You are not connected. Please login or register

BAJU

Go to page : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 32]

1 BAJU on Mon Jun 15, 2009 2:59 am

shakief


Salam...aku nak tanya tak ad dapat baju club ke?n xad buat kad club ke..klu kte ad kad club 2 kan ad xkdai aksesori yg trplih bgi kte diskaun.. Very Happy

2 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 3:39 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
baju club ader...

pakai masa special and official occasion jer


_________________
bad soulfly WC032 coming back!!!

3 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 3:52 am

shakief


time konvoi je la ek?

4 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 3:56 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
kovoi...agm....autoshow


_________________
bad soulfly WC032 coming back!!!

5 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 4:10 am

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
hoh!!
camane nak dapat baju tu?

6 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 4:53 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
kena order dan kuar duit la....kuikuikui


_________________
bad soulfly WC032 coming back!!!

7 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:13 am

essjay


Moderator
Moderator
yg ada rezab sekarang hanyalah saiz L = 2 helai, dan M = sehelai..tapi yg M tu dah kena book oleh gang Johor....den dah call zimmie N9 dan lola pesal baju ni, diorang cakap utk tempahan baju sekurang-kurangnya 10 pasang, kalu sehelai dua, kedai tak layan...takpo la, mana yg ado baju pakai, mana yg takda, takyah pakai. (Pakai baju len la, jgn bogel lak) Cool

http://www.wajaclub.com

8 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:37 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:yg ada rezab sekarang hanyalah saiz L = 2 helai, dan M = sehelai..tapi yg M tu dah kena book oleh gang Johor....den dah call zimmie N9 dan lola pesal baju ni, diorang cakap utk tempahan baju sekurang-kurangnya 10 pasang, kalu sehelai dua, kedai tak layan...takpo la, mana yg ado baju pakai, mana yg takda, takyah pakai. (Pakai baju len la, jgn bogel lak) Cool

abg jo pakai saiz pe???

9 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:49 am

essjay


Moderator
Moderator
M...den ni kan slim ki ki ki.... What a Face

http://www.wajaclub.com

10 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:50 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:M...den ni kan slim ki ki ki.... What a Face

kalau mcm 2 den nak tempah saiz M sehelai...

11 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:52 am

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
ghoost_85 wrote:
essjay wrote:M...den ni kan slim ki ki ki.... What a Face

kalau mcm 2 den nak tempah saiz M sehelai...

kalau abg jo size M maknenya saya ni kategori L la....
abang jo,saya nak tempah baju size L satu.....

12 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:55 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama :
saiz :

nama :
saiz :

nama :
saiz :

13 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:58 am

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
ghoost_85 wrote:sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama : MOHD HAFIZA (HAFIMA)
saiz : L

nama :
saiz :

nama :
saiz :

14 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 5:58 am

userie


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
ini baju ke ke kemeja yang mcm avatar bro lola tu,,,
baper heengget nak order sehelai,,,,

15 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 6:01 am

nuain7479


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
hafima wrote:
ghoost_85 wrote:sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama : MOHD HAFIZA (HAFIMA)
saiz : L

nama : SANUSI (nuain7479)
saiz : M

nama :
saiz :

16 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 6:12 am

essjay


Moderator
Moderator
ok..nanti den discuss dgn lola..kebetulan den sdg PTT call dgn dio ni

http://www.wajaclub.com

17 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 8:51 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
nuain7479 wrote:
hafima wrote:
ghoost_85 wrote:sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama : MOHD HAFIZA (HAFIMA)
saiz : L

nama : SANUSI (nuain7479)
saiz : M

nama : Muhammad Fuzaimi (Mie_aplus)
saiz : L

nama :
saiz :

http://www.waja-club.blogspot.com

18 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 8:55 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
nuain7479 wrote:
hafima wrote:
ghoost_85 wrote:
sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama : MOHD HAFIZA (HAFIMA)
saiz : L

nama : SANUSI (nuain7479)
saiz : M

nama : Muhammad Fuzaimi (Mie_aplus)
saiz : L

nama : Norhaizat Ismail (izat_5711)
saiz : L

nama :
saiz :

19 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 10:08 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
den nk saiz S ado ke abg jo. Question Question


_________________
WC045
http://yahoo.com

20 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 11:54 am

WC87taro


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
[quote="mie_aplus"][quote="nuain7479"][quote="hafima"][quote="ghoost_85"]sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama : MOHD HAFIZA (HAFIMA)
saiz : L

nama : SANUSI (nuain7479)
saiz : M

nama : Muhammad Fuzaimi (Mie_aplus)
saiz : L

nama : Irwan ( wantaro )
saiz : L

21 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 12:09 pm

essjay


Moderator
Moderator
ok macam ni lah,,den dah bincang dgn beberapa orang AJK Tertinggi wc, kita akan adakan sebutharga dulu, sy sendiri akan dptkan sebutharga kat kedai sekitaran seremban ni, minta tolong sdr shahrul melaka dptkan sebutharga kat melaka pulak, sdr hafiz akan dapatkan sebutharga kat zon tengah, kita tengoklah yang mana murah tu. Harap2 di bawah 20 hinggit. Kita buat T-shirt dulu....tp utk baju korporat pun buleh la memandangkan kuantiti dah hampir 10 helai tu...
mano lola ni...

http://www.wajaclub.com

22 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 12:35 pm

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
essjay wrote:ok macam ni lah,,den dah bincang dgn beberapa orang AJK Tertinggi wc, kita akan adakan sebutharga dulu, sy sendiri akan dptkan sebutharga kat kedai sekitaran seremban ni, minta tolong sdr shahrul melaka dptkan sebutharga kat melaka pulak, sdr hafiz akan dapatkan sebutharga kat zon tengah, kita tengoklah yang mana murah tu. Harap2 di bawah 20 hinggit. Kita buat T-shirt dulu....tp utk baju korporat pun buleh la memandangkan kuantiti dah hampir 10 helai tu...
mano lola ni...

abang jo den ni saiz apa.... xl rasa den muat tak... huhu

23 Re: BAJU on Mon Jun 15, 2009 8:57 pm

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fadzli wrote:
essjay wrote:ok macam ni lah,,den dah bincang dgn beberapa orang AJK Tertinggi wc, kita akan adakan sebutharga dulu, sy sendiri akan dptkan sebutharga kat kedai sekitaran seremban ni, minta tolong sdr shahrul melaka dptkan sebutharga kat melaka pulak, sdr hafiz akan dapatkan sebutharga kat zon tengah, kita tengoklah yang mana murah tu. Harap2 di bawah 20 hinggit. Kita buat T-shirt dulu....tp utk baju korporat pun buleh la memandangkan kuantiti dah hampir 10 helai tu...
mano lola ni...

abang jo den ni saiz apa.... xl rasa den muat tak... huhu

TARO saiz badan ko mcm aku...nape ko ambil L...
ko nak buat jubah ke???

24 Re: BAJU on Tue Jun 16, 2009 2:34 am

kamie_1616


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
KEPADA AJK TERTINGGI WC.
NANTI KALU DAH DISCUS TENTANG BAJU DAH DAPAT KEPUTUSAN BGTAU. SEBAB GENG2 MELAKA ADE RAMAI JGAK NK BUAT BAJU..

25 Re: BAJU on Tue Jun 16, 2009 5:19 am

naruto


KETUA KOMUNITI
[quote="izat_5711"]nuain7479 wrote:
hafima wrote:
ghoost_85 wrote:
sapo nak baju sila senaraikan seperti di bawah, duit bagi abg jo...

nama : FIRDAUS ( ghoost )
saiz : M

nama : MOHD HAFIZA (HAFIMA)
saiz : L

nama : SANUSI (nuain7479)
saiz : M

nama : Muhammad Fuzaimi (Mie_aplus)
saiz : L

nama : Norhaizat Ismail (izat_5711)
saiz : L

nama : Mohd Aza (Ajai Naruto)
saiz : XL

26 Re: BAJU Today at 4:13 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 32]

Go to page : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum