You are not connected. Please login or register

DIY Steering wheel control kat aftermarket HU

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 DIY Steering wheel control kat aftermarket HU on Tue Jul 26, 2011 10:24 am

C.BuJa


ade sape2 tahu x mcm mana nak diy volume n search button kt stering waja ngan aftermarket Head unit/player.....mcm akunyer HU ade 2 cable untuk wheel tp x tahu mcm mana nk buat.....sape yg pernah buat leh citer ckit

-RaStA-


C.BuJa wrote:ade sape2 tahu x mcm mana nak diy volume n search button kt stering waja ngan aftermarket Head unit/player.....mcm akunyer HU ade 2 cable untuk wheel tp x tahu mcm mana nk buat.....sape yg pernah buat leh citer ckit

nie kena tunggu otai DIY tuk bg penjelasan....harap brsabar yo..... Very Happy Very Happy Very Happy

xeratos_85


salam..

yang player yang tukar skrg tu ada 2 input utk steering wheel control kan? biasa nya warna coklat & coklat+hitam. untuk membolehkan dia pair ngan steering control keter waja atau apa2 kereta, kita kena guna controller dia contohnya mcm "PAC swi-ps" ke. kalau biasa kedai eksesori akan pakai yang made in china , dlm rm50 boleh dapat controller tu.kecuali la kalau kita convert HU yang sama mcm OEM punya, contoh waja OEM guna clarion, so kalau kita tukar HU clarion, just plug n play je. xpayah controller dah.

C.BuJa


tq 4 the info

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum