wrote:
fairuz84 wrote:toro kasi lah tunjuk gambar??

gambar kat my waja pict sana pun boleh dpt tgk mah,malas nak upload lah. Laughing

toro u punya ada ring ker??

tak dah,tu i nak jual dan top up tukar projector mah Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

11 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Wed Feb 10, 2010 7:31 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sky Toro wrote:guys,i nak jual original headlamp wit smoke black.
RM200 !!!
lampu condition tip top Smile

sand mesti mau nih hehehehe Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

12 ...... on Wed Feb 10, 2010 8:27 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
mie_aplus wrote:
Sky Toro wrote:guys,i nak jual original headlamp wit smoke black.
RM200 !!!
lampu condition tip top Smile

sand mesti mau nih hehehehe Razz Razz Razz

tu hari dia ada tanya saya,pasal dia punya yg ada projector ring so susah sikit sebab nak install lagi.

http://www.team-force.forums2u.com

13 rm150 on Thu Feb 11, 2010 5:05 am

aboi


ko anggap je sky rm50 ko bagi angpow same aku..jual rm150 ok la tue

14 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Thu Feb 11, 2010 5:09 am

Sandwich


EXCO SUKAN
rugi sape tak amik ni ...dari sky jual kat luar baik korang amik ...rege 2 ratus tu dah berbaloi2 dah tu ... banyak songeh la korang ni ... amik la boi ...

http://www.eventsecurity.com.my

15 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Thu Feb 11, 2010 8:50 pm

aboi


Sandwich wrote:rugi sape tak amik ni ...dari sky jual kat luar baik korang amik ...rege 2 ratus tu dah berbaloi2 dah tu ... banyak songeh la korang ni ... amik la boi ...


barang kene tgk gak tue..keter aku pun standard lagik..korang tunggu la nak abes bayor lagi 3 tahun yo...pastu aku nak custom yo...jadi SKY CRAZY BOI yo

16 ...... on Fri Feb 12, 2010 1:54 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
aboi wrote:
Sandwich wrote:rugi sape tak amik ni ...dari sky jual kat luar baik korang amik ...rege 2 ratus tu dah berbaloi2 dah tu ... banyak songeh la korang ni ... amik la boi ...


barang kene tgk gak tue..keter aku pun standard lagik..korang tunggu la nak abes bayor lagi 3 tahun yo...pastu aku nak custom yo...jadi SKY CRAZY BOI yo

kalau kete stendert mesti nak pasang lampu smoke hitam dulu bru cun,dari jauh tgk bru lawa.kalau tak pasang lampu smoke black ada bodikit lawa pun tak cantik,pasal spot tu lampu !!!haha...
so nak tak???cepat,i dah tak tahan nak projector !!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

http://www.team-force.forums2u.com

17 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 3:57 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sky Toro wrote:
aboi wrote:
Sandwich wrote:rugi sape tak amik ni ...dari sky jual kat luar baik korang amik ...rege 2 ratus tu dah berbaloi2 dah tu ... banyak songeh la korang ni ... amik la boi ...


barang kene tgk gak tue..keter aku pun standard lagik..korang tunggu la nak abes bayor lagi 3 tahun yo...pastu aku nak custom yo...jadi SKY CRAZY BOI yo

kalau kete stendert mesti nak pasang lampu smoke hitam dulu bru cun,dari jauh tgk bru lawa.kalau tak pasang lampu smoke black ada bodikit lawa pun tak cantik,pasal spot tu lampu !!!haha...
so nak tak???cepat,i dah tak tahan nak projector !!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

sabar toro lampu projector tu tak ke mana pun ...toro mana tempat boleh buat ring lampu yer??

18 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 5:33 am

Sandwich


EXCO SUKAN
fairuz84 wrote:
Sky Toro wrote:
aboi wrote:
Sandwich wrote:rugi sape tak amik ni ...dari sky jual kat luar baik korang amik ...rege 2 ratus tu dah berbaloi2 dah tu ... banyak songeh la korang ni ... amik la boi ...


barang kene tgk gak tue..keter aku pun standard lagik..korang tunggu la nak abes bayor lagi 3 tahun yo...pastu aku nak custom yo...jadi SKY CRAZY BOI yo

kalau kete stendert mesti nak pasang lampu smoke hitam dulu bru cun,dari jauh tgk bru lawa.kalau tak pasang lampu smoke black ada bodikit lawa pun tak cantik,pasal spot tu lampu !!!haha...
so nak tak???cepat,i dah tak tahan nak projector !!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

sabar toro lampu projector tu tak ke mana pun ...toro mana tempat boleh buat ring lampu yer??

tanya la abam jawe ko tu ruzz.... dia kat dah buat ..siap suiz lagi ... terbaik dari ladang tuh ... cheers cheers cheers

http://www.eventsecurity.com.my

19 ...... on Fri Feb 12, 2010 6:40 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
ya,tanya jawe dia tau mana mah.ring dia buat biru ohh,lawa Razz

http://www.team-force.forums2u.com

20 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 10:11 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
aku beli mmg dh siap ring kaler biru....skrg payah dh nk jumpa... baik ko beli lampu yg dh siap ring terus rm 450(kaler putih)... drpd ko beli ring pasang pastu kat lampu original...syg oooooo.... kalau beli ring sahaja dlm rm180-200.....pasang lak nk kene betul2 takut masuk air...

sapo yg pakai lampu ring nk wat suis... bleh dtg tempat den tu yooo... rm 20 inggit jek Very Happy Very Happy

21 ...... on Fri Feb 12, 2010 12:24 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jawe62 wrote:aku beli mmg dh siap ring kaler biru....skrg payah dh nk jumpa... baik ko beli lampu yg dh siap ring terus rm 450(kaler putih)... drpd ko beli ring pasang pastu kat lampu original...syg oooooo.... kalau beli ring sahaja dlm rm180-200.....pasang lak nk kene betul2 takut masuk air...

sapo yg pakai lampu ring nk wat suis... bleh dtg tempat den tu yooo... rm 20 inggit jek Very Happy Very Happy

rm450 ke?mana dpt?kenapa nak buat suis?salah ke pakai angel eyes? Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

22 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 1:01 pm

azmimaniac


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sandwich wrote:
fairuz84 wrote:
Sky Toro wrote:
aboi wrote:


barang kene tgk gak tue..keter aku pun standard lagik..korang tunggu la nak abes bayor lagi 3 tahun yo...pastu aku nak custom yo...jadi SKY CRAZY BOI yo

kalau kete stendert mesti nak pasang lampu smoke hitam dulu bru cun,dari jauh tgk bru lawa.kalau tak pasang lampu smoke black ada bodikit lawa pun tak cantik,pasal spot tu lampu !!!haha...
so nak tak???cepat,i dah tak tahan nak projector !!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

sabar toro lampu projector tu tak ke mana pun ...toro mana tempat boleh buat ring lampu yer??

tanya la abam jawe ko tu ruzz.... dia kat dah buat ..siap suiz lagi ... terbaik dari ladang tuh ... cheers cheers cheers

ko ni sand...tak habis2 terbaik dari ladang...ko perli den yo?? kang den geletek ko kang..!!

23 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 2:42 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sky Toro wrote:
jawe62 wrote:aku beli mmg dh siap ring kaler biru....skrg payah dh nk jumpa... baik ko beli lampu yg dh siap ring terus rm 450(kaler putih)... drpd ko beli ring pasang pastu kat lampu original...syg oooooo.... kalau beli ring sahaja dlm rm180-200.....pasang lak nk kene betul2 takut masuk air...

sapo yg pakai lampu ring nk wat suis... bleh dtg tempat den tu yooo... rm 20 inggit jek Very Happy Very Happy

rm450 ke?mana dpt?kenapa nak buat suis?salah ke pakai angel eyes? Rolling Eyes

bkn salah toro untuk panjangkan jangka hayat ring tuh hehehe Razz Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

24 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 9:51 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
mie_aplus wrote:
Sky Toro wrote:
jawe62 wrote:aku beli mmg dh siap ring kaler biru....skrg payah dh nk jumpa... baik ko beli lampu yg dh siap ring terus rm 450(kaler putih)... drpd ko beli ring pasang pastu kat lampu original...syg oooooo.... kalau beli ring sahaja dlm rm180-200.....pasang lak nk kene betul2 takut masuk air...

sapo yg pakai lampu ring nk wat suis... bleh dtg tempat den tu yooo... rm 20 inggit jek Very Happy Very Happy

rm450 ke?mana dpt?kenapa nak buat suis?salah ke pakai angel eyes? Rolling Eyes

bkn salah toro untuk panjangkan jangka hayat ring tuh hehehe Razz Razz Razz Razz


salah memang salah toro kalau u mau pakai projector tu baik u buat suis kasi cover sikit..hehehheh

25 Re: WTS - Waja Headlamp wit smoke on Fri Feb 12, 2010 11:51 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
salah ke tidak aku x pasti laaa....tp selamat sikit kalau buat suis..jangka hayat ring tu pon lama skit... nampak ***** atau *** bleh tutup.....lepas tu bleh bukak balik... aku punya mmg salah pasal warna biru Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum