You are not connected. Please login or register

Sport rim waja 15 untuk di beli

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Sport rim waja 15 untuk di beli on Sun Dec 06, 2009 7:41 am

ramp


Asalamualaikum semua,
ada sesiapa nak jual Sport rim waja 15,sila call/sms saya
di 0176556706,
mekasih,
Very Happy

2 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Sun Dec 06, 2009 11:31 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
spot rim waja model yg mane nak??

3 Sport rim waja on Sun Dec 06, 2009 11:53 am

ramp


Asalamualaikum,
tak kesah lah,yg first model atau yg trkini,asalkan 15'
Very Happy

4 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Sun Dec 06, 2009 11:55 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Ak rase byk ahli kite yg ade simpan rim 15 ni sebab kebanyakan dah upgrade rim 17/18.. ak ade tapi xnak jual.. nanti da xmain kete aku nak wt standard balik.. cari dalam mudah pun banyak...

5 Sport rim waja on Sun Dec 06, 2009 11:58 am

ramp


Ya ke,tu la susah nak cari,kat mudah pn x de,klu ade pn mahal sangat,da tu x brpa elok

6 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Sun Dec 06, 2009 8:42 pm

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ermm topik ni elok dok dalam waja market place.. oleh itu sy movekan kt sana...

7 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Sun Dec 06, 2009 9:27 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
aku ader satu set....design waja campro
tayar pon baru tukar....tayar goodyear lg tuh...baru 6 bulan pakai...
trus masuk rim 17...

nih nombor aku 019 4160639

8 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Sun Dec 06, 2009 9:54 pm

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
* wrote:aku ader satu set....design waja campro
tayar pon baru tukar....tayar goodyear lg tuh...baru 6 bulan pakai...
trus masuk rim 17...

nih nombor aku 019 4160639
bearapa bad???? PM me...

9 Sport rim waja on Mon Dec 07, 2009 8:36 am

ramp


RaffaelKMC wrote:ermm topik ni elok dok dalam waja market place.. oleh itu sy movekan kt sana...
Maaf&mekasih di atas keprihatian,
maklum sya bru d sini
Very Happy

10 Sport rim waja on Mon Dec 07, 2009 8:39 am

ramp


* wrote:aku ader satu set....design waja campro
tayar pon baru tukar....tayar goodyear lg tuh...baru 6 bulan pakai...
trus masuk rim 17...

nih nombor aku 019 4160639

meksih,tpi sya nak sport rim yg 15',sbb nak masuk kan ke teksi sya,klu model yg lama pun tak pe,
asalkan 15'

Very Happy

11 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Mon Dec 07, 2009 10:15 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
laaaaaaaaaaa...rim 15 la tuh...
bukan design lama...design waja sekarang punya la...

mir demo nak buat gapo rim 15...
tp rim tuh ngan tayar mmg cantik dan terbaik...

195/15/60...

12 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Mon Dec 07, 2009 10:22 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
195/60/15 tu cm tayar persona la tu.. tebal skit.

13 Sport rim waja on Tue Dec 08, 2009 9:23 am

ramp


Pada sahabat smua,
terima kasih di atas sokongan kamu smua,
alhamdulilah sya da pun dapat sport rim tu,
Terima Kasih,

Very Happy

14 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Tue Dec 08, 2009 11:08 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sape punye?? ahli wc atau kawan?

15 sport rim waja on Tue Dec 08, 2009 11:13 am

ramp


izZat_2635 wrote:sape punye?? ahli wc atau kawan?
Anak sdara nya kawan yang jual,
model BSA lapan lubang
Very Happy

16 Re: Sport rim waja 15 untuk di beli on Thu Dec 17, 2009 4:01 am

mfa_145


klu nak rim standard waja, call 0126341007 (area seremban)
rim dgn tayar rm600.
aku saja tolong. aku xtau ape2. so jgn tanya aku. trus call no tu klu nak.

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum