You are not connected. Please login or register

Console gear evo 4,ck,mx

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Console gear evo 4,ck,mx on Tue Dec 08, 2009 1:55 pm

xclusives


KETUA KOMUNITI
Nak minta bantuan pade sumer yg tau atau ader menjual console gear berikut..saya baru beli evo 4 punye dashboard tp x complete dgn console gear dan arm rest..klu ader yg sudi menjual atau ader menyimpan dan ader niat nak menjual bole la tolak kat saye ni..teringin sgt nak tukar dashboard sblm kete siap spray..saya x tau same ada ck atau mx same x dgn dashboard evo 4..harap2 ader la yg sudi membantu.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

2 Re: Console gear evo 4,ck,mx on Wed Dec 09, 2009 12:16 pm

viper5965


http://www.mudah.my/Arm-rest-CK-4364642.htm

aku ada tjmpa kt mudah.cb ko kol dia ade lg ke x..
setahu aku model mx,ck ke sama ngan evo456..

3 Re: Console gear evo 4,ck,mx on Wed Dec 09, 2009 7:43 pm

xclusives


KETUA KOMUNITI
Tq Bro..arm rest senang nak crik yg payah nak carik die punyer gear console je.. Very Happy Very Happy Very Happy

4 Re: Console gear evo 4,ck,mx on Sat Jan 16, 2010 11:19 am

viper5965


http://www.zerotohundred.com/newforums/interior-and-cockpit/321087-gear-console-gsr-ck.html

5 Re: Console gear evo 4,ck,mx on Sun Mar 07, 2010 2:46 pm

shifty


xclusives wrote:Nak minta bantuan pade sumer yg tau atau ader menjual console gear berikut..saya baru beli evo 4 punye dashboard tp x complete dgn console gear dan arm rest..klu ader yg sudi menjual atau ader menyimpan dan ader niat nak menjual bole la tolak kat saye ni..teringin sgt nak tukar dashboard sblm kete siap spray..saya x tau same ada ck atau mx same x dgn dashboard evo 4..harap2 ader la yg sudi membantu.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


dashboard ck ngan evo4 sama jd console blh masuk...
dema try call....

Salam,

Nk jual gear console manual & armrest amik dr Lancer Evo 4/Lancer CK/Mivec CJ

Brg susah nk dpt yg manual punye...siap kain ori hitam

Cun condition.kain xde koyak.condition 9/10

Item dh siap cuci n polish.brg original kaler hitam

Plug n play utk dashboard Lancer CK/CJ/CM/E4/5/6

Armrest shj ~ RM150
Gear console shj ~ RM150
Armrest + gear console ~ RM280

Brg ader 2 set je...cpt sblum kehabisan stok

COD Klang/Shah Alam Sek 7 (Shell UiTM)

012-6051395 call/sms

6 Re: Console gear evo 4,ck,mx Today at 2:22 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum