You are not connected. Please login or register

Bodykit Waja R3 PU Material nak swap ngan original bumper

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

qozhx


aku punya semua ori...
foglamp siap smoke lagi
bumper siap stripe...
gambar kereta aku http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/3434/4421/33584710001_large.jpg

Sandwich


EXCO SUKAN
qozhx wrote:aku punya semua ori...
foglamp siap smoke lagi
bumper siap stripe...
gambar kereta aku http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/3434/4421/33584710001_large.jpg

itu dah kira tak ori tuh bro ...dah ada sticker tampal kat bumper tuh

http://www.eventsecurity.com.my

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
bumper berpetak petak

jimi


nak swap cepat nih.bayar kat aku RM400 pun dah jadi.gambirunnya:http://www.mudah.my/Bodykit-Waja-R3-PU-Material-For-Swap-4012665.htm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
cepat cepat

jimi


cepat..cepat.nak tukar cepat nih.gambirunnya...




Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
side skirt tu ribet ke double tape????

jimi


side skirt tu double tape je.

are_mat


KETUA KOMUNITI
mcm rim sukan SSR typeC la dio pakai.huhuhuhuhuhu. Laughing Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

jimi


rim xnak swap bang.sayang..hehe

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Boleh kalau nak swap + top up tapi kono tunggu keto den siap...

Kalau nak copek melepass lah den..huhuhuhu

jimi


bump utk barang baik nih..




Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jimi wrote:bump utk barang baik nih..








bro mcm mana nk tkr...
qu pnya kaler artic blue bleh ker,hehehe...

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
abert wrote:Boleh kalau nak swap + top up tapi kono tunggu keto den siap...

Kalau nak copek melepass lah den..huhuhuhu

Confirm den terlepasss....tahun depan keta den baru siap...kalau total lost lagi ok...blh layan cps pulok..huhuhu

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
abert wrote:
abert wrote:Boleh kalau nak swap + top up tapi kono tunggu keto den siap...

Kalau nak copek melepass lah den..huhuhuhu

Confirm den terlepasss....tahun depan keta den baru siap...kalau total lost lagi ok...blh layan cps pulok..huhuhu



bro,jgn gitu...
spare part byk lg,hehehe...

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
It`s ok...maybe belum tertulis untuk abert lagi... Cool Cool

jimi


buat masa skrg nak cari yg kaler sama le bro zhaf..malas nk kuar duit lg pegi cat.

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
abert wrote:It`s ok...maybe belum tertulis untuk abert lagi... Cool Cool


hehe yeker...
langgar apa bro,smpai kete jd cm tu?

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Zhaf_wc 128 wrote:
abert wrote:It`s ok...maybe belum tertulis untuk abert lagi... Cool Cool


hehe yeker...
langgar apa bro,smpai kete jd cm tu?

Langgar kerbau semasa nak singgah masjid untuk solat suboh..

sorry...off topic pulak... Very Happy Very Happy

jimi


brg masih ada lg nih.kl xdpt yg kaler sama,kaler yg lain pun ok gak.tp bumper,foglamp ngan grill korang mestilah ori oem.

mfa2214


mi, mcm menarik gak. Tapi bak kata hg kalau warna pe2 pon tak kisahkan.Aku nye warna silver, semua part oem.. Ipoh kmpung mentua den gak tu.. Nanti aku discuss ngn org umah dulu pasai waja ni dia yg pakai..heheheh.. ni pon tunggu nak timang anak ke-2 dah ni hujung bulan ni.. Apa2 kalau jadi nanti aku roger hang balik.. tgk kat mudah dah turun rega lak hang oper, tu yg berkenan sgt tu...

pe2 pon aku tolong bump sekali Basketball

http://mineismfa.blogspot.com/

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
jom geng ipoh kita berkumpul

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jimi wrote:brg masih ada lg nih.kl xdpt yg kaler sama,kaler yg lain pun ok gak.tp bumper,foglamp ngan grill korang mestilah ori oem.

Kalau bro boleh sabar sampai hujung tahun boleh dapat kaler sama dan bumper,bonet,emblem,fog lamp serta grill waja champro oem..

p/s:den dah co- team dengan adjuster...kalau nak convert R3 out
of list pulok...

jimi


insyaallah sok ada budak KL nak mai ipoh swap..harap2 ok le tu.

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jimi wrote:insyaallah sok ada budak KL nak mai ipoh swap..harap2 ok le tu.

congratulate bro jimi...harap2 leh join official member wajaclub nanti...hehehe
meriahkan lagi geng2 ipoh tu....ekekekeke

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum