You are not connected. Please login or register

nak jual sapura proride pulak

Go down  Message [Page 1 of 1]

1nak jual sapura proride pulak Empty nak jual sapura proride pulak on Wed Oct 19, 2011 3:44 am

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
seperti tajuk di atas.. sesape ade jenis cam di kehendaki

nak jual sapura proride pulak 2485203474

signal jenis jernih

boleh la PM saya beserta harga.. dan sedikit detail.. kalau ade gambir nye skali lg bagus..



Last edited by Kamm Matt on Fri Nov 04, 2011 3:20 am; edited 1 time in total

2nak jual sapura proride pulak Empty WTS : Sapura proride heavyduty fullset Waja on Fri Nov 04, 2011 2:51 am

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Lokasi : Batu 3 shah alam

Jenis : Pro Ride HEAVYDUTY (special order dari kilang sapura)

Reason jual : wide body - adjustable

waktu urus niaga : ujung minggu (hari biasa waktu kerja tidak menentu,oncall je)

Jangka Hayat : Baru setahun jagung : Jarang di hentakkan banyak parking dari terhentak dan tak pernah memandu secara agresif,pemandunye jenis makan hangin je santai2

Ketinggian : Depan blkg 2jari

Harga : 450 nego banyak also can janji letgoo

nak beli asing insyALLAH boleh.. tapi better beli 1 set.. segala yg ada terlekat dan ada dalam simpanan akan di beri skali dan juga rubber mounting yg dah pecah sikit sbijik belah kanan tu akan di beri juga.. kecuali yg payung itam atas spring tu.. hehe.

nak jual sapura proride pulak 16833814359792569633610

nak jual sapura proride pulak 27022010780

nak jual sapura proride pulak 041120111403

nak jual sapura proride pulak 041120111402

baru2 ni cat kereta..tu yg jadi berbelang itam putih

3nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Fri Nov 04, 2011 3:45 am

alip8131

alip8131
1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Kamm Matt wrote:Lokasi : Batu 3 shah alam

Jenis : Pro Ride HEAVYDUTY (special order dari kilang sapura)

Reason jual : wide body - adjustable

waktu urus niaga : ujung minggu (hari biasa waktu kerja tidak menentu,oncall je)

Jangka Hayat : Baru setahun jagung : Jarang di hentakkan banyak parking dari terhentak dan tak pernah memandu secara agresif,pemandunye jenis makan hangin je santai2

Ketinggian : Depan blkg 2jari

Harga : 450 nego banyak also can janji letgoo

nak beli asing insyALLAH boleh.. tapi better beli 1 set.. segala yg ada terlekat dan ada dalam simpanan akan di beri skali dan juga rubber mounting yg dah pecah sikit sbijik belah kanan tu akan di beri juga.. kecuali yg payung itam atas spring tu.. hehe.

nak jual sapura proride pulak 16833814359792569633610

nak jual sapura proride pulak 27022010780

nak jual sapura proride pulak 041120111403

nak jual sapura proride pulak 041120111402

baru2 ni cat kereta..tu yg jadi berbelang itam putih

bro berminat la..mmg tgh mencari ni..ble bg no contact x..

4nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Fri Nov 04, 2011 5:12 am

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
tu nombo ade kat gambo suspensi tu.. Cool

cepatcepat.. nati kene sambar.. nk lego murah2 je.. nk pakai duit.. takde duit makan dah ni Razz

5nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Fri Nov 04, 2011 11:21 am

jerung16

jerung16
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
alip8131 wrote:
Kamm Matt wrote:Lokasi : Batu 3 shah alam

Jenis : Pro Ride HEAVYDUTY (special order dari kilang sapura)

Reason jual : wide body - adjustable

waktu urus niaga : ujung minggu (hari biasa waktu kerja tidak menentu,oncall je)

Jangka Hayat : Baru setahun jagung : Jarang di hentakkan banyak parking dari terhentak dan tak pernah memandu secara agresif,pemandunye jenis makan hangin je santai2

Ketinggian : Depan blkg 2jari

Harga : 450 nego banyak also can janji letgoo

nak beli asing insyALLAH boleh.. tapi better beli 1 set.. segala yg ada terlekat dan ada dalam simpanan akan di beri skali dan juga rubber mounting yg dah pecah sikit sbijik belah kanan tu akan di beri juga.. kecuali yg payung itam atas spring tu.. hehe.

nak jual sapura proride pulak 16833814359792569633610

nak jual sapura proride pulak 27022010780

nak jual sapura proride pulak 041120111403

nak jual sapura proride pulak 041120111402

baru2 ni cat kereta..tu yg jadi berbelang itam putih

bro berminat la..mmg tgh mencari ni..ble bg no contact x..


jadik ke ko amek alip..


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

nak jual sapura proride pulak Great-12

6nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Fri Nov 04, 2011 9:17 pm

alip8131

alip8131
1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jerung16 wrote:
alip8131 wrote:
Kamm Matt wrote:Lokasi : Batu 3 shah alam

Jenis : Pro Ride HEAVYDUTY (special order dari kilang sapura)

Reason jual : wide body - adjustable

waktu urus niaga : ujung minggu (hari biasa waktu kerja tidak menentu,oncall je)

Jangka Hayat : Baru setahun jagung : Jarang di hentakkan banyak parking dari terhentak dan tak pernah memandu secara agresif,pemandunye jenis makan hangin je santai2

Ketinggian : Depan blkg 2jari

Harga : 450 nego banyak also can janji letgoo

nak beli asing insyALLAH boleh.. tapi better beli 1 set.. segala yg ada terlekat dan ada dalam simpanan akan di beri skali dan juga rubber mounting yg dah pecah sikit sbijik belah kanan tu akan di beri juga.. kecuali yg payung itam atas spring tu.. hehe.

nak jual sapura proride pulak 16833814359792569633610

nak jual sapura proride pulak 27022010780

nak jual sapura proride pulak 041120111403

nak jual sapura proride pulak 041120111402

baru2 ni cat kereta..tu yg jadi berbelang itam putih

bro berminat la..mmg tgh mencari ni..ble bg no contact x..


jadik ke ko amek alip..

tgh kira2 la ni abg jerung..hehehe

7nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Wed Nov 16, 2011 12:39 am

hafima

hafima
1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
abang kamm mat..ader lagi x ni?

8nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Wed Nov 16, 2011 1:55 am

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
ado lg.. abelaible..

9nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Mon Nov 21, 2011 7:10 am

hafima

hafima
1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
anda ada pm..hehehe

10nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Mon Nov 21, 2011 3:08 pm

jerung16

jerung16
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hafima wrote:anda ada pm..hehehe


boli jgn x boli...den lom ado kemampuan lg nk boli...klu 100-200 blh yo di dayokan...kikikiki


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

nak jual sapura proride pulak Great-12

11nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Mon Nov 21, 2011 9:11 pm

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
pm juga Cool

12nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Mon Jan 16, 2012 12:28 am

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
bump.. masih ado.. harga juga dh di kurangkan sedikit..

13nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Thu Jan 19, 2012 11:03 pm

Masrie73

Masrie73
Kamm Matt wrote:bump.. masih ado.. harga juga dh di kurangkan sedikit..


anda ado PM..hehe

14nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Thu Mar 15, 2012 2:07 pm

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
bump..

abs dh jalan..

tinggal spring.. lai lai.. harga rendah

15nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Thu Mar 29, 2012 8:23 am

zamzama

zamzama
bro.. spring harga bape nk tolak? sagat x pakai spring ni kat rim 17"

16nak jual sapura proride pulak Empty Re: nak jual sapura proride pulak on Thu Mar 29, 2012 9:27 am

Kamm Matt

Kamm Matt
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
alhamdulillah tak sagat.. last aku tolak 200.. tp COD la..pos aku payah sikit sebab bizi keje.. brg mmg cam baru lg..pape elok dtg tgk brg dulu. Cool

http://www.mudah.my/Sapura+ProRide+Coil+Spring+Waja+FULLSET-14302112.htm

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum