You are not connected. Please login or register

Wheel Arch

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Wheel Arch on Sat Sep 10, 2011 2:46 pm

WajaSteelJawa


Salam semua,saya nak tanya mana nak beli wheel arch pasal plan nak pakai spacer dlm 1 inci nak bagi kua rim.tq

2 Re: Wheel Arch on Sat Sep 10, 2011 6:37 pm

cap_ayam


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
WajaSteelJawa wrote:Salam semua,saya nak tanya mana nak beli wheel arch pasal plan nak pakai spacer dlm 1 inci nak bagi kua rim.tq

spacer 1 inch tu beli kat mana? berminat gak

3 Re: Wheel Arch on Tue Sep 13, 2011 10:53 pm

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
spacer dalam mudah ade byk jual..ade murah ade mahal..

ade yg tanpa center kon ade yg siap center kon..

tp elok yg siap ade center kon.. baru tak gegar atau goyang..

4 re:wheel arch on Sun Oct 02, 2011 1:37 pm

WajaSteelJawa


bro kammatt ,ada wat wide body kan?kat mana ye buat?saya plan nak xtend wheel arch je tu pun cover atas je,nak wat mcm kete olskool.spacer dah dapat dah

5 Re: Wheel Arch on Sun Oct 02, 2011 10:30 pm

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
WajaSteelJawa wrote:bro kammatt ,ada wat wide body kan?kat mana ye buat?saya plan nak xtend wheel arch je tu pun cover atas je,nak wat mcm kete olskool.spacer dah dapat dah

ko g usj1.. semua kedai situ buat custom arch metal.. harga tak tentu ikut kedai

6 Re: Wheel Arch on Mon Oct 03, 2011 1:35 am

WajaSteelJawa


tq bro ,akan di usahakan

7 Re: Wheel Arch Today at 4:12 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum