You are not connected. Please login or register

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

maroon evo9


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
SALAM KPD AHLI WC,TEMPAHAN BAJU KORPORAT WC TELAH DIBUKA...SESIAPA YANG INGIN MEMBUAT TEMPAHAN,BOLEH MASUKKAN NAMA N SAIZ SEPERTI DIBAWAH..SEHELAI BAJU RM60..APE2 HAL BOLEH BERTANYA SAYA ATAU CALL NO SY DI TALIAN 0172729190..

MASUKKAN NAMA SEPERTI DI BAWAH,TQ:

NAMA :
SAIZ :
NO TEL :




P/S:SILA BUAT BAYARAN TERLEBIH DAHULU KPD SESIAPA YANG INGIN MEMBUAT TEMPAHAN...HEHEHEHE

abysss82


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
boom, aku satu...
saiz L..
bg akaun...aku bank in..

Krulez_r3


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jap...jap... napa aku x tau menahu psl baju koperat ni???? Question Question Question Question Question Question Question Question

e_putra179


please upload gmbr baju koperat tue...ader ahli2 baru nak tengok...harap maklum... Cool

essjay


Moderator
Moderator
Tiada perubahan dgn design baju korporat, kita masih mengekalkn design yang lama. Smile

http://www.wajaclub.com

ejaqdenso


NAMA :EJAQ
SAIZ :L
NO TEL :0129375470

azil2154


blom masuk jadi members blh beli x baju nih.........

Sandwich


EXCO SUKAN
azil2154 wrote:blom masuk jadi members blh beli x baju nih.........

baju hanya boleh tempah untuk ahli dan keluarga je ...orang luar setakat ni belum dibenarkan ...tetapi baju T-Shirt biasa dialu2 kan ... Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.eventsecurity.com.my

ejaqdenso


Untuk pmpuan pny ada x bro sand??

Sandwich


EXCO SUKAN
ejaqdenso wrote:Untuk pmpuan pny ada x bro sand??

ado cutting pompuan ado shape ... Laughing

http://www.eventsecurity.com.my

goloks


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Sandwich wrote:
ejaqdenso wrote:Untuk pmpuan pny ada x bro sand??

ado cutting pompuan ado shape ... Laughing

ada bukak lagi x bro??nak gak bli satu..tpi ari tu kecoh2 pasal baju xdapat tpi pembayaran dah wat dah sattle ker bro??

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
goloks wrote:
Sandwich wrote:
ejaqdenso wrote:Untuk pmpuan pny ada x bro sand??

ado cutting pompuan ado shape ... Laughing

ada bukak lagi x bro??nak gak bli satu..tpi ari tu kecoh2 pasal baju xdapat tpi pembayaran dah wat dah sattle ker bro??


Mad


_________________
WC - 430
  jerung16


maxis-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

goloks


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
jerung16 wrote:
goloks wrote:
Sandwich wrote:
ejaqdenso wrote:Untuk pmpuan pny ada x bro sand??

ado cutting pompuan ado shape ... Laughing

ada bukak lagi x bro??nak gak bli satu..tpi ari tu kecoh2 pasal baju xdapat tpi pembayaran dah wat dah sattle ker bro??


Mad

MOD doh xon tu yang xda jawapan..xpo la jerong aku wakilkan ko watkan tuk aku tpi bayar ansur2 14bulan intrest 0%

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
goloks wrote:
jerung16 wrote:
goloks wrote:
Sandwich wrote:

ado cutting pompuan ado shape ... Laughing

ada bukak lagi x bro??nak gak bli satu..tpi ari tu kecoh2 pasal baju xdapat tpi pembayaran dah wat dah sattle ker bro??


Mad

MOD doh xon tu yang xda jawapan..xpo la jerong aku wakilkan ko watkan tuk aku tpi bayar ansur2 14bulan intrest 0%



buleh ajo...tapi bg ikut payment progress la..ko bg deposit den bg longan baju sebolah kiri...
amacam...maun? Twisted Evil Twisted Evil


_________________
WC - 430
  jerung16


maxis-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

goloks


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
jerung16 wrote:
goloks wrote:
jerung16 wrote:
goloks wrote:

ada bukak lagi x bro??nak gak bli satu..tpi ari tu kecoh2 pasal baju xdapat tpi pembayaran dah wat dah sattle ker bro??


Mad

MOD doh xon tu yang xda jawapan..xpo la jerong aku wakilkan ko watkan tuk aku tpi bayar ansur2 14bulan intrest 0%



buleh ajo...tapi bg ikut payment progress la..ko bg deposit den bg longan baju sebolah kiri...
amacam...maun? Twisted Evil Twisted Evil

abis sapa nak cantumkan nie..ambo xpandai jahit,,,nanti jadi saiz xxs naya pakai nampak pusat..

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum