You are not connected. Please login or register

STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX)

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 6]

51 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Wed Dec 23, 2009 2:10 am

naruto


KETUA KOMUNITI
beratur kat depan umah ajai yer ...nnt kawe bagi no giliran ...kekekeke[/quote]





sorry kwn2 sticker dh abis yo.. Crying or Very sad Sad

52 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Wed Dec 23, 2009 4:31 am

essjay


Moderator
Moderator
HAH????? bior betul jai.. Shocked Shocked Shocked
ko penah balik tkdo tayar keta tak? Tk jadi den nek kl malam ni la..

http://www.wajaclub.com

53 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Wed Dec 23, 2009 7:13 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:HAH????? bior betul jai.. Shocked Shocked Shocked
ko penah balik tkdo tayar keta tak? Tk jadi den nek kl malam ni la..


kalu xdo ...sumpah dio lak jd sticker Twisted Evil Twisted Evil

54 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Wed Dec 23, 2009 3:23 pm

Guest


Guest
BILER BULEH AMIK STIKER NI? Shocked

55 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Wed Dec 23, 2009 11:10 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
pembetulan hage sticker tu bkn 6ringgit.. hage sebenarnye belum muktamad mgkin 6,7 atau 8 ringgit,, sory ye pak Laughing Laughing ... mlm ni kalau nak bleh la ambik...

56 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Wed Dec 23, 2009 11:38 pm

essjay


Moderator
Moderator
izZat_2635 wrote:pembetulan hage sticker tu bkn 6ringgit.. hage sebenarnye belum muktamad mgkin 6,7 atau 8 ringgit,, sory ye pak Laughing Laughing ... mlm ni kalau nak bleh la ambik...
ini betul2 ke cubaan ni zat??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.wajaclub.com

57 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 1:30 am

Sandwich


EXCO SUKAN
cubaan nak makap ni ... Mad Mad Mad Mad

http://www.eventsecurity.com.my

58 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 1:40 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
alamak kantoi.. Laughing

hage ni bukan ak yg tetapkan..n bukan ak pun yg collect duit.. sticker n byr sume kt ajai... hage 6,7 atau 8 ringgit tu sebenarnye kalau makap 1,2 ringgit pun akan dimasukkan kedalam duit kelab...

59 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 1:59 am

Guest


Guest
izZat_2635 wrote:alamak kantoi.. Laughing

hage ni bukan ak yg tetapkan..n bukan ak pun yg collect duit.. sticker n byr sume kt ajai... hage 6,7 atau 8 ringgit tu sebenarnye kalau makap 1,2 ringgit pun akan dimasukkan kedalam duit kelab...

bagi free x bleh ke..utk ahli2 kelab maaaa... Very Happy Very Happy

60 ...... on Thu Dec 24, 2009 3:53 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
so ni sticker ada restock lagi tak??? Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

61 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 4:02 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
izZat_2635 wrote:pembetulan hage sticker tu bkn 6ringgit.. hage sebenarnye belum muktamad mgkin 6,7 atau 8 ringgit,, sory ye pak Laughing Laughing ... mlm ni kalau nak bleh la ambik...


kek mano nk amik tu yo... semlm den kol 10 ade lalu kt tabung tp xde pon bdk2 wc...

62 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 5:04 am

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
izZat_2635 wrote:pembetulan hage sticker tu bkn 6ringgit.. hage sebenarnye belum muktamad mgkin 6,7 atau 8 ringgit,, sory ye pak Laughing Laughing ... mlm ni kalau nak bleh la ambik...


kek mano nk amik tu yo... semlm den kol 10 ade lalu kt tabung tp xde pon bdk2 wc...

ko gi tabung mana tu..boleh caya ke ko ni..pegi menabung ke apa? Very Happy Very Happy

63 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 5:49 am

naruto


KETUA KOMUNITI
cheers cheers sticker dh siap yo, harga RM6.00 sapo nk mlm ni trun tabung jln ipoh selagi stok masih ada.. cheers cheers

64 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 5:50 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
lopeh menabung den poie tabung la plak... tp xdo plak... tu yg nk kompom blk nk amik kek mano tu yo...

65 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:32 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
naruto wrote:cheers cheers sticker dh siap yo, harga RM6.00 sapo nk mlm ni trun tabung jln ipoh selagi stok masih ada.. cheers cheers


simpan kat den satu yooo....

66 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:33 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izat_5711 wrote:lopeh menabung den poie tabung la plak... tp xdo plak... tu yg nk kompom blk nk amik kek mano tu yo...

roger2 la member... semalam kul 11 lebih br lepak tabung tggu tuan presiden punye pasal.. study study

67 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:35 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
izZat_2635 wrote:
izat_5711 wrote:lopeh menabung den poie tabung la plak... tp xdo plak... tu yg nk kompom blk nk amik kek mano tu yo...

roger2 la member... semalam kul 11 lebih br lepak tabung tggu tuan presiden punye pasal.. study study

patut la xde... aku dtg kol 10 mlm... sblm tu aku mkn kt haslam dpn tawakal...

68 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:36 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izat_5711 wrote:
izZat_2635 wrote:
izat_5711 wrote:lopeh menabung den poie tabung la plak... tp xdo plak... tu yg nk kompom blk nk amik kek mano tu yo...

roger2 la member... semalam kul 11 lebih br lepak tabung tggu tuan presiden punye pasal.. study study

patut la xde... aku dtg kol 10 mlm... sblm tu aku mkn kt haslam dpn tawakal...

pak yusof ade ke kt situ mase mkn?? xmahal ke mkn situ? sudah kaya lagi mau makap lebih..

69 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:42 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
pak yusof g buat filem kot... rege bleh tahan mahal gak kt situ... tp sbb kedai die paling bersih kt area tu terpaksa la mkn kt situ gak... mlm ni kt tabung smapi kol brp... aku mgkn lewat sket...

70 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:49 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
roger la pak ajai... abg jo xtau la ade ke x malam ni.. abg jo da balik ke blum??

71 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 6:55 am

essjay


Moderator
Moderator
balik dah....anak sulong den menyalak nak jumpo malam ni ha... Very Happy Very Happy Very Happy
apo la si annas nak lagi tu... Very Happy mungkin dia ingat sticker dah ado kat den kot? Razz

http://www.wajaclub.com

72 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 8:13 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:balik dah....anak sulong den menyalak nak jumpo malam ni ha... Very Happy Very Happy Very Happy
apo la si annas nak lagi tu... Very Happy mungkin dia ingat sticker dah ado kat den kot? Razz

bang jo... kalu free mlm ni kuar minum kat shah rukh khan... den balik kmpg mlm ni....ape2 hal nk kuar minum roger den yoo.. esok den nk gi johor lak.. Razz Razz

73 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 8:29 am

Sandwich


EXCO SUKAN
jawe62 wrote:
essjay wrote:balik dah....anak sulong den menyalak nak jumpo malam ni ha... Very Happy Very Happy Very Happy
apo la si annas nak lagi tu... Very Happy mungkin dia ingat sticker dah ado kat den kot? Razz

bang jo... kalu free mlm ni kuar minum kat shah rukh khan... den balik kmpg mlm ni....ape2 hal nk kuar minum roger den yoo.. esok den nk gi johor lak.. Razz Razz

dah lamo rasonyo tak lepak sarukhan ...tmpat kenangan tu den bersamo abg jo .... tu dah kira tempat bersejarah dah tu ... Sad Sad Sad

http://www.eventsecurity.com.my

74 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 8:32 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
jawe62 wrote:
essjay wrote:balik dah....anak sulong den menyalak nak jumpo malam ni ha... Very Happy Very Happy Very Happy
apo la si annas nak lagi tu... Very Happy mungkin dia ingat sticker dah ado kat den kot? Razz

bang jo... kalu free mlm ni kuar minum kat shah rukh khan... den balik kmpg mlm ni....ape2 hal nk kuar minum roger den yoo.. esok den nk gi johor lak.. Razz Razz

dah lamo rasonyo tak lepak sarukhan ...tmpat kenangan tu den bersamo abg jo .... tu dah kira tempat bersejarah dah tu ... Sad Sad Sad

ai sand ade jiwa sentimental jugak ke.. Razz

75 Re: STICKER CERMIN WC (SAIZ ROADTAX) on Thu Dec 24, 2009 8:33 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
jawe62 wrote:
essjay wrote:balik dah....anak sulong den menyalak nak jumpo malam ni ha... Very Happy Very Happy Very Happy
apo la si annas nak lagi tu... Very Happy mungkin dia ingat sticker dah ado kat den kot? Razz

bang jo... kalu free mlm ni kuar minum kat shah rukh khan... den balik kmpg mlm ni....ape2 hal nk kuar minum roger den yoo.. esok den nk gi johor lak.. Razz Razz

dah lamo rasonyo tak lepak sarukhan ...tmpat kenangan tu den bersamo abg jo .... tu dah kira tempat bersejarah dah tu ... Sad Sad Sad

ape lg....start ler hinjin keto kau tu....poie shah rukh kahn mlm ni...ajak yg lain2 tu skali... bleh kita main funfair mlm ni kat senawang Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 6]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum