You are not connected. Please login or register

TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD)

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 4]

51 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Wed Nov 25, 2009 11:48 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mie_aplus wrote:
kangkonggg wrote:agak2 aku nye ble plak leh siap?? bru order smlm ngan sand..hehe Cool

tak pn nk senang ko try tpn ajai no apo yg ado pastu ambik je no br
kalau ko xnak pakai no ko dh la... kalau nk pakai no lama lg order la hehehe
Razz Razz Razz Razz

DIA NK SUWOH WAT CAM DIO LER TU Very Happy

52 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Fri Nov 27, 2009 4:38 pm

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
bro ajai nk tmph no WC128 tlong watkn leh x?













wc128

53 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Fri Nov 27, 2009 5:06 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
direct call die .. boleh aje Very Happy

54 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Fri Nov 27, 2009 5:34 pm

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
izZat_2635 wrote:direct call die .. boleh aje Very Happy



ok2 thanks2....

55 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Nov 28, 2009 9:13 am

bad_tanabe162


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
botoi2 tu jat.... sape2 nk order no wc bru tu trus je call abe ajai tu yoooo.... senang dn cepat... mmg cantik tu no wc bru tu...den dh siap psg dh tu... megah dn bangga terpampang dgn jelas dn terang....mcm lip lap lip lap tu yoooooo

56 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Nov 28, 2009 9:18 am

bad_tanabe162


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
ada sand....aku jarang bukak forum skrg ni...x sempat nk join forum skrg...sibuk dgn keja..maklumlah penghujung tahun sibuk dgn penutupan akaun kerajaan...

57 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Nov 28, 2009 9:44 am

Sandwich


EXCO SUKAN
bad_tanabe162 wrote:ada sand....aku jarang bukak forum skrg ni...x sempat nk join forum skrg...sibuk dgn keja..maklumlah penghujung tahun sibuk dgn penutupan akaun kerajaan...

adoi ...sibuk boto abe bad kito ni skrang yo ..dalam PTT pon tak ...melingkup ko dah terbakar tipon pTT tu bad ..cakap mariiiiiii...

http://www.eventsecurity.com.my

58 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Nov 28, 2009 9:51 am

bad_tanabe162


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
PTT melingkup... jatuh.........x sompet nk repair ehehehehehehehe

59 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Nov 28, 2009 9:53 am

Sandwich


EXCO SUKAN
PTT bukan mahal abe bad oi.... beli la satu lagi ..adoiiii... malam ni komuniti KL selangor tuwon D bad ...diorang bertolak jam 10 mlm .... jom la turun skali ... ado dekat 15 biji kereto tuh ..marilahhhh ...

http://www.eventsecurity.com.my

60 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sat Nov 28, 2009 9:56 am

bad_tanabe162


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
ooooo beyeh tu sand....... nti aku turun tu....aku ajak bdk2 melaka tu yooooo...sape lg yg turun

61 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun Nov 29, 2009 2:30 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bad_tanabe162 wrote:ooooo beyeh tu sand....... nti aku turun tu....aku ajak bdk2 melaka tu yooooo...sape lg yg turun

adeiii mano demo bad .....x nampak pon mlm td Very Happy

62 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun Nov 29, 2009 8:02 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jawe62 wrote:
bad_tanabe162 wrote:ooooo beyeh tu sand....... nti aku turun tu....aku ajak bdk2 melaka tu yooooo...sape lg yg turun

adeiii mano demo bad .....x nampak pon mlm td Very Happy

tu ler xnampak btg hidung.. xsempat lg nak berkenalan nih

63 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun Nov 29, 2009 8:08 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:
jawe62 wrote:
bad_tanabe162 wrote:ooooo beyeh tu sand....... nti aku turun tu....aku ajak bdk2 melaka tu yooooo...sape lg yg turun

adeiii mano demo bad .....x nampak pon mlm td Very Happy

tu ler xnampak btg hidung.. xsempat lg nak berkenalan nih


sabor zatt....nnt jumpe nye

64 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun Nov 29, 2009 9:00 am

bad_tanabe162


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
ooooo sori kwn2 smlm aku xdpt turun PD tu....aku santai bowling dgn member aku dr kuantan.
dia salah sorg ahli club keta aku dulu ms kat kuantan....lg pun dia nk join wc tu...wc melaka smlm pun turun ramai gak tu kat dataran pahlawan... main audio dgn geng2 club keta lain....meriah dan mengegarkan.....

65 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun Nov 29, 2009 12:29 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bad_tanabe162 wrote:ooooo sori kwn2 smlm aku xdpt turun PD tu....aku santai bowling dgn member aku dr kuantan.
dia salah sorg ahli club keta aku dulu ms kat kuantan....lg pun dia nk join wc tu...wc melaka smlm pun turun ramai gak tu kat dataran pahlawan... main audio dgn geng2 club keta lain....meriah dan mengegarkan.....

lebih meriah kalau bwk mereka makan bbq dgn kite.. Razz

66 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Sun Nov 29, 2009 1:57 pm

bad_tanabe162


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
xleh lah bro x dpt jemputan tu

67 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Mon Nov 30, 2009 12:25 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
best oooo....mkn bbq Very Happy

68 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Wed Dec 02, 2009 12:43 am

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Komuniti Pantai Timur ( Ketua Komuniti : Shambaby dan Fadzil )

1)HAFIMA : WC 142 (NAK 2 SET)--------> bila leh dapar ni sand?kawe punya dah xde no dah.huhu

69 ...... on Wed Dec 16, 2009 2:41 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
bila i boleh dpt ni sticker? Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

70 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Wed Dec 16, 2009 10:13 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
Sky Toro wrote:bila i boleh dpt ni sticker? Rolling Eyes

Turun dataran boleh amik toro..kawan2 semua mahu jumpa sama u..mau tgk u kereta..

http://www.eventsecurity.com.my

71 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Wed Dec 16, 2009 11:50 pm

Guest


Guest
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:bila i boleh dpt ni sticker? Rolling Eyes

Turun dataran boleh amik toro..kawan2 semua mahu jumpa sama u..mau tgk u kereta..

dah mcm ayat si toro plak sand ni..sejak tukar nama jd LEE...hampehh...

72 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Thu Dec 17, 2009 12:12 am

Sandwich


EXCO SUKAN
bazooka wrote:
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:bila i boleh dpt ni sticker? Rolling Eyes

Turun dataran boleh amik toro..kawan2 semua mahu jumpa sama u..mau tgk u kereta..

dah mcm ayat si toro plak sand ni..sejak tukar nama jd LEE...hampehh...

u tak mau bising sini dalam ha... u ada call ke itu lee... dia simpan sunroof sana banyak lor

http://www.eventsecurity.com.my

73 Re: TEMPAHAN STICKER NO WC (BOLD) on Thu Dec 17, 2009 12:14 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sand da jd toro apo pun x paham lol! lol!

74 ...... on Thu Dec 17, 2009 11:25 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
izZat_2635 wrote:sand da jd toro apo pun x paham lol! lol!

wa faham sikit mah, Sad Sad Sad

http://www.team-force.forums2u.com

75 ...... on Thu Dec 17, 2009 11:26 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:bila i boleh dpt ni sticker? Rolling Eyes

Turun dataran boleh amik toro..kawan2 semua mahu jumpa sama u..mau tgk u kereta..

ok...roger !!! Cool

http://www.team-force.forums2u.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum