You are not connected. Please login or register

mana nk cari proride absorber kat penang n kedah...

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

syafique87


helo2....sapa2 tau kedai mana kat area utara n ada jual pro ride absorber utk waja....pleaz...

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
order je...baya delivery,setle...


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

syafique87


x yakin la....sapa yg da pnh beli bg postage...mcm mana brg bila smpai..ok x?

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
aku pernah beli brg dr forum zerotohundred.com...
alhamdulillahbrg smpai...tp kita tgk rating dan client respon dia ok ker tak...

-RaStA-


bro cube try kt link nie....
http://www.mudah.my/Proride+std+absorber+for+Proton+Waja-7549944.htm

syafique87


thnx..nti aku try...lgpun aku ingt jumaat aku grk kl jap...so bro2 yg ada kat kl bole tlg suggest kedai yg jual absrbr n murah n workmanship bgs x?

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
syafique87 wrote:thnx..nti aku try...lgpun aku ingt jumaat aku grk kl jap...so bro2 yg ada kat kl bole tlg suggest kedai yg jual absrbr n murah n workmanship bgs x?



klu dah turun baik tt yo skali...lopeh tu blh la ronda2 carik kodai yg best price...


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

-RaStA-


jerung16 wrote:
syafique87 wrote:thnx..nti aku try...lgpun aku ingt jumaat aku grk kl jap...so bro2 yg ada kat kl bole tlg suggest kedai yg jual absrbr n murah n workmanship bgs x?



klu dah turun baik tt yo skali...lopeh tu blh la ronda2 carik kodai yg best price...

klu nk katakan kedai aksesori yg murah kt kl rasenye hugo kajang kot...
any suggestions.....

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
-RaStA- wrote:
jerung16 wrote:
syafique87 wrote:thnx..nti aku try...lgpun aku ingt jumaat aku grk kl jap...so bro2 yg ada kat kl bole tlg suggest kedai yg jual absrbr n murah n workmanship bgs x?



klu dah turun baik tt yo skali...lopeh tu blh la ronda2 carik kodai yg best price...

klu nk katakan kedai aksesori yg murah kt kl rasenye hugo kajang kot...
any suggestions.....


a tau den tu yo...klu satay kajang den tau la...hahahaha


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

-RaStA-


hahaha...kt kedai satay tu blh dpt adjustable tein ke bro...nk order satu...muahahaha... Very Happy

syafique87


ok2...x de hal...membe aku pun ada ckp kat kt hugo kajang mrh gak...apa2 aku trn kl aku roger..pm no la ye..

-RaStA-


syafique87 wrote:ok2...x de hal...membe aku pun ada ckp kat kt hugo kajang mrh gak...apa2 aku trn kl aku roger..pm no la ye..

bro...u just bukak website mudah then search 4 hugo kajang...den pun pernah gak beli barang kt kedai tu...boleh je tauke kedai tu nk buat postage service...sbb den nie pun duk kt perak.... Very Happy Very Happy Very Happy

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
-RaStA- wrote:hahaha...kt kedai satay tu blh dpt adjustable tein ke bro...nk order satu...muahahaha... Very Happy


bulih ajo...ko carik kodai satay sebolah eh ado kodai jual suspension...wahahahahaha


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

-RaStA-


ingat klu beli satay kt kedai br0 dpt free adjustable...cabutzzzzzz.... bounce bounce bounce

syafique87


satay suspension...nice..x sakit gigi kunyah.. cyclops

-RaStA-


syafique87 wrote:satay suspension...nice..x sakit gigi kunyah.. cyclops

haha...ape cam br0...biler nk sambar absorber nie... Very Happy Very Happy Very Happy

cap_ayam


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
syafique87 wrote:helo2....sapa2 tau kedai mana kat area utara n ada jual pro ride absorber utk waja....pleaz...

tak silap aku barang proride jual thru agent dia je. tade jual kat kedai sebab nak elakkan masalah imitation product. baru hujung bulan lepas aku beli abs depan proride kuning. tp COD la kat petronas reko sentral kat bangi pasal rumah org tua aku pun kat kajang je. call je dia, kalau ada stok itu jam jugak boleh amik kalau area2 bangi kajang putrajaya

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum