You are not connected. Please login or register

Kedai tinted area S alam

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Kedai tinted area S alam on Tue Feb 09, 2010 11:14 am

wajunk


Salam sumer..
amber nak tanyer otai2 waja especially kat area shah alam
kete masih keadaan stendert lagi
bru igt nak psg tinted

ade tak kedai yg kekawan rekmenkan kat area shah alam nie
kemudian bape cost utk tinted waja sebijik nie..
nak kete nampak smart n bergaya ckt jer
mntak tolong yer.. Laughing

sy dok seksen 7 s alam..

2 Re: Kedai tinted area S alam on Tue Feb 09, 2010 12:23 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
wajunk wrote:Salam sumer..
amber nak tanyer otai2 waja especially kat area shah alam
kete masih keadaan stendert lagi
bru igt nak psg tinted

ade tak kedai yg kekawan rekmenkan kat area shah alam nie
kemudian bape cost utk tinted waja sebijik nie..
nak kete nampak smart n bergaya ckt jer
mntak tolong yer.. Laughing

sy dok seksen 7 s alam..


pegi je kedai bro asri kat ngan giant shah alam... exco agama waja club tu...H/p no. 013-2990650 (Asri WC-43)

3 Re: Kedai tinted area S alam on Wed Feb 10, 2010 1:15 am

wajunk


Very Happy
thnx
tp b4 pegi tu nak taw gak bpe bajet
maklom la newbie agi huhu

4 Re: Kedai tinted area S alam on Wed Feb 10, 2010 2:11 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
wajunk wrote:Very Happy
thnx
tp b4 pegi tu nak taw gak bpe bajet
maklom la newbie agi huhu


aku pasang yg biase punya je rm 120 Very Happy Very Happy

5 Re: Kedai tinted area S alam on Fri Feb 12, 2010 9:30 am

fAiEzAa


btol tu..g kedai asri... bajet pon X mahal.. smbil2 leh support member2..huhu Very Happy

6 Re: Kedai tinted area S alam on Thu Jul 08, 2010 10:35 pm

izwan


Kedai Bro Asri tu ada tinted jenis PIANG x?yg kalo kne koyak ngan *** pon xnanges?

hehehe..

Paling murah aku penah jmpe RM70 untuk 4 pintu..

7 Re: Kedai tinted area S alam on Fri Jul 09, 2010 8:00 am

Krulez_r3


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
kalo dah duk area2 sek 7 tu, g je kedai aksesori q-max sebelah bintang, jmpa tokey dia, ah pau.. ckp ko kwn aku, hafiz wajaclub... r3 merah.. insyaallah leh dpt diskaun... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

8 Re: Kedai tinted area S alam on Mon Jul 12, 2010 6:28 am

Sandwich


EXCO SUKAN
Krulez_R/// wrote:kalo dah duk area2 sek 7 tu, g je kedai aksesori q-max sebelah bintang, jmpa tokey dia, ah pau.. ckp ko kwn aku, hafiz wajaclub... r3 merah.. insyaallah leh dpt diskaun... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!


mmg kaw2 diskaun ... tinted kalau salah pasang dia dtg umah plak tukar ...hahaha cheers cheers cheers

http://www.eventsecurity.com.my

9 Re: Kedai tinted area S alam on Mon Jul 12, 2010 8:41 am

Krulez_r3


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
hahahha byk la kau... aku n bdk2 ofc aku dulu nak psg tinted, siap suh dia amik kat ofs lg.. nak x nak, dia dtg gak la... hehehheheh Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

10 Re: Kedai tinted area S alam on Tue Aug 03, 2010 3:00 am

wajunk


Sandwich wrote:
Krulez_R/// wrote:kalo dah duk area2 sek 7 tu, g je kedai aksesori q-max sebelah bintang, jmpa tokey dia, ah pau.. ckp ko kwn aku, hafiz wajaclub... r3 merah.. insyaallah leh dpt diskaun... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!


mmg kaw2 diskaun ... tinted kalau salah pasang dia dtg umah plak tukar ...hahaha cheers cheers cheers

tq bro..tp nak taw gak la rege pas diskaun tunai bape jadinye??huhu
psg ari tu bpe kne 1 kete?

11 Re: Kedai tinted area S alam on Wed Aug 11, 2010 4:25 am

jemaing


Nak tau gak mana ada tinted murah nie..kawan2 kalu ada hebahkan disinie..!mekasih pale

12 Re: Kedai tinted area S alam on Wed Aug 11, 2010 11:35 am

cap_ayam


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
MAX seksyen 8 bandar baru bangi. depan kompleks pkns bangi. tinted rm38 4 pintu. cermin belakang xkire. kene tambah sket. cuma kaler gelap 80% dgn 60% je yg rm38 ni. sesuai utk buat tinted 2nd layer kalo agak2 tinted asal/mahal xcukup gelap.

13 Mounting Enjin on Thu Aug 12, 2010 6:02 am

wan_86


Salam Brader2 WC,

Kalau nak tukar mounting enjin, mner ek port baek??
lg 1 agak2 berape budgetnye???Thanks..

14 Re: Kedai tinted area S alam on Thu Aug 12, 2010 10:34 am

abysss82


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
wan_86 wrote:Salam Brader2 WC,

Kalau nak tukar mounting enjin, mner ek port baek??
lg 1 agak2 berape budgetnye???Thanks..

ty pomen wc kite..under3 garage...pm bro lokmanhakim...

15 Re: Kedai tinted area S alam on Fri Aug 13, 2010 5:17 am

jemaing


cap_ayam wrote:MAX seksyen 8 bandar baru bangi. depan kompleks pkns bangi. tinted rm38 4 pintu. cermin belakang xkire. kene tambah sket. cuma kaler gelap 80% dgn 60% je yg rm38 ni. sesuai utk buat tinted 2nd layer kalo agak2 tinted asal/mahal xcukup gelap.

Ummm...!murah tu.."cuma kaler gelap 80% dgn 60%" maknanya nie tak cukup gelap la..tapi sudah memadai untuk tahan panas kot..?80% ini juga tidak bermasallah dengan pihak berkuasa kot? Very Happy

16 Re: Kedai tinted area S alam on Sun Aug 15, 2010 8:18 pm

cap_ayam


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jemaing wrote:

Ummm...!murah tu.."cuma kaler gelap 80% dgn 60%" maknanya nie tak cukup gelap la..tapi sudah memadai untuk tahan panas kot..?80% ini juga tidak bermasallah dengan pihak berkuasa kot? Very Happy

ko nak gelap mcm mane lg? nak lg gelap, amik cromax la tu pun kalo ada. 80% dah confirm2 bermasalah punye. nak cantik punye psl, pandai2 ler tanggung. huhuhu

17 Re: Kedai tinted area S alam on Thu Sep 30, 2010 11:20 pm

danny_imperials


fAiEzAa wrote:btol tu..g kedai asri... bajet pon X mahal.. smbil2 leh support member2..huhu Very Happy

btol2..g kdai bro Asri..
tp aku xbli tinted ah..
aku bli2 3D CF sticker utk hood..RM160 jaaaa Smile

18 Re: Kedai tinted area S alam on Sat Nov 13, 2010 10:37 am

wajunk


salam and hii sume
dh setel dh tinted
blik kg jmpe tinted 4 pintu rm68
trus wa sebat..hahaha Razz

19 Re: Kedai tinted area S alam on Mon Apr 18, 2011 8:48 am

shengquan


hi bro,
may i know how to create a new post to sell items?
i think to sell/swap my bonnet with carbon sticker..
can u pass me to the admin?

this is the link
http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=113&t=1833108

thanks^^

20 Re: Kedai tinted area S alam Today at 2:22 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum