You are not connected. Please login or register

Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Tue Dec 22, 2009 1:51 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
tolong kawan2 yg cari bonet n rear bumper evo 9

http://www.mudah.my/Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot-4797615.htm


murah tu...

2 ...... on Tue Dec 22, 2009 5:16 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
tu bonnet blk yg number plate tutup pakai fiber atau metal?
boleh swap?

http://www.team-force.forums2u.com

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
metal sky...die cakap welding bukan fiber...

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
aku minat sgt ni sape2 yg pegi jb tu kalau boleh tolong belikan.. aku bg upah 50...kalau da ade org lain ambik xpe la..

Sandwich


EXCO SUKAN
izZat_2635 wrote:aku minat sgt ni sape2 yg pegi jb tu kalau boleh tolong belikan.. aku bg upah 50...kalau da ade org lain ambik xpe la..

belum apa2 dah give up ...cepat zatt... marilah conbet ebo9 ...lagi ngancam kete ko tu ...

http://www.eventsecurity.com.my

andrea


..

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
izZat_2635 wrote:aku minat sgt ni sape2 yg pegi jb tu kalau boleh tolong belikan.. aku bg upah 50...kalau da ade org lain ambik xpe la..

belum apa2 dah give up ...cepat zatt... marilah conbet ebo9 ...lagi ngancam kete ko tu ...

dr ak pegi jb tu minyak dgn tol da bp baik ak beli kt sini je Very Happy

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ahhaha...tu la pasal ....tapi mana tahu kebetulan ke korang nak turun jb...hahaha

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
izZat_2635 wrote:
Sandwich wrote:
izZat_2635 wrote:aku minat sgt ni sape2 yg pegi jb tu kalau boleh tolong belikan.. aku bg upah 50...kalau da ade org lain ambik xpe la..

belum apa2 dah give up ...cepat zatt... marilah conbet ebo9 ...lagi ngancam kete ko tu ...

dr ak pegi jb tu minyak dgn tol da bp baik ak beli kt sini je Very Happy

zat,ko mintak swap sekali lampu belakang...macam skyline tu mmg ko cari kan??die nak jual kete mesti die nak swap punye..kan dah berbaloi ko pegi johor tu...smooth la keje welding die... Cool

WC87taro


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
salam sume... ada sape2 nak swap ngan aku punye bonet n rear bumper
evo 9 x??? nak convert fully R3 r plak...

Sandwich


EXCO SUKAN
WC87taro wrote:salam sume... ada sape2 nak swap ngan aku punye bonet n rear bumper
evo 9 x??? nak convert fully R3 r plak...

Warna dah sama ngan izat ni.. Elokla jual kat izzat.. Dia pon tgh mencari tu.. Tak yah cat dah..ngeh ngehh

http://www.eventsecurity.com.my

12 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Wed Dec 23, 2009 11:13 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
WC87taro wrote:salam sume... ada sape2 nak swap ngan aku punye bonet n rear bumper
evo 9 x??? nak convert fully R3 r plak...

bro bumper belakang evo 9 tu bg den je la.. xpun jual murah2.. nanti den leh tolong dapatkan full set r3 termurah di dunia Very Happy ini bukan main2 ini betul2.. Twisted Evil

13 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Wed Dec 23, 2009 11:16 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:
WC87taro wrote:salam sume... ada sape2 nak swap ngan aku punye bonet n rear bumper
evo 9 x??? nak convert fully R3 r plak...

bro bumper belakang evo 9 tu bg den je la.. xpun jual murah2.. nanti den leh tolong dapatkan full set r3 termurah di dunia Very Happy ini bukan main2 ini betul2.. Twisted Evil

kalau bro bg free bumper ev0 9 belakang tu sy bleh dapatkan bumper PU r3 full set cume 450 je... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
mau ka xmau??

14 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Wed Dec 23, 2009 11:45 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
DIA DEPAN PAKAI R3 TU IZZAT...DIO NAK BELAKANG JE TU...

15 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Wed Dec 23, 2009 11:46 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
WC87taro wrote:salam sume... ada sape2 nak swap ngan aku punye bonet n rear bumper
evo 9 x??? nak convert fully R3 r plak...



TARO....X SAYANG KE...DUIT DAH BYK KOT.....X TAHU NAK BUAT APE NIE....

16 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Wed Dec 23, 2009 11:50 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cm tu ak bg 200 je untuk side skirt rear skirt dgn spoiler r3 kalau die lego free la bumper belakang evo 9 tu...

17 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Wed Dec 23, 2009 11:59 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
KO BAGI REAR SKIRT JE...HABIS DIA NAK PAKAI BUMPER APE..HAHAHHA....
SBB TU DIA NAK SWAP...HUHUHUH

18 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Thu Dec 24, 2009 12:01 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mesti la kene masuk bumper standard balik kalau nak masuk rear skirt r3. xde simpan ke bro.. adoi mane orgnye..

19 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Thu Dec 24, 2009 12:09 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
KALAU DIO ADA SIMPAN..MESTI LAH DIO X MINTAK NAK SWAP..APO LAH KO IZZAT..HAHAHAA.....CALL LAH SI TARO TU...KO NAK TUNGGU DIO MASUK FORUM...BERJINGGUT SIUL....JUMPA JE DIO TERUS ....DEAL....HABIS CITO

20 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Thu Dec 24, 2009 12:11 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ok roger

are_mat


KETUA KOMUNITI
aku punye pn ade gak bumper n spoiler ori evo 7 lg tu......spoiler kaler masih ori,bumper n bonnet kaler diraja. Laughing Laughing Laughing Laughing
klu ade yg mengidam nk tukar ke kaler diraja leh la kontek2 ye... Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

Sandwich


EXCO SUKAN
izZat_2635 wrote:mesti la kene masuk bumper standard balik kalau nak masuk rear skirt r3. xde simpan ke bro.. adoi mane orgnye..

kalau dia nak bunmper standard ngan spoiler r3 belakang ...ko amik la aku punya bagi kat dia ....ko amik la set dia tuh ...

http://www.eventsecurity.com.my

23 Re: Waja-rear-bumper-evo9-and-rear-modified-boot on Sun Dec 27, 2009 10:55 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
izZat_2635 wrote:mesti la kene masuk bumper standard balik kalau nak masuk rear skirt r3. xde simpan ke bro.. adoi mane orgnye..

kalau dia nak bunmper standard ngan spoiler r3 belakang ...ko amik la aku punya bagi kat dia ....ko amik la set dia tuh ...

xpe la ak da pkr balik... blakang nak wat custom lg..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum