You are not connected. Please login or register

bonet blakang standard

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: bonet blakang standard on Thu Nov 05, 2009 11:59 am

Sandwich


EXCO SUKAN
izZat_2635 wrote:murah 1 hal pastu ringan.. bonet aku ni pakai simen.. berat gler.. tiap kali bukak mesti aku tahan dgn kayu kalau tak boleh putus kepala aku nih.. aritu da tehentak kat kepala adik aku jd biul kejap..

ko guna la damper bro ... bonet belakang aku pakai modified damper ...hati pon senang tu yo ...

http://www.eventsecurity.com.my

27 Re: bonet blakang standard on Fri Nov 06, 2009 12:43 am

din_JB


shah729 wrote:shah729 wrote:Shocked DEN PUNYO BONET OK JEK...TAPI CANO NAK SETEL JUMPO TU?



Cube bg idea camne nak jumpe...klu tggu kwn trun KL lg sbulan mugkin..klu nak leh jumpe kat melake tengah2 2 ok jgk..ape2pn bleh, asal kosnye lebih murah dari simen bonet krete tul x.....@ ade idea lain...

ok...kita jumpa kat melaka yer.ni nombor den yo.kita set hari dalam phone yo.016-7137879.shah

Bonet kwn confirm ringan sebab weld plate cantik2 pastu simen cikit je...xpyh pki damperpn..
Ok kwn da confirm kite tkar kat rumah member ni dok kat merlimau..klu kte jumpe ahad ni bleh x? turun kat susur kaluar higway jasin..amacam?????

http://saff_7@yahoo.com

28 Re: bonet blakang standard on Fri Nov 06, 2009 6:49 am

Guest


Guest
Bonet kwn confirm ringan sebab weld plate cantik2 pastu simen cikit je...xpyh pki damperpn..
Ok kwn da confirm kite tkar kat rumah member ni dok kat merlimau..klu kte jumpe ahad ni bleh x? turun kat susur kaluar higway jasin..amacam?????

Cool bagilah nombor bro,senang call.jumpa kat merlimau tu ok.tapi ahad ni kami ada konvoi ke ulu bendul.kita jumpa malam lah ok bro9 malam ke k tak?bagi nombor k.takpun jumpa ari isnin ke?

29 Re: bonet blakang standard on Sat Nov 07, 2009 12:54 am

din_JB


shah729 wrote:Bonet kwn confirm ringan sebab weld plate cantik2 pastu simen cikit je...xpyh pki damperpn..
Ok kwn da confirm kite tkar kat rumah member ni dok kat merlimau..klu kte jumpe ahad ni bleh x? turun kat susur kaluar higway jasin..amacam?????

Cool bagilah nombor bro,senang call.jumpa kat merlimau tu ok.tapi ahad ni kami ada konvoi ke ulu bendul.kita jumpa malam lah ok bro9 malam ke k tak?bagi nombor k.takpun jumpa ari isnin ke?

Din - 0127941933 - klu jdk pg sok kwn call..

http://saff_7@yahoo.com

30 Re: bonet blakang standard on Sat Nov 07, 2009 11:27 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
din_JB wrote:
shah729 wrote:Bonet kwn confirm ringan sebab weld plate cantik2 pastu simen cikit je...xpyh pki damperpn..
Ok kwn da confirm kite tkar kat rumah member ni dok kat merlimau..klu kte jumpe ahad ni bleh x? turun kat susur kaluar higway jasin..amacam?????

Cool bagilah nombor bro,senang call.jumpa kat merlimau tu ok.tapi ahad ni kami ada konvoi ke ulu bendul.kita jumpa malam lah ok bro9 malam ke k tak?bagi nombor k.takpun jumpa ari isnin ke?

Din - 0127941933 - klu jdk pg sok kwn call..
dah turun melaka jgn lupo contact kwn yo..kwn ni penunggu setia kat melaka. Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

31 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 09, 2009 1:06 am

tajoh7


din_jb nk turun melaka???
hahahaha klu sesat cl la aku.hahaha

32 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 09, 2009 6:02 am

din_JB


are_mat wrote:
din_JB wrote:
shah729 wrote:Bonet kwn confirm ringan sebab weld plate cantik2 pastu simen cikit je...xpyh pki damperpn..
Ok kwn da confirm kite tkar kat rumah member ni dok kat merlimau..klu kte jumpe ahad ni bleh x? turun kat susur kaluar higway jasin..amacam?????

Cool bagilah nombor bro,senang call.jumpa kat merlimau tu ok.tapi ahad ni kami ada konvoi ke ulu bendul.kita jumpa malam lah ok bro9 malam ke k tak?bagi nombor k.takpun jumpa ari isnin ke?

Din - 0127941933 - klu jdk pg sok kwn call..
dah turun melaka jgn lupo contact kwn yo..kwn ni penunggu setia kat melaka. Laughing Laughing

Are mat stanby mat, member kwn ni ade operasi ptg ni, klu kul 8 die ade kwn proceed kat umah die, klu die lum blk bleh tmpg umah tkr bonet ha..ha...save no kwn 012 7941933

http://saff_7@yahoo.com

33 Re: bonet blakang standard on Wed Nov 11, 2009 3:32 pm

Guest


Guest
DAH TUKAU DAH... Twisted Evil

34 Re: bonet blakang standard on Wed Nov 11, 2009 9:23 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
shah729 wrote:DAH TUKAU DAH... Twisted Evil
lorr,.bile tukar tu shah..? Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

35 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 16, 2009 4:30 am

Guest


Guest
hari ahad aritu ...dah spray dah black colour hehehe

36 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 16, 2009 4:49 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
meh la post gmbr bonet baru tu...huhuhuh

armat...compom ke bonet ko nak tukar ngan den nie...

37 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 16, 2009 5:09 am

Guest


Guest
nanti den post gambar tu yoo

38 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 16, 2009 6:35 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
mAnIn_thEmIrrOr wrote:meh la post gmbr bonet baru tu...huhuhuh

armat...compom ke bonet ko nak tukar ngan den nie...
rul nnt ko amek amek bgtau yo.....den dah amek bonet bru punye skang..
yg lame tu nnt aku simpan tuk ko.. Laughing Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

39 Re: bonet blakang standard on Mon Nov 16, 2009 10:35 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
baik gak ko mat...ikhlas jo bagi kat den nie yo....huuhuhuh cheers cheers cheers

40 Re: bonet blakang standard Today at 10:36 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum