You are not connected. Please login or register

bonet blakang standard

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 bonet blakang standard on Wed Oct 21, 2009 1:32 am

din_JB


Sory la geng, aku nak carik bonet blakang standard & bumper, ade projek lain kat bumper standard tu...ade sape2 yg nak tukar x??? bonet aku skarg dah full simen..

http://saff_7@yahoo.com

2 Re: bonet blakang standard on Wed Oct 21, 2009 1:46 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
jauh nyer bang...kita orang center kat kl...
anyway sila buat intro kat ruangan intro...
ikut format cam org lain yer Very Happy

3 ...... on Wed Oct 21, 2009 2:56 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
u punya blk bonnet dah tutup nombor plate ka?

http://www.team-force.forums2u.com

4 Re: bonet blakang standard on Wed Oct 21, 2009 12:34 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sky Toro wrote:u punya blk bonnet dah tutup nombor plate ka?

sudah lah toro....kan dia tulis tu...sudah full simen dia punya bonet....u nak ke...heheh

5 Re: bonet blakang standard on Fri Oct 23, 2009 3:33 am

din_JB


Ok sok kwn masuk gambar...ari tu 1st time log on, x brape mahir lg ttg post ni...

http://saff_7@yahoo.com

6 Re: bonet blakang standard on Fri Oct 23, 2009 6:18 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
clour bonet color ape bro....post cepat gmbar...mana tahu den nak ke...

7 Re: bonet blakang standard on Tue Oct 27, 2009 1:57 am

din_JB


Jap2 krete xde seminggu, services suspension, 1 2 hari lg siap kot...

http://saff_7@yahoo.com

8 Re: bonet blakang standard on Tue Oct 27, 2009 3:17 pm

Guest


Guest
DEN NAK JUGAK cheers

9 Re: bonet blakang standard on Tue Oct 27, 2009 11:10 pm

fizziesiam


KETUA KOMUNITI
shah729 wrote:DEN NAK JUGAK cheers

Salam? Semua Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Yo la tu hah Shah... bagi kat shah.. nk kasi convet Evo10 tu hah..
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

10 Re: bonet blakang standard on Wed Oct 28, 2009 12:12 am

din_JB




come back...amacam..

http://saff_7@yahoo.com

11 Re: bonet blakang standard on Thu Oct 29, 2009 1:15 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
KALAU TUKAR NGAN DEN BONET BELAKNG JE OK KE.....COLOUR DAH SAMA DAH TU....

12 Re: bonet blakang standard on Thu Oct 29, 2009 6:15 am

din_JB


Klu nak ngan bumper skali bleh..sebab kwn dah wat 1 set bonet & bumper 2..klu nak convert bumper lainpn bleh tp xkan kwn nak pakai bonnet standard & bumper flat tu plak ..confius plak org tgk nanti ha..ha..

http://saff_7@yahoo.com

13 Re: bonet blakang standard on Thu Oct 29, 2009 6:28 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
BUMPER DEN DAH ADA LAH.....

14 Re: bonet blakang standard on Sat Oct 31, 2009 11:23 pm

din_JB


OK gak la, kwn carik bumper kat Hcut je..Jdk camne nak beurusan ni???

http://saff_7@yahoo.com

15 Re: bonet blakang standard on Sun Nov 01, 2009 12:49 am

AMAR-WC53


din_JB wrote:

come back...amacam..

lubang kunci bonet tu abis ko semen skali ke? Dlm pic x prasan la..

16 Re: bonet blakang standard on Sun Nov 01, 2009 12:50 am

din_JB


abes simen..bukak pki pedal sebelah sit je...

http://saff_7@yahoo.com

17 Re: bonet blakang standard on Sun Nov 01, 2009 2:50 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
den nk nie
tp bonet den kemek sikit
ades
Razz Razz Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

18 Re: bonet blakang standard on Sun Nov 01, 2009 3:59 am

din_JB


Kwn senang jer wahai bro2, ape2 hal add gambar..ok je jln..klu kemek tulang pening skt nak amek bro..he..he..jgn mare Crying or Very sad

http://saff_7@yahoo.com

19 Re: bonet blakang standard on Tue Nov 03, 2009 2:46 pm

Guest


Guest
Salam? Semua Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Yo la tu hah Shah... bagi kat shah.. nk kasi convet Evo10 tu hah..
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz...

*TAK LAH BRO,DEN NAK JADI EVO 9 VVIP...HEHEHE

20 Re: bonet blakang standard on Tue Nov 03, 2009 2:48 pm

Guest


Guest
Shocked DEN PUNYO BONET OK JEK...TAPI CANO NAK SETEL JUMPO TU?

21 Re: bonet blakang standard on Tue Nov 03, 2009 11:28 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
den ado...tapi den nak bonet jo.....macam mano nie....

22 Re: bonet blakang standard on Thu Nov 05, 2009 2:09 am

din_JB


shah729 wrote:Shocked DEN PUNYO BONET OK JEK...TAPI CANO NAK SETEL JUMPO TU?

Cube bg idea camne nak jumpe...klu tggu kwn trun KL lg sbulan mugkin..klu nak leh jumpe kat melake tengah2 2 ok jgk..ape2pn bleh, asal kosnye lebih murah dari simen bonet krete tul x.....@ ade idea lain...

http://saff_7@yahoo.com

23 Re: bonet blakang standard on Thu Nov 05, 2009 2:57 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
murah 1 hal pastu ringan.. bonet aku ni pakai simen.. berat gler.. tiap kali bukak mesti aku tahan dgn kayu kalau tak boleh putus kepala aku nih.. aritu da tehentak kat kepala adik aku jd biul kejap..

24 Re: bonet blakang standard on Thu Nov 05, 2009 11:40 am

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
bro aku ada bonet standat,tp kaler artic blue...
bonet tu aku da kaler itam.

25 Re: bonet blakang standard on Thu Nov 05, 2009 11:55 am

Guest


Guest
shah729 wrote:Shocked DEN PUNYO BONET OK JEK...TAPI CANO NAK SETEL JUMPO TU?



Cube bg idea camne nak jumpe...klu tggu kwn trun KL lg sbulan mugkin..klu nak leh jumpe kat melake tengah2 2 ok jgk..ape2pn bleh, asal kosnye lebih murah dari simen bonet krete tul x.....@ ade idea lain...

ok...kita jumpa kat melaka yer.ni nombor den yo.kita set hari dalam phone yo.016-7137879.shah

26 Re: bonet blakang standard Today at 10:37 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum