You are not connected. Please login or register

nak lampu depan original

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 4:28 am

Guest


Guest
sesiapa nak jual lampu depan original boleh lah jual dgn saya yer.ada projek lain nak buat dgn lampu tu.tq

2 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 6:41 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
shah729 wrote:sesiapa nak jual lampu depan original boleh lah jual dgn saya yer.ada projek lain nak buat dgn lampu tu.tq
shah...aku tgk kedai potong kat cheng ade lampu ori,proton waja singapore...tp aku x tanye lak dia nk jual brp. Very Happy


_________________
WC045
http://yahoo.com

3 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 6:52 am

Sandwich


EXCO SUKAN
shah729 wrote:sesiapa nak jual lampu depan original boleh lah jual dgn saya yer.ada projek lain nak buat dgn lampu tu.tq

AKU ADA ..RM250.. COMPELETE DENGAN COVER... HEHE

http://www.eventsecurity.com.my

4 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 11:03 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
shah729 wrote:sesiapa nak jual lampu depan original boleh lah jual dgn saya yer.ada projek lain nak buat dgn lampu tu.tq

AKU ADA ..RM250.. COMPELETE DENGAN COVER... HEHE


bg ler murah skit sand Very Happy Very Happy Very Happy

5 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 1:53 pm

Guest


Guest
dgn kengkawan pong nak kiro ko... Crying or Very sad

6 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 2:25 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kawan punya pasal la bagi 250 tu...kalo orng tak kenal 150 jer....ekekekeke

7 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 3:10 pm

Guest


Guest
tau takper...takpelah...merajuk dah ni...cepat pujuk sand seratus dahlah.. Very Happy

8 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 3:14 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
shah729 wrote:tau takper...takpelah...merajuk dah ni...cepat pujuk sand seratus dahlah.. Very Happy

Oh.. Kedai aung ko leh bagi ribu2 eh.. Kat den kawan sekelab ni tak month bagi.. Takpo.. Kalau nak murah bgth dulu nak buek projek apo kat keto ko tu dulu..hehehehe..ada bran?

http://www.eventsecurity.com.my

9 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 3:43 pm

Guest


Guest
kiter sekampung,kena bagi murah tu yor
buleh....nanti jumper ler citer yer Very Happy

10 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 3:44 pm

syaifa_12


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Sandwich wrote:
shah729 wrote:tau takper...takpelah...merajuk dah ni...cepat pujuk sand seratus dahlah.. Very Happy

Oh.. Kedai aung ko leh bagi ribu2 eh.. Kat den kawan sekelab ni tak month bagi.. Takpo.. Kalau nak murah bgth dulu nak buek projek apo kat keto ko tu dulu..hehehehe..ada bran?

jeng jeng jeng.... Twisted Evil Twisted Evil

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000505237517&v=wal

11 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 3:45 pm

Guest


Guest
ehh ehh cik epah tak titun lagi??? Twisted Evil

12 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 4:10 pm

syaifa_12


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
dy dh tdow..ni dy nye tgn je dok taip.... Suspect Suspect

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000505237517&v=wal

13 Re: nak lampu depan original on Mon Nov 16, 2009 10:10 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
syaifa_12 wrote:dy dh tdow..ni dy nye tgn je dok taip.... Suspect Suspect


tido mimpi kering yooo...jgn mimpi lain Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

14 Re: nak lampu depan original on Wed Nov 18, 2009 3:52 pm

Guest


Guest
sesaper ada lampu depan standard call den yo

15 Re: nak lampu depan original on Wed Nov 18, 2009 10:26 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
shah729 wrote:sesaper ada lampu depan standard call den yo
ok

16 Re: nak lampu depan original on Wed Nov 18, 2009 11:10 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
dalam mudah byk nak jual.xpun pg je kedai potong..

17 Re: nak lampu depan original on Wed Nov 18, 2009 11:16 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
DIORANG TANYA KAT SINI...MANA TAHU MEMBER 2 ADO.....KALAU PEGI KEDAI POTONG....XYAH LAH DIORANG TANYA KAT SINI....APO LAH KO ZAT..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

18 Re: nak lampu depan original on Wed Nov 18, 2009 11:19 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
pendapat je.. nak tggu member2 lambat lg la.. ory sape nak jual Very Happy Very Happy

19 Re: nak lampu depan original on Thu Nov 19, 2009 10:38 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ada org nk jual cuma cepat ngan lambat je laaa.... Very Happy Very Happy Very Happy

20 Re: nak lampu depan original Today at 2:24 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum