You are not connected. Please login or register

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Promosi Polish kereta dan Wax on Mon Nov 09, 2009 7:44 am

jebat


Sempena musim hujan ni aku ada buat promosi polish dan wax kereta...cume RM70 je...Polish G3 compound dan Wax 3M...siap cuci kat car wash free....sapa2 geng waja yang dah penah cat kereta kat tempat aku aku bg free polish dan wax..(sekali jelah Very Happy )Promosi ni sampai hujung bulan nie je...cepat2 call aku...heheheheh 0177844872-jebat-

2 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Mon Nov 09, 2009 10:17 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hehehe ok bro memang dh plan nk polish nie..
nanti sy rojer2 yerk Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

3 ...... on Mon Nov 09, 2009 10:27 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
location mana?
wc member ada offer discount tak??? Very Happy

http://www.team-force.forums2u.com

4 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Mon Nov 09, 2009 12:09 pm

jebat


Sky Toro wrote:location mana?
wc member ada offer discount tak??? Very Happy
location seksyen 30 shah alam bro...musti ada dicount punyee.................. Very Happy Very Happy Very Happy

5 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Mon Nov 09, 2009 1:05 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
bila ko nak buat promosi spray rim plak ? lama dah aku tunggu ni jebat ...

http://www.eventsecurity.com.my

6 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Mon Nov 09, 2009 8:22 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
nak tukar kaler rim plak ke sand?? pirat

7 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Mon Nov 09, 2009 8:41 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
Sandwich wrote:bila ko nak buat promosi spray rim plak ? lama dah aku tunggu ni jebat ...
betul tu jebat,.nnt nk wat promosi spray jangan lupo kasi post kat porum yo....
aku nk tacap bonet,bumper n fender ni haa... Laughing Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

8 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Tue Nov 10, 2009 1:28 am

jebat


Sandwich wrote:bila ko nak buat promosi spray rim plak ? lama dah aku tunggu ni jebat ...
hahahahahaha aku blh je wat promosi spray rim nie...tggu dah 20 biji kereta geng waja cat kat tempat aku lah....hahahahah Very Happy Very Happy silap2 aku bg free je spray rim tu....hehehehe Very Happy Very Happy

9 ...... on Tue Nov 10, 2009 4:30 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
buat lah DIY TT,hri tu semua boleh spray sekali.
i nak DIY cuci kete, Razz

http://www.team-force.forums2u.com

10 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Tue Nov 10, 2009 4:43 am

Sandwich


EXCO SUKAN
izZat_2635 wrote:nak tukar kaler rim plak ke sand?? pirat

mmg dah lama nak tukau nih ...projek terbengkalai sebab jebat duduk jauh sangat ni ...adoi ... aku nak spray rim kat jebat nih....

http://www.eventsecurity.com.my

11 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Tue Nov 10, 2009 5:43 am

jebat


Sandwich wrote:
izZat_2635 wrote:nak tukar kaler rim plak ke sand?? pirat

mmg dah lama nak tukau nih ...projek terbengkalai sebab jebat duduk jauh sangat ni ...adoi ... aku nak spray rim kat jebat nih....
Jauh mende nye bro...ko masuk kesas higway tu kejap je sampai...15 min je sampai bengkel aku tau,,,kereta ko kan laju...hahahhaahahahha

12 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Tue Nov 10, 2009 6:03 am

Sandwich


EXCO SUKAN
jebat wrote:
Sandwich wrote:
izZat_2635 wrote:nak tukar kaler rim plak ke sand?? pirat

mmg dah lama nak tukau nih ...projek terbengkalai sebab jebat duduk jauh sangat ni ...adoi ... aku nak spray rim kat jebat nih....
Jauh mende nye bro...ko masuk kesas higway tu kejap je sampai...15 min je sampai bengkel aku tau,,,kereta ko kan laju...hahahhaahahahha

berapa jam boleh siap jebat ... 4 rim aku tuh ...

http://www.eventsecurity.com.my

13 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Wed Nov 11, 2009 1:53 am

jebat


Sandwich wrote:
jebat wrote:
Sandwich wrote:
izZat_2635 wrote:nak tukar kaler rim plak ke sand?? pirat

mmg dah lama nak tukau nih ...projek terbengkalai sebab jebat duduk jauh sangat ni ...adoi ... aku nak spray rim kat jebat nih....
Jauh mende nye bro...ko masuk kesas higway tu kejap je sampai...15 min je sampai bengkel aku tau,,,kereta ko kan laju...hahahhaahahahha

berapa jam boleh siap jebat ... 4 rim aku tuh ...

dalam 5 jam kut....

14 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Wed Nov 11, 2009 2:30 pm

Guest


Guest
YESZAAAA MAKNANYA KETER AKU BOLEH POLISHLAH NIE...FREE LAK TU...CAYALAH Twisted Evil

15 Re: Promosi Polish kereta dan Wax on Fri Nov 13, 2009 9:54 am

jebat


shah729 wrote:YESZAAAA MAKNANYA KETER AKU BOLEH POLISHLAH NIE...FREE LAK TU...CAYALAH Twisted Evil
boleh bro......xde hal... meh lah anta...kasi kilat itu kereta....hahahhaha

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum