You are not connected. Please login or register

WTB - Waja `04 Power steering pump

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 WTB - Waja `04 Power steering pump on Sun Feb 28, 2010 2:36 am

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Salamesrabadie semua..minta pertolongan dari semua forumer WC untuk mengakhiri pencarian saya ini psl power steerimg pump saya dah datang bulan..kalau boleh diperbaiki tlg suggest kat area maner..Tq Cool Cool

2 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Sun Feb 28, 2010 2:48 am

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Sesiapa yg ada cover Extractor Waja original boleh PM price pd sy..Tq

3 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Sun Feb 28, 2010 11:25 pm

mfa2214


abert.. aku ada cover original extractor..kalo ko nak, pm aku harga ko nak kasi... Ekzos standard waja pon ada gak ni, tip pakai jenis yg euro punya tu.. kalau nak gak pm je la sekali nnti aku kasik besh2x price..hehe

http://mineismfa.blogspot.com/

4 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Sun Feb 28, 2010 11:29 pm

mfa2214


ko cari utk mitsu 4g18 nye ke campro nye abert?? aku punya jenis 4g18 tau

http://mineismfa.blogspot.com/

5 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Wed Mar 03, 2010 6:51 am

daezne


saya baru tukar pump steering. harga rm521.40 dari proton blm campur pasang.
steering waja saya yg lama masih simpan, diorang cakap msh blh servis tapi.. nanti2lah..tukar terus lagi bagus..x pening2

6 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Wed Mar 03, 2010 9:43 am

lokmanhakim4798


Moderator
Moderator
power stering pump saya ada yg ori dari enjin asal kereta saya..saya tolak Rm 150 .00 ok tak? bounce

kalau nk saya pasang pun bole juga ...tak der masalah.upah pasang rm 50.00 TOTAL RM 200.00 sekali dgn minyak power stering...

http://www.facebook.com/lokmanhakim4798

7 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Thu Mar 18, 2010 12:43 pm

abert


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Alhamdulillah pencarian dah berakhir...Minta jasa baik Tuan Admin untuk lock topic niihh..Tq Cool Cool

8 Re: WTB - Waja `04 Power steering pump on Sun Jan 08, 2012 1:20 am

zamzama


salam semua... power steering saya ada bunyi macam bende bergoncang kat dlmnye...

boleh ke servis power steering pump nie x?
kalu nak beli rabak gak wallet...

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum