You are not connected. Please login or register

THIRD BRAKE LAMP

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 THIRD BRAKE LAMP on Tue Feb 22, 2011 5:35 am

Edika_edie


Salam.......just nak tanya ada sapa-sapa tau kedai mana ader jual Third Brake Lamp LED utk belakang Waja?

2 Re: THIRD BRAKE LAMP on Tue Feb 22, 2011 5:39 am

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Edika_edie wrote:Salam.......just nak tanya ada sapa-sapa tau kedai mana ader jual Third Brake Lamp LED utk belakang Waja?


sparepart bounce


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

3 Third Brake Lamp LED on Tue Feb 22, 2011 5:43 am

Edika_edie


jerung16 wrote:
Edika_edie wrote:Salam.......just nak tanya ada sapa-sapa tau kedai mana ader jual Third Brake Lamp LED utk belakang Waja?


sparepart bounce

Ader ker jual cover dia colour smoke atau putih punya??

4 Re: THIRD BRAKE LAMP on Tue Feb 22, 2011 5:50 am

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Edika_edie wrote:
jerung16 wrote:
Edika_edie wrote:Salam.......just nak tanya ada sapa-sapa tau kedai mana ader jual Third Brake Lamp LED utk belakang Waja?


sparepart bounce

Ader ker jual cover dia colour smoke atau putih punya??

itu kono carik kat accessories ler..sparepart jual yg ori yo bro


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

5 Re: THIRD BRAKE LAMP on Tue Feb 22, 2011 6:47 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
tunggu la sikit hari aku nk letgo lampu ke3 aku oem waja 1st model..hehe

6 Re: THIRD BRAKE LAMP on Wed Feb 23, 2011 1:19 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ha...seller dah ado...boli yo la


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

7 Re: THIRD BRAKE LAMP on Sun Mar 13, 2011 11:52 pm

Edika_edie


Semalam aku ader jumpe kedai jual lampu brake. Color smoke, dlm lampu LED. Kalau brake color merah, tp kalau idle, color biru dia running kiri kanan kiri....Tp 1 led dah terbakar laa...kedai Mana ada jual lagi?

8 Re: THIRD BRAKE LAMP on Mon Mar 21, 2011 1:19 am

wufi


kalo lampu terbako satu aku rasa, kedai elektrik ada jual.. tapi kena bikin balik lee..

http://majapatih.com

9 Re: THIRD BRAKE LAMP on Tue Aug 16, 2011 6:36 pm

Adie77


Edika_edie wrote:Semalam aku ader jumpe kedai jual lampu brake. Color smoke, dlm lampu LED. Kalau brake color merah, tp kalau idle, color biru dia running kiri kanan kiri....Tp 1 led dah terbakar laa...kedai Mana ada jual lagi?


ni aku interested nk beli..kt kk takde lagi benda ni..satu kk aku round..x jumpa2 gak..huhu No

10 Re: THIRD BRAKE LAMP on Tue Aug 16, 2011 11:14 pm

soned


penah nampak kat mudah seller dr johor third brake jenis tu

11 Re: THIRD BRAKE LAMP on Sat Aug 27, 2011 7:09 pm

cekguCAMPRO


ada tapi kena order kat kedai acc...sebab dulu hanya eagle eye CGI yang juai putih or smoke punya style..tapi tah tibe2 stop production...skang ni company DEPO yang buat...cuba laa pegi acc tanya...tapi kadang2 depa ni malaih mesti kata TAK ADA AAA...hehehehe

http://apis8ty4.wordpress.com

12 Re: THIRD BRAKE LAMP Today at 4:14 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum