You are not connected. Please login or register

Nak swap Waja LED Tail Lamp original Eagle Eyes

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

jimi


Salam..Aku nak swap lampu blkg ori brand eagle eyes.Aku pnya jenis dark smoke mcm dlm gmbar tu.Aku nak swap dgn kaler merah mcm gmbr kedua tu.Lampu korang pun mesti brand eagle eyes jgk.Jenis aku pnya ni kilang eagle eyes dh tak kuar dah.Kira rare jgk le.Aku dh jemu pakai.Nak try yg kaler merah plak.Lampu aku ni excellent condition.Call/sms:0194480585(azmi).Lokasi Ipoh Perak.


ni gmbar LED Tail Lamp tu kat keta aku..



Aku nak swap yg jenis mcm ni..



AKU DAH TAK JADI NAK SWAP SEBAB AKU DAH BELI LAMPU LAIN.SKRG AKU NAK JUAL JE LAMPU NI RM350(NEGO NIPIS)



Last edited by jimi on Tue Jan 05, 2010 11:22 am; edited 1 time in total (Reason for editing : tak jadi swap..nak jual je terus lampu ni)

jimi


sunyi...

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
kamu nyer keta bukan ker plat jgw kat tesco pengkalan tuh

jimi


bukan bro..org lain tuh..aku kt bercham.

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jimi wrote:bukan bro..org lain tuh..aku kt bercham.

beli baru je....den jual rm340 Very Happy

jimi


brg ada lg..update

jimi


item still avialable.open for swap.

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
try masuk kat mudah bro.. sini rase xtau la sape nak swap sebab kebanyakan ahli wc ni kalau boleh sume xmau smoke da nak yg cerah.. ak nye lampu bm tapi signal ngan reverse gelap nak swap jugak tapi dgn sape2 yg pakai lampu skyline.. Very Happy

tajoh7


emmm hahahaha.skyline 2...

khalimy


Izzat..
UGPM..

jimi


aku dah beli lampu lain dah.jd skrg lampu dark smoke aku nak jual je. RM350 nego nipis..

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
bro snap la pic dkt sikit tail light yg dh buka tu..nk tgk gelap sgt ke..kalu ade time dia nyala lagi bagus

jimi


Kamm Matt wrote:bro snap la pic dkt sikit tail light yg dh buka tu..nk tgk gelap sgt ke..kalu ade time dia nyala lagi bagus

gambar time dia nyala x de le.ni gmbar akau dh tanggal dr keta..


izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jimi wrote:aku dah beli lampu lain dah.jd skrg lampu dark smoke aku nak jual je. RM350 nego nipis..

bro kalau 350 untuk lampu 2nd memang mahal tu bro... skang ramai org cari bm lampu merah signal cerah cm jawe jual tu... tu yg br 340 je..

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalau 250-300 kira ok dh harga tu pasal original eagle eye mmg mahal

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
itam ke merah..itam ke merah.. Arrow Arrow Arrow

jimi


Kamm Matt wrote:itam ke merah..itam ke merah.. Arrow Arrow Arrow
aku ada stok lampu ped jugak.tapi kat signal ngan lampu reverse tu hitam semua.baru bli tapi tak pakai.klau bro nak aku jual rm250 je tmasuk pos.ni contoh gmbar ihsan dari mudah.my.sebijik mcm ni.brand YLAND dr Taiwan jugak.

jimi


bukan lampu ped..lampu LED.silap taip..minat boleh call aku terus..0194480585(jimi)

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
lampu ni yg ak pakai skang ni dulu beli 450.. skang 2ratus lebey da leh dapat.. memang rugi la kalau beli awl2.. clown clown

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
yg ni xleh beli..mama ku marah nt signal gelap sgt.. Razz

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
tukar mentol je bro cr yg volt tinggi nanti cerah la signal tu tapi saman tetap saman.. Crying or Very sad Crying or Very sad

xclusives


KETUA KOMUNITI
izZat_2635 wrote:tukar mentol je bro cr yg volt tinggi nanti cerah la signal tu tapi saman tetap saman.. Crying or Very sad Crying or Very sad


Btol3x..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

jimi


izZat_2635 wrote:
jimi wrote:aku dah beli lampu lain dah.jd skrg lampu dark smoke aku nak jual je. RM350 nego nipis..

bro kalau 350 untuk lampu 2nd memang mahal tu bro... skang ramai org cari bm lampu merah signal cerah cm jawe jual tu... tu yg br 340 je..

ok le..aku jual rm 300 tmasuk pos(for PWC member only). kl bminat call/sms aku.brg mmg excellent condition.

jimi


ITEM SOLD.MOD PLEASE LOCK.TQ

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jimi wrote:ITEM SOLD.MOD PLEASE LOCK.TQ

tgh masyuk la ni.. malm ni turun la TT ngeh2 Laughing

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum