You are not connected. Please login or register

LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 4]

1 LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 3:52 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
LAMPU BELAKANG M5 DESIGN FOR SALE

RM 340 FIRM
WARANTTY 6 BULAN

BRG ADO NGAN DEN


SAPE NK CEPAT

APE2 HAL CALL DEN ATAU PM DEN YOOO
NO TIPON ADO KAT BAWAH

NI GAMBAR DIA:

P/S: SIGNAL NGAN LAMPU REVERSE TERANG TU YOOO BUKAN JENIS YANG ITAM TU YOOOO











DESIGN BARU PUTIH SEMUA Very Happy Very Happy Very Happy



Last edited by jawe62 on Fri Nov 27, 2009 11:20 pm; edited 1 time in total

2 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 5:52 am

Guest


Guest
jawe62 wrote:LAMPU BELAKANG M5 DESIGN FOR SALE

RM 340 FIRM
WARANTTY 6 BULAN

BRG ADO NGAN DEN


SAPE NK CEPAT

APE2 HAL CALL DEN ATAU PM DEN YOOO
NO TIPON ADO KAT BAWAH

NI GAMBAR DIA:

P/S: SIGNAL NGAN LAMPU REVERSE TERANG TU YOOO BUKAN JENIS YANG ITAM TU YOOOO






DEN NK YG SIGNAL ITAM...BARU GANAZZZZZZZZZZZZZ Very Happy Very Happy Very Happy

3 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 5:53 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
YG NI SELAMAT *** X KACO Very Happy

4 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 5:55 am

essjay


Moderator
Moderator
yang itam macam den pakai la...signal tk terang sangat tu kalu hari siang..kalu malam okey le....kalu belum pakai M5, den sarankan amek yg ni...nk free, mlm ni jom kita p umah jawe..tunggu r dio tido. M5 ni nak bukak tk sampai 15minit ajo.. Very Happy

http://www.wajaclub.com

5 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 6:04 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:yang itam macam den pakai la...signal tk terang sangat tu kalu hari siang..kalu malam okey le....kalu belum pakai M5, den sarankan amek yg ni...nk free, mlm ni jom kita p umah jawe..tunggu r dio tido. M5 ni nak bukak tk sampai 15minit ajo.. Very Happy

jom2 die ade byk lg stok dalam umah tu xpo Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

6 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 6:12 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mie_aplus wrote:
essjay wrote:yang itam macam den pakai la...signal tk terang sangat tu kalu hari siang..kalu malam okey le....kalu belum pakai M5, den sarankan amek yg ni...nk free, mlm ni jom kita p umah jawe..tunggu r dio tido. M5 ni nak bukak tk sampai 15minit ajo.. Very Happy

jom2 die ade byk lg stok dalam umah tu xpo Laughing Laughing Laughing Laughing

projek baik ni ekekek

7 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 6:15 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:
mie_aplus wrote:
essjay wrote:yang itam macam den pakai la...signal tk terang sangat tu kalu hari siang..kalu malam okey le....kalu belum pakai M5, den sarankan amek yg ni...nk free, mlm ni jom kita p umah jawe..tunggu r dio tido. M5 ni nak bukak tk sampai 15minit ajo.. Very Happy

jom2 die ade byk lg stok dalam umah tu xpo Laughing Laughing Laughing Laughing

projek baik ni ekekek

B.U.M.P FOR IT..


DLM MUDAH PUN MASUKKAN

http://www.mudah.my/vi/4502536.htm

8 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sat Nov 21, 2009 10:23 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
all smoke nyer takder ker

9 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 2:00 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
* wrote:all smoke nyer takder ker


yg ni je yg ade stok.... tinggal 5 unit unit je lagi ...mlm td pun dh ade org beli...pg ni pun dh ade org angkat.... brg baik ni bad.. Very Happy Very Happy

10 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 3:33 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
original engle eyes ke jawe


murah glew nie...

11 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 9:45 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bkn egle eye nih cuma signal dia je cerah sikit hehehehe
byk btl bisnes mamat nih
nk tuka evo 4 ker
Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

12 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 11:47 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bukan eagle eye ....tp yg ni kira ok ...hari siang signal nampak Very Happy Very Happy

13 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 9:10 pm

Admin


Admin
Admin
Yg jawe jual nie design baru...lawa tuee dan murah gilerrr....
Eagle eye Ori yg signal tak smoke lagie cerah dr yg jawe jual niee...
Tapi harga....RM550 tuee....yg jawe jual RM340

Kalau beli kat jawe boleh save RM160 tue yoooo....
duit tue boleh pasang lampu lip lap lip lap plaks...huhuhu...
So fikir2kan lah....

bump...bump....

http://wajaclub.forumotion.com

14 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 9:24 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
kalau ader all smoke...pm aku uer...
aku masih setia menunggu yg all smoke tuh

15 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 10:23 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
* wrote:kalau ader all smoke...pm aku uer...
aku masih setia menunggu yg all smoke tuh


xpo...nnt kalu ade den bg tau.... Very Happy

16 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Sun Nov 22, 2009 10:39 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe ada brpa lagi!! kalau ada mcm mana nak jumpa lu??

17 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 12:51 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bilo dah beli...ado je yg murah tu yo....tapi xpe den punya eagle eys ori tu yoo.....
kalau den belum beli lagi...den dah sapu yg nie...murah n sama je...huahauhauha

18 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 3:06 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
fairuz84 wrote:jawe ada brpa lagi!! kalau ada mcm mana nak jumpa lu??

ko pegi putrajaya jer

19 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 3:14 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fairuz84 wrote:jawe ada brpa lagi!! kalau ada mcm mana nak jumpa lu??

call ler den...no den ado kek bwh tuuu..... dtg putrajaya.. den blanje teh tarik ....hehehehehehehhee Very Happy Very Happy

20 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 11:31 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
brg makin laris yooo....sudah 3 unit terjual...

21 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 3:17 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bravo2....hahaha

22 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 5:04 pm

xXxBoYzZz


brg made in mane ni bro?? bounce

23 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Mon Nov 23, 2009 9:36 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
xXxBoYzZz wrote:brg made in mane ni bro?? bounce

malaysia punya bro...

24 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Tue Nov 24, 2009 2:54 am

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
ok bro nanti gua tel lu tgh tunggu gaji masuk bru boleh beli heheheeheheh...... Very Happy

25 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE on Tue Nov 24, 2009 3:29 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fairuz84 wrote:ok bro nanti gua tel lu tgh tunggu gaji masuk bru boleh beli heheheeheheh...... Very Happy


wokey... Very Happy Very Happy

26 Re: LAMPU BELAKANG M5 FOR SALE Today at 2:59 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 4]

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum