You are not connected. Please login or register

GARMIN Nuvi GPS

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 5:12 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
good news here !!!sesiapa nak beli GPS boleh cri saya utk brand yg hot kat market skrg "GARMIN Nuvi" Cool

harge list:
1.205-RM 640
2.255W-RM 900** Junction view!
3.205W-RM 800 Junction view!
4.205W-RM 740
5.765W-RM 1250
6.1460-RM 1250


Garmin Nuvi 205W


Garmin Nuvi 255W


Garmin Nuvi 765


ni brand gps 100% made in taiwan.
special ni new version ada provite utk kasi tahu depan ada road block,speed alart dan traffic light camera
Cool Cool Cool

any information call or sms: 0176370008 (Toro) cheers

http://www.team-force.forums2u.com

2 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 7:35 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bump Very Happy

3 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 11:00 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
betul ke toro boleh tau roadblock?? kalau ada jugak boleh claim balik ke duit

4 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 12:54 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:betul ke toro boleh tau roadblock?? kalau ada jugak boleh claim balik ke duit


yg tu semua pakai software je izatt.... pakai nset pun bleh.. janji ade garmin... x caye tanye adik along ac tuu yooo Very Happy Very Happy

5 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 2:05 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
chaitt....

6 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 3:27 pm

Guest


Guest
Sky Toro wrote:good news here !!!sesiapa nak beli GPS boleh cri saya utk brand yg hot kat market skrg "GARMIN Nuvi" Cool

harge list:
1.205-RM 640
2.255W-RM 900** Junction view!
3.205W-RM 800 Junction view!
4.205W-RM 740
5.765W-RM 1250
6.1460-RM 1250


Garmin Nuvi 205W


Garmin Nuvi 255W

BRO BAZOOKA CARI MENATANG ALAH NIE


Garmin Nuvi 765


ni brand gps 100% made in taiwan.
special ni new version ada provite utk kasi tahu depan ada road block,speed alart dan traffic light camera
Cool Cool Cool

any information call or sms: 0176370008 (Toro) cheers
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

7 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 3:28 pm

Guest


Guest
Along_AC wrote:
Sky Toro wrote:good news here !!!sesiapa nak beli GPS boleh cri saya utk brand yg hot kat market skrg "GARMIN Nuvi" Cool

harge list:
1.205-RM 640
2.255W-RM 900** Junction view!
3.205W-RM 800 Junction view!
4.205W-RM 740
5.765W-RM 1250
6.1460-RM 1250


Garmin Nuvi 205W






Garmin Nuvi 255W

BRO BAZOOKA CARI MENATANG ALAH NIE


Garmin Nuvi 765


ni brand gps 100% made in taiwan.
special ni new version ada provite utk kasi tahu depan ada road block,speed alart dan traffic light camera
Cool Cool Cool

any information call or sms: 0176370008 (Toro) cheers
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil BRO BAZOOKA CARI MENATANG ALAH NI....APA LAGI BRO... Very Happy

8 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 3:31 pm

Guest


Guest
jawe62 wrote:
izZat_2635 wrote:betul ke toro boleh tau roadblock?? kalau ada jugak boleh claim balik ke duit


yg tu semua pakai software je izatt.... pakai nset pun bleh.. janji ade garmin... x caye tanye adik along ac tuu yooo Very Happy Very Happy

Cool Cool Cool BETULLLLL TU...JAWE YANG DOWNLOAD YER DALAM HSET ADIK DEN...OK GAK...BYK TLG DEN...TORO PUNYA PUN BAGUS GAK...BOLEH KHAS UTK GARMIN JEK(hehehe dua dua kena puji ni......) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

9 Re: GARMIN Nuvi GPS on Wed Dec 09, 2009 8:11 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
semua ade kelebihan ...cuma kalu pakai yang model 205w tu same je pakai nset...tp kalau model yg lain tu mmg canggih laaa....pasal nampak jalan betul....lagi satu jambatan pun nampak gak Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

10 cepat2 on Thu Dec 10, 2009 1:27 am

mrcapons


garmin nuvi 255w... rm500

11 cepat2 on Thu Dec 10, 2009 1:28 am

mrcapons


garmin nuvi 255w.. rm500

12 cepat2 on Thu Dec 10, 2009 1:29 am

mrcapons


garmin nuvi 255w rm500

13 ...... on Thu Dec 10, 2009 1:36 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
mmg software baru bagi tahu mana-mana ada road block mah zat,hehe...
sure boleh jimat blik tu cost kopi, Laughing Laughing Laughing
(kopi duit kumpul blik next year boleh tukar kete bru) Razz

http://www.team-force.forums2u.com

14 ...... on Thu Dec 10, 2009 1:38 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
mrcapons wrote:garmin nuvi 255w rm500

tu harga mmg made in china Cool
mesti tak dah junction view kan Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

15 Re: GARMIN Nuvi GPS on Mon May 24, 2010 1:53 pm

alphaQ


bro kalau yang 760 ada ??berapa herga nya??? tau tak ape masalah kalau tak boleh on kan walau tengah charge??

16 Re: GARMIN Nuvi GPS Today at 4:16 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum