You are not connected. Please login or register

Harga promosi Waja Armrest/Floor Console

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sun Oct 11, 2009 12:06 pm

turbo

avatar
Salam to all,

Kepada warga WC yang dihormati,promosi harga murah Waja Armrest/Floor Console Campro. Ada 2 jenis color...Warna Grey>>RM220 dan warna Brown>>RM211.

Sesiapa yang berminat,boleh call Khairi (012-5557940) @ email to partaccessories@gmail.com.

2 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sun Oct 11, 2009 1:52 pm

Sandwich

avatar
EXCO SUKAN
turbo wrote:Salam to all,

Kepada warga WC yang dihormati,promosi harga murah Waja Armrest/Floor Console Campro. Ada 2 jenis color...Warna Grey>>RM220 dan warna Brown>>RM211.

Sesiapa yang berminat,boleh call Khairi (012-5557940) @ email to partaccessories@gmail.com.

mmg berminat bro ..tapi elok la diturunkan harga tu bawah 200 boleh ke ? sekarang ni dah ada yang jual 200 ....

http://www.eventsecurity.com.my

3 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sun Oct 11, 2009 3:56 pm

Fadzil

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
suke suki ekau ajo sand suruh orng turunkan hargo...macam kpdn pulak....ekekekeke
hargo buleh negro lagi tu bro turbo kan kan kan....hehehehe

4 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sun Oct 11, 2009 9:16 pm

turbo

avatar
Fadzil wrote:suke suki ekau ajo sand suruh orng turunkan hargo...macam kpdn pulak....ekekekeke
hargo buleh negro lagi tu bro turbo kan kan kan....hehehehe


Salam,

Harga tu dah diberi diskaun, kalau nak ikutkan harga biasa RM250. Dalam mudah.com.my harga RM250 dan ada yg jual sehingga RM350. Lagi mahal!

Warna Grey>>RM220 dan warna Brown>>RM211.

Sesiapa yang berminat,boleh call Khairi (012-5557940) @ email to partaccessories@gmail.com.

5 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Fri Oct 30, 2009 3:43 am

arc884


ello bro, arm rest tu campro type atau waja biasa?

6 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Fri Oct 30, 2009 5:38 am

izZat_2635

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Fadzil wrote:suke suki ekau ajo sand suruh orng turunkan hargo...macam kpdn pulak....ekekekeke
hargo buleh negro lagi tu bro turbo kan kan kan....hehehehe

bukan negro bro nego.. kang ada plak gagak hitam kat sini terasa plak ekekekek Laughing Laughing

7 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Fri Oct 30, 2009 9:24 pm

turbo

avatar
arc884 wrote:ello bro, arm rest tu campro type atau waja biasa?

Salam bro!

Armrest tu sesuai untuk semua waja,sama dgn waja campro.Minat? Harga RM190>>baru turun harga hari Rabu lepas.

8 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sat Oct 31, 2009 3:23 am

izZat_2635

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
post la gambar lg cantek...

9 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sat Oct 31, 2009 11:30 am

arc884


aku minat campro man~hehhehe,gambar gambar~~ Laughing

10 Re: Harga promosi Waja Armrest/Floor Console on Sat Oct 31, 2009 1:08 pm

turbo

avatar
arc884 wrote:aku minat campro man~hehhehe,gambar gambar~~ Laughing

Lihat sini!


Visit this blog>>>http://online-mudah.blogspot.com/

tq

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum