You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 evo 9 untuk dijual on Sat Nov 14, 2009 2:16 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ade evo 9 murah sgt nak jual nih.. sape yg ade bajet tu sambar la cepat

http://www.mudah.my/Mitsubishi-Evo-9-4429162.htm

2 ...... on Sat Nov 14, 2009 12:24 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
murah mah,kalau ambil wajalution 9 trade in evolution 9 boleh ka? Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

3 Re: evo 9 untuk dijual on Sat Nov 14, 2009 5:19 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
waja make up la cm mane pun hbs puluh ribu pun kalau jual die ambik harga value kete.. haha.. toro u buat la loan hong kong bank mesti lepas punye

4 Re: evo 9 untuk dijual on Sat Nov 14, 2009 10:14 pm

S4PH


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
kalaula boleh trade in GSR aku.... dapat cover utang pun takpe dah... Sad Sad Sad

http://gsrterbalik.twilight-tentation.net/forum.htm

5 ...... on Sun Nov 15, 2009 6:06 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
izZat_2635 wrote:waja make up la cm mane pun hbs puluh ribu pun kalau jual die ambik harga value kete.. haha.. toro u buat la loan hong kong bank mesti lepas punye

haha...HSBC susah approve mah load tu,hong leong senang sikit Razz
tapi,i dah ada wajalution 9 mah Razz

http://www.team-force.forums2u.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum