You are not connected. Please login or register

Mencari Bodykit waja R3 color silver

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Mencari Bodykit waja R3 color silver on Thu Oct 15, 2009 11:41 am

w@n_artreyu


wan 0165275384
-Aku asal ipoh tp stay kat kepong.
-klu ada nk tolak Bodykit R3 plc call or sms.

2 Re: Mencari Bodykit waja R3 color silver on Thu Oct 15, 2009 10:14 pm

mfa2214


welcome wan. Nak pinjam thread sama boleh?? hehehe, aku pon kalau ada sapa2 nak tolak or swap bodykit R3 ngn standard balik calling2 la teman sama..Berminat gak ni. Pe2 pm saya ye.. Sorry again and thanks to topic starter

http://mineismfa.blogspot.com/

3 Re: Mencari Bodykit waja R3 color silver on Thu Sep 02, 2010 3:18 am

hafiz_1312


aku pun nk cari sape nk swap bodykit R3 ngn stendet, aku nk sgt rasa pakai R3

4 Re: Mencari Bodykit waja R3 color silver on Mon Oct 18, 2010 12:13 am

are_mer


nak pinjam gak la...sesiapa yang nak tukar balik kpd standart bgtau la aku cr bodykit r3 or yang biasa biasa ajer hehehehe..kalu boleh warna silver yer

5 Re: Mencari Bodykit waja R3 color silver on Mon Apr 18, 2011 8:49 am

shengquan


hi bro,
may i know how to create a new post to sell items?
i think to sell/swap my bonnet with carbon sticker..
can u pass me to the admin?

this is the link
http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=113&t=1833108

thanks^^

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum