You are not connected. Please login or register

Mencari trottle body waja 1.6m mitsubishi.....

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Perhatiaan kepada kwn2 dalam waja club yg ada trottle body yg masih boleh dipakai dan hendak dijual sila maklumkan kepada saya...

sekian,terima kasih Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Asri


fairuz84 wrote:Perhatiaan kepada kwn2 dalam waja club yg ada trottle body yg masih boleh dipakai dan hendak dijual sila maklumkan kepada saya...

sekian,terima kasih Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

barang tu saya ada, kalau nak call je.. pirat pirat pirat

http://mam-rsperformance.blogspot.com/

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
cantik tu brpa harga nya,bro kasi no tel nanti saya call!!

mangkuk


maaf tanya Very Happy

trottle body ni apa dia? guna untuk apa?

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
mangkuk wrote:maaf tanya Very Happy

trottle body ni apa dia? guna untuk apa?


trottle body kawal sistem enjin kalau rosak kete boleh jadi semput
tiba enjin mati sendiri kalau ni terjadi nak bwk kete pun tak best
mcm naik kuda... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Asri wrote:
fairuz84 wrote:Perhatiaan kepada kwn2 dalam waja club yg ada trottle body yg masih boleh dipakai dan hendak dijual sila maklumkan kepada saya...

sekian,terima kasih Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

barang tu saya ada, kalau nak call je.. pirat pirat pirat


bro asri...pm saya prize sekali...

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
mAnIn_thEmIrrOr wrote:
Asri wrote:
fairuz84 wrote:Perhatiaan kepada kwn2 dalam waja club yg ada trottle body yg masih boleh dipakai dan hendak dijual sila maklumkan kepada saya...

sekian,terima kasih Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

barang tu saya ada, kalau nak call je.. pirat pirat pirat


bro asri...pm saya prize sekali...


iyk bro punya TB pun rosak jugak ker??

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
rasa mcm rosak....hahha..atau x servis...kadang tu bila dah berhenti...nak jalan mcm kuda dah...hahahah

xclusives


KETUA KOMUNITI
mAnIn_thEmIrrOr wrote:rasa mcm rosak....hahha..atau x servis...kadang tu bila dah berhenti...nak jalan mcm kuda dah...hahahah




Dah enjin pki kuasa kuda mmg la rasa kudaaaaaaaa..... ca alif but.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

essjay


Moderator
Moderator
Razz Razz Razz Razz

http://www.wajaclub.com

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
suka yer abg ajay nanti rasa mcm mana naik kuda baru tau.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

xclusives


KETUA KOMUNITI
essjay wrote: Razz Razz Razz Razz



xper nnt edit kat photoshop wat jd beso kangaru.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

niceplayground


fairuz84 wrote:
mangkuk wrote:maaf tanya Very Happy

trottle body ni apa dia? guna untuk apa?


trottle body kawal sistem enjin kalau rosak kete boleh jadi semput
tiba enjin mati sendiri kalau ni terjadi nak bwk kete pun tak best
mcm naik kuda... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


salam...biasanya klu throttle body ni rosak...lampu enjin kat meter tu hidup tak semasa tgh drive??

essjay


Moderator
Moderator
mungkin juga.. Shocked

http://www.wajaclub.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum