You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 6]

16 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 2:49 am

viper5965


izZat_2635 wrote:fully bodykit 1 set R3 sepenuhnye PU tak termasuk bonet depan untuk dijual..
RM550.00

klu nk amik bumper dpn sj ble x? Razz
klu xble xpe laa. cyclops

17 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sun Nov 22, 2009 9:53 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
mie_aplus wrote:hahaha btl2 mcm lampu m5 nih
dulu nape die x buat signal cerah aku dh beli ada lak signal cerah
Razz Razz Razz Razz Razz
tu lah tandenye perubahan dulu n skang mie.muahahahaha. tp aku beli m5 aku dah dekat 2 tahun stengah dah ni,ade lak kaler cerah mie. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

18 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 2:26 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:
mie_aplus wrote:hahaha btl2 mcm lampu m5 nih
dulu nape die x buat signal cerah aku dh beli ada lak signal cerah
Razz Razz Razz Razz Razz
tu lah tandenye perubahan dulu n skang mie.muahahahaha. tp aku beli m5 aku dah dekat 2 tahun stengah dah ni,ade lak kaler cerah mie. Laughing


mu kaya matt...tokey balak.... Very Happy Very Happy

19 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 6:37 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
550 ni siap pasang... full set PU tapi xtermasuk bonet depan yg hidung besar tu..
fog lamp pun x termasuk.. kalau nak beli seperate mcm bumper saje die cas mahal 300.. better beli 1set.. Very Happy Very Happy

20 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 9:49 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:550 ni siap pasang... full set PU tapi xtermasuk bonet depan yg hidung besar tu..
fog lamp pun x termasuk.. kalau nak beli seperate mcm bumper saje die cas mahal 300.. better beli 1set.. Very Happy Very Happy


ramai yg gila kat bumper je...yg lain kureng skit Very Happy

21 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 9:56 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:550 ni siap pasang... full set PU tapi xtermasuk bonet depan yg hidung besar tu..
fog lamp pun x termasuk.. kalau nak beli seperate mcm bumper saje die cas mahal 300.. better beli 1set.. Very Happy Very Happy

spoiler ade x???

22 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 9:57 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

23 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 10:21 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Fadzil wrote:kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

itu harga diy ler dil.... rase den spoiler xde tuu...

24 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 12:50 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:tu lah tandenye perubahan dulu n skang mie.muahahahaha. tp aku beli m5 aku dah dekat 2 tahun stengah dah ni,ade lak kaler cerah mie. Laughing

Demo anak tokey emas mat hahaha Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

25 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 2:16 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jawe62 wrote:
Fadzil wrote:kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

itu harga diy ler dil.... rase den spoiler xde tuu...

ejat cakap siap pasang tu jawe.....huhuhuhu

26 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 8:39 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Fadzil wrote:
jawe62 wrote:
Fadzil wrote:kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

itu harga diy ler dil.... rase den spoiler xde tuu...

ejat cakap siap pasang tu jawe.....huhuhuhu


kalu siap pasang murah gila dh tu.....kalu kat nilai pun ...580 x masuk upah...

27 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Tue Nov 24, 2009 2:56 am

azil2154


ada lagi ke???den tgh mencari ni

28 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Tue Nov 24, 2009 3:32 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
azil2154 wrote:ada lagi ke???den tgh mencari ni


ado lagi.....lampu belakang M5 pon ado den jual tu yooo

29 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Tue Nov 24, 2009 5:28 am

azil2154


cantik........den pm

30 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Tue Nov 24, 2009 5:50 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jawe62 wrote:
azil2154 wrote:ada lagi ke???den tgh mencari ni


ado lagi.....lampu belakang M5 pon ado den jual tu yooo

semuo thread ekau buat promosi yo....adeiiii

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 6]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum