You are not connected. Please login or register

Bodykit Waja R3 PU Material nak swap ngan original bumper

Go to page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

jimi


Salam utk warga forum.Aku ada satu set bodykit waja R3 PU material yg masih ada kat keta aku ni.Pakej terdiri drp bumper depan,side skirt dan skirt belakang.Aku dah jemu nak pakai dah.Jadi aku bcadang nak swap dgn bumper original waja termasuk fog lamp dan jugak grill.Cuma perlu top up kat aku RM500 je.Warna mestilah grey(kelabu).Aku dah malas nak p cat.Sesiapa yg berminat boleh le call /sms aku di 0194480585(azmi).Lokasi ipoh,perak.Gambar aku tak pandai nak upload.Saudara leh bg alamat email.Aku email kat saudara.Minta maap le tuan moderator.Ni first time sy post kat forum ni.Dulu dh perkenalkan diri dah.T.kasih ye.Selamat ari raya..

2 ...... on Sun Sep 27, 2009 1:25 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fren i ada waja original bumper include skirting,harga rm100.
depan dgn belakang rm200 sahaja,condition 100% best !!!
colour silver.

http://www.team-force.forums2u.com

jimi


i xnak beli le bro.i nak swap je.thanx

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jimi wrote:i xnak beli le bro.i nak swap je.thanx


kaler klabu waja premium ke bro...upload ler gambo Very Happy

Sandwich


EXCO SUKAN
jawe62 wrote:
jimi wrote:i xnak beli le bro.i nak swap je.thanx


kaler klabu waja premium ke bro...upload ler gambo Very Happy

ngeh ngeh ... tak sabar nak bertukar nih ... Twisted Evil Twisted Evil

http://www.eventsecurity.com.my

jimi


bro bg alamat email le.aku ni budak baru bljr.xpandai nk masuk gmbar le.sori yek.nanti aku emailkan.waja aku ni kat geran dia tulis warna kelabu.tahun 2005.

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
jimi wrote:bro bg alamat email le.aku ni budak baru bljr.xpandai nk masuk gmbar le.sori yek.nanti aku emailkan.waja aku ni kat geran dia tulis warna kelabu.tahun 2005.

Salam??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Slmat Hari raya Aidilftri...
Klu bumper R3 saja beraper bro???? Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sandwich


EXCO SUKAN
fizziesiam wrote:
jimi wrote:bro bg alamat email le.aku ni budak baru bljr.xpandai nk masuk gmbar le.sori yek.nanti aku emailkan.waja aku ni kat geran dia tulis warna kelabu.tahun 2005.

Salam??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Slmat Hari raya Aidilftri...
Klu bumper R3 saja beraper bro???? Smile Smile Smile Smile Smile Smile

dia tak jual la fizi... dia nak swap jer .. kena tambah duit sikit ... hua hua hua...
samat hari raya ...

http://www.eventsecurity.com.my

jimi


nak swap semua le kalau boleh.tapi kalau nak swap bumper ok gak.bro kena topup sikit le.

jimi


gambirunnya leh tgk kat sini:http://www.mudah.my/Bodykit-Waja-R3-PU-Material-For-Swap-3986602.htm

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
jimi wrote:nak swap semua le kalau boleh.tapi kalau nak swap bumper ok gak.bro kena topup sikit le.
Yo ler tu.... trima rojo2...
gua pkai damd ler bro.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

jimi


damd gua xnak le bro.nak pakai balik yg ori plak..nak jadikan standard oem balik.hehe

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jawe warna keta dier nih galaxy grey.. bukan warna waja 1.6x supo demo hhahaha

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
RaffaelKMC wrote:jawe warna keta dier nih galaxy grey.. bukan warna waja 1.6x supo demo hhahaha

beli baru je jawe... bisness kencang xkn xmampu nk beli bodykit r3 pu yg baru... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
izat_5711 wrote:
RaffaelKMC wrote:jawe warna keta dier nih galaxy grey.. bukan warna waja 1.6x supo demo hhahaha

beli baru je jawe... bisness kencang xkn xmampu nk beli bodykit r3 pu yg baru... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Trimo tu bro, sry ler bro izat, gua bukan jawe.. fizziesiam ler ni... hi..hi..hi..
bkn x mampu, tpi bujet ajer hah... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
trima rojo...

qozhx


alamak...
best nih...
leh simpankan dulu x...
tgh tggu bajet.... Very Happy

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
aku nye bumper stendet nk??

tp ade cala2 la..lps tu kaler dh gile lusuh..

ade skirting..tp dh crack..

foglight cun lg..gril pn cun la..

bracket sume takde patah..

kaler kelabu 1.. no code ori waja 1st model..

tp skirting ko sume aku tanak..bole x?? haha What a Face

jimi


barang aku ni cun lg bro.kl boleh aku nak sama2 cun le.

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jimi wrote:barang aku ni cun lg bro.kl boleh aku nak sama2 cun le.

haha..shushah la bro itu machiam.. Evil or Very Mad Laughing

xpe2..xpe..torai laie..

Sandwich


EXCO SUKAN
jimi wrote:barang aku ni cun lg bro.kl boleh aku nak sama2 cun le.

waaa...500 nak swap barang kena cantik lagi ke bro...susah nak dapek tu bro...

http://www.eventsecurity.com.my

jimi


kalau boleh aku nak yg cantik sikit le.jadi kita x payah sama2 p cat lg.dpt jimat kos sikit.harga tu aku boleh nego lg.janji brg elok.

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
xpo izatt...den boli yg baru... Very Happy Very Happy

qozhx


bumper aku dgn skirting gsr...
kaler Gerimis Grey... samo dgn ko...
foglamp ko ada x...

jimi


aku nak bumper ori,foglamp ngan grill ori.

jimi


boleh tgk bodykit r3 tu yg masih ada kat keta aku nih..http://www.mudah.my/Bodykit-Waja-R3-PU-Material-For-Swap-4002833.htm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum