You are not connected. Please login or register

Full Bodykit R3 untuk dijual..

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 4]

1 Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Fri Nov 20, 2009 4:16 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fully bodykit 1 set R3 sepenuhnye PU RM580.00 x termasuk kos pemasangan...

call bila2 kalau nak..



Last edited by izZat_2635 on Mon Dec 28, 2009 5:31 am; edited 1 time in total

2 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Fri Nov 20, 2009 9:38 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
harga tak leh nego lagi ker??

3 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Fri Nov 20, 2009 9:40 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mahal ke tuh? Laughing

4 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Fri Nov 20, 2009 10:25 pm

fairuz84


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kurang sikit tak leh ker hehehehehe... Very Happy

5 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Fri Nov 20, 2009 10:57 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
dh murah dh nie.. hehehe
siap pasang ker
Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

6 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 12:14 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
nak murah buat sendirik Laughing Laughing Laughing Laughing
siap pasang ler... Very Happy Very Happy Very Happy

7 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 1:58 am

Sandwich


EXCO SUKAN
aku ada skirt belakang r3 PU ..sape nak leh mintak den yo ....

http://www.eventsecurity.com.my

8 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 2:06 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:aku ada skirt belakang r3 PU ..sape nak leh mintak den yo ....

mintak je ker sand hahaha
kalau mintak den nk mintak leh?
Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

9 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 2:10 am

Sandwich


EXCO SUKAN
mie_aplus wrote:
Sandwich wrote:aku ada skirt belakang r3 PU ..sape nak leh mintak den yo ....

mintak je ker sand hahaha
kalau mintak den nk mintak leh?
Laughing Laughing Laughing Laughing

ko mintak aku letak la harga ....ekekek ..

amik la RM100 weh .... aku beli pon RM150 dulu ... PU ... kalau ko nak ko amik la dulu ...nnt ada duit bayo la ...semak dah mata aku tgk kat umah ni ...

http://www.eventsecurity.com.my

10 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 10:01 am

mfa2214


izZat_2635 wrote:fully bodykit 1 set R3 sepenuhnye PU tak termasuk bonet depan untuk dijual..
RM550.00

aduh izzat... Awat lambat sgt ko offer... Dulu aku mencari, tak nak plk ko jual..Last2 dah terbeli baru.. Frust punya pasal Sad

http://mineismfa.blogspot.com/

11 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 11:43 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Errrmmm...kalo rm550 bodikit+installation murah sgt la tu...biasa kalo kt kedai acc utk installation cas lain...paling kurang pun rm100...

12 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sat Nov 21, 2009 11:53 am

essjay


Moderator
Moderator
betul la Dil Khan...trkadang sakit ati betul ler kan..
den pasang dulu punya la mahal..skrg murah giler..dah hampir 50% less. Samo macam autoflip dulu...skrang pun dah less more than 35%..cehhhhh...len kali apa2 item..kena tunggu setawun le baru pasang... Very Happy

http://www.wajaclub.com

13 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sun Nov 22, 2009 2:35 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:betul la Dil Khan...trkadang sakit ati betul ler kan..
den pasang dulu punya la mahal..skrg murah giler..dah hampir 50% less. Samo macam autoflip dulu...skrang pun dah less more than 35%..cehhhhh...len kali apa2 item..kena tunggu setawun le baru pasang... Very Happy



TUNGGU LER 9 TAHUN LAGI MURAH.......WAKAKAKAKAKAKAKAKA Very Happy Very Happy

14 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sun Nov 22, 2009 9:47 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hahaha btl2 mcm lampu m5 nih
dulu nape die x buat signal cerah aku dh beli ada lak signal cerah
Razz Razz Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

15 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sun Nov 22, 2009 11:58 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mie_aplus wrote:hahaha btl2 mcm lampu m5 nih
dulu nape die x buat signal cerah aku dh beli ada lak signal cerah
Razz Razz Razz Razz Razz


dia suruh tukau ler tu.....amik yg cerah.... Very Happy Very Happy

16 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sun Nov 22, 2009 10:49 pm

viper5965


izZat_2635 wrote:fully bodykit 1 set R3 sepenuhnye PU tak termasuk bonet depan untuk dijual..
RM550.00

klu nk amik bumper dpn sj ble x? Razz
klu xble xpe laa. cyclops

17 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Sun Nov 22, 2009 10:53 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
mie_aplus wrote:hahaha btl2 mcm lampu m5 nih
dulu nape die x buat signal cerah aku dh beli ada lak signal cerah
Razz Razz Razz Razz Razz
tu lah tandenye perubahan dulu n skang mie.muahahahaha. tp aku beli m5 aku dah dekat 2 tahun stengah dah ni,ade lak kaler cerah mie. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

18 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 3:26 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:
mie_aplus wrote:hahaha btl2 mcm lampu m5 nih
dulu nape die x buat signal cerah aku dh beli ada lak signal cerah
Razz Razz Razz Razz Razz
tu lah tandenye perubahan dulu n skang mie.muahahahaha. tp aku beli m5 aku dah dekat 2 tahun stengah dah ni,ade lak kaler cerah mie. Laughing


mu kaya matt...tokey balak.... Very Happy Very Happy

19 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 7:37 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
550 ni siap pasang... full set PU tapi xtermasuk bonet depan yg hidung besar tu..
fog lamp pun x termasuk.. kalau nak beli seperate mcm bumper saje die cas mahal 300.. better beli 1set.. Very Happy Very Happy

20 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 10:49 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:550 ni siap pasang... full set PU tapi xtermasuk bonet depan yg hidung besar tu..
fog lamp pun x termasuk.. kalau nak beli seperate mcm bumper saje die cas mahal 300.. better beli 1set.. Very Happy Very Happy


ramai yg gila kat bumper je...yg lain kureng skit Very Happy

21 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 10:56 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:550 ni siap pasang... full set PU tapi xtermasuk bonet depan yg hidung besar tu..
fog lamp pun x termasuk.. kalau nak beli seperate mcm bumper saje die cas mahal 300.. better beli 1set.. Very Happy Very Happy

spoiler ade x???

22 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 10:57 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

23 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 11:21 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Fadzil wrote:kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

itu harga diy ler dil.... rase den spoiler xde tuu...

24 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 1:50 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:tu lah tandenye perubahan dulu n skang mie.muahahahaha. tp aku beli m5 aku dah dekat 2 tahun stengah dah ni,ade lak kaler cerah mie. Laughing

Demo anak tokey emas mat hahaha Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

25 Re: Full Bodykit R3 untuk dijual.. on Mon Nov 23, 2009 3:16 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jawe62 wrote:
Fadzil wrote:kalo beli set bodikit sajo brapa????
kawe lebih suko diy jer....lg kemas....

itu harga diy ler dil.... rase den spoiler xde tuu...

ejat cakap siap pasang tu jawe.....huhuhuhu

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 4]

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum