You are not connected. Please login or register

Rim 16 swap dengan 17

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Rim 16 swap dengan 17 on Wed Oct 21, 2009 9:35 pm

cdeq


Hai...
Kalau ada sesapa nak jual kereta ker atau nak swap rim 17 ke 16 balik bleh la sms or call saya di talian 019-5140030..Condition amatlah cemerlang (calar2 sikit biasa la) x dak bengkok...Topup sikit2 ok la tengok condition gak..Tayar saya dalam keadaan baru 90%-95%...Untuk rim yang sesuai dengan proton waja sahaja

Gambor...



mana la nak tau kalau2 ada yang nak standard kan kereta or dah malas pakai rim besar

AKu kat selayang

SOLD !!



Last edited by cdeq on Sun Oct 25, 2009 10:44 pm; edited 1 time in total

2 Re: Rim 16 swap dengan 17 on Wed Oct 21, 2009 10:40 pm

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
cdeq wrote:Hai...
Kalau ada sesapa nak jual kereta ker atau nak swap rim 17 ke 16 balik bleh la sms or call saya di talian 019-5140030..Condition amatlah cemerlang (calar2 sikit biasa la) x dak bengkok...Topup sikit2 ok la tengok condition gak..Tayar saya dalam keadaan baru 90%-95%...Untuk rim yang sesuai dengan proton waja sahaja

Gambor...



mana la nak tau kalau2 ada yang nak standard kan kereta or dah malas pakai rim besar

AKu kat selayang

rim ni kt kedai brp kalu tolak 2nd? 400 dpt x? hehe Very Happy

aku ada rim 17 8j blkg 6.5 / 7j dpn..rim taiwan br pakai 3bln .. tyr dpn 2bijik 95% lg munge..blkg ade lg 50%..dpn dunlop LM703 rm390 sebijik..blkg continental SC1 rm380 sbijik..ko bg aku dlm 1.2k..aku amb rim ko..aku nk beli rim enkei RS 2pis ni..

3 Re: Rim 16 swap dengan 17 on Wed Oct 21, 2009 10:59 pm

cdeq


semalam aku tanya kat kg sungai tua dia nak amik rm800-1000...
sebab tayar baru lagi bro...
x pa la bro...
aku no prob...saja ja try klu ada yg nak...
klu x dak sampai masa aku p je trade in kat kedai...
Very Happy

4 Re: Rim 16 swap dengan 17 on Thu Oct 22, 2009 12:26 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
cdeq wrote:semalam aku tanya kat kg sungai tua dia nak amik rm800-1000...
sebab tayar baru lagi bro...
x pa la bro...
aku no prob...saja ja try klu ada yg nak...
klu x dak sampai masa aku p je trade in kat kedai...
Very Happy

1k?puiyoo..haha ok..no heart feelin..saje je tanye cheers

5 Re: Rim 16 swap dengan 17 on Thu Oct 22, 2009 12:42 am

cdeq


Kamm Matt wrote:
cdeq wrote:semalam aku tanya kat kg sungai tua dia nak amik rm800-1000...
sebab tayar baru lagi bro...
x pa la bro...
aku no prob...saja ja try klu ada yg nak...
klu x dak sampai masa aku p je trade in kat kedai...
Very Happy

1k?puiyoo..haha ok..no heart feelin..saje je tanye cheers

no prob bro...
biasa la tue....
aku ok jerk

6 Re: Rim 16 swap dengan 17 Today at 4:18 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum