You are not connected. Please login or register

GAB adjustable(high/low) utk di suap(swap) atau jual

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
RaffaelKMC wrote:GAB...ermmmmmm Mad Mad .. zaid demo cari la yg hilo soft hard..kawe rasa adjustable demo jenis hilo.. patut la keras...

mmg aku nye jenis GAB hi/lo sebab kaler merah..ahbeng tu kata yg GAB hi/lo soft/hard kaler itam..huhu menatang ni masa beli kete dah ada..kalo bawak aweks naik kete redah lobang boleh sengugut aweks tu,kalo naik ngan aimran,mau bergegar lomak die wakakakakaka lol! lol! lol! ..nak beli baharu takde duit..sob..sob.. Sad Sad Sad



Last edited by zaeidos on Thu Dec 10, 2009 12:01 am; edited 1 time in total

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jawe62 wrote:bukan perli bro....brg best harga pun best laaa.... janji yg sedap pakai ok laaa....xnk tension langgar lubang gegar mmg kene pakai yg stendet.....


kene tanye admin....syok x pakai absober tien Very Happy Very Happy Very Happy

Admin,...syok tak pakai tein? jom swap Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
zaeidos wrote:
jawe62 wrote:bukan perli bro....brg best harga pun best laaa.... janji yg sedap pakai ok laaa....xnk tension langgar lubang gegar mmg kene pakai yg stendet.....


kene tanye admin....syok x pakai absober tien Very Happy Very Happy Very Happy

Admin,...syok tak pakai tein? jom swap Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

dia beli baru broo 4k tuuuu Very Happy Very Happy

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
den pakai stendert je.hehhehe..so masuk stendert je...xyah nak corner2...kata ada family...x syg family ke....hahahhahaha

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mAnIn_thEmIrrOr wrote:den pakai stendert je.hehhehe..so masuk stendert je...xyah nak corner2...kata ada family...x syg family ke....hahahhahaha
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jawe62 wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:den pakai stendert je.hehhehe..so masuk stendert je...xyah nak corner2...kata ada family...x syg family ke....hahahhahaha
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

eh jgn cakap mcm tu nanti takde sapa nak swap ngan aku huhu~~

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
zeid swap la lampu skyline dgn aku?? ko kete merah pakai lampu m5 br kene.. nak x Razz alien

mfa2214


zaeidos wrote:
mfa2214 wrote:Uiks zaid, lobang pun hang redah ke?? Pakai la apa2 pon, kalau masuk lobang mmg tak selesa punya daaa..hehee..aku pakai jenis hwl, so far ok la jgk.. Aku ada abs depan standard, belakang apm peformax yg taknak jual, yg ni comfirm tarak gegar punya.. hehehe

mana ada aku suka2 redah lobang..cuma terkadang tertaksengaja terredah lobang..abs depang hang tolak kat aku ah..bole??

tak jual la zaid... Ni aku pon "setenbai" utk pe2 hal, hehe.. Pi la servis gab hang tu dulu.. Depa ckp kalau keras pon boleh adjust bagi lembut sikit.. takut hang nye adjestebel tu dah sampai seru nak servis kot... hehehe.. kasi lembut bang... auwww... hehehe Twisted Evil Twisted Evil

http://mineismfa.blogspot.com/

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
yg ni ok tak?

http://www.mudah.my/Absorber-R3-Sapura-Pro-ride-for-Waja-3775994.htm

aku call die cakap harga absorber sahaja rm350
kalo siap ngan spring harga die rm650..

sape2 kat sini ada pakai ek?

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
http://www.mudah.my/Absorber-belakang-Evo-with-special-springs-4384261.htm

yg ni agak2 bole masuk waja tak?

mfa2214


zaeidos wrote:yg ni ok tak?

http://www.mudah.my/Absorber-R3-Sapura-Pro-ride-for-Waja-3775994.htm

aku call die cakap harga absorber sahaja rm350
kalo siap ngan spring harga die rm650..

sape2 kat sini ada pakai ek?

zaid, tanya matt, dia pakai jenis ni..

Kamm Matt wrote:aku pakai abs heavyduty sapura proride..jenis gas..mmg keras2 ala2 HWL ejastebel dh aku rs..dgn spring sport sapura proride..blkg cun 2jari..tp dpn cam stendet 3jari..

ade budak wira pakai sama cam aku..dia ckp mmg heavyduty camtu..dpn tinggi dr blkg..kene pakai bush tinggikan blkg sikit..

http://wajaclub.forumotion.com/mods-upgrade-f4/bincang-bincang-pasal-sport-spring-t51-210.htm

http://mineismfa.blogspot.com/

37 ........ on Thu Dec 10, 2009 8:25 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
actually pakai GAB pun ok ahh,i pakai juga pun tak dah apa-apa hal
bila siok kasi adjust rendah,kalau tak siok adjust tinggi lagi Very Happy

http://www.team-force.forums2u.com

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
mfa2214 wrote:
zaeidos wrote:
mfa2214 wrote:Uiks zaid, lobang pun hang redah ke?? Pakai la apa2 pon, kalau masuk lobang mmg tak selesa punya daaa..hehee..aku pakai jenis hwl, so far ok la jgk.. Aku ada abs depan standard, belakang apm peformax yg taknak jual, yg ni comfirm tarak gegar punya.. hehehe

mana ada aku suka2 redah lobang..cuma terkadang tertaksengaja terredah lobang..abs depang hang tolak kat aku ah..bole??

tak jual la zaid... Ni aku pon "setenbai" utk pe2 hal, hehe.. Pi la servis gab hang tu dulu.. Depa ckp kalau keras pon boleh adjust bagi lembut sikit.. takut hang nye adjestebel tu dah sampai seru nak servis kot... hehehe.. kasi lembut bang... auwww... hehehe Twisted Evil Twisted Evil

hm...tol gak tuh..baik aku try servis dulu..kalo tak ok bole jual mahal sket Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
thanks bro!

aimran


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
zaeidos wrote:
RaffaelKMC wrote:GAB...ermmmmmm Mad Mad .. zaid demo cari la yg hilo soft hard..kawe rasa adjustable demo jenis hilo.. patut la keras...

mmg aku nye jenis GAB hi/lo sebab kaler merah..ahbeng tu kata yg GAB hi/lo soft/hard kaler itam..huhu menatang ni masa beli kete dah ada..kalo bawak aweks naik kete redah lobang boleh sengugut aweks tu,kalo naik ngan aimran,mau bergegar lomak die wakakakakaka lol! lol! lol! ..nak beli baharu takde duit..sob..sob.. Sad Sad Sad

mengata aku yer.................... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ryan_mathew82


Hi!

Kalau u interested nak swap with Waja Campro std message me ok Smile

edy_jr


aku pnye adjztble mines.. ok gak... xle smpai sengugut aweks..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum