You are not connected. Please login or register

Intercooler Evo baru untuk dijual

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Intercooler Evo baru untuk dijual on Sun Oct 18, 2009 3:31 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Intercooler baru RM200sahaja!!!

Saiz keseluruhan 710mm x 260mm; tebal 2.5"; diameter piping 2.5"

Sesuai untuk semua BOT, 4G63/93, EVO VR4 GSR MIVEC turbo etc.
Wira/Satria, Perdana, semua boleh.

http://www.mudah.my/Intercooler-EVO-baru-3739798.htm
die jual 350 aku jual 300 je.. brg same dalam mcm gambar tu.

aku da bg diskaun untuk ahli WC.. dalam mudah aku jual 300.. sape yg br nak pakai tebo tu leh la beli kt aku ni.. paling murah di dunia.. intercooler br.. dalam kotak lg..
kalau nak contact aku 012-2532124



Last edited by izZat_2635 on Wed Nov 11, 2009 2:14 am; edited 1 time in total

2 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Wed Oct 21, 2009 11:58 pm

MrOwdenK


Oo ok bro..
Nampak menarik.. terus terang gua cakap..
Intercooler ni actually utk apa..
Gua ada gak try cari ruangan utk belajar part2 kereta kat sini..
Tapi tak jumpa..hehe.. atau gua tak pandai cari kot..

http://owdenk.blogspot.com

3 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Sat Oct 24, 2009 10:22 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
intercooler ni biasenye untuk kete2 tubo.. "penyejuk udara" atau senang cite untuk enjin xnak kasi panas.. kalau nak saje2 pasang wat perhiasan pun cantik jugak..



Last edited by izZat_2635 on Sat Oct 24, 2009 10:23 am; edited 1 time in total (Reason for editing : ubah)

4 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Wed Nov 11, 2009 2:16 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:Intercooler baru RM200sahaja!!!

Saiz keseluruhan 710mm x 260mm; tebal 2.5"; diameter piping 2.5"

Sesuai untuk semua BOT, 4G63/93, EVO VR4 GSR MIVEC turbo etc.
Wira/Satria, Perdana, semua boleh.

http://www.mudah.my/Intercooler-EVO-baru-3739798.htm
die jual 350 aku jual 300 je.. brg same dalam mcm gambar tu.

aku da bg diskaun untuk ahli WC.. dalam mudah aku jual 300.. sape yg br nak pakai tebo tu leh la beli kt aku ni.. paling murah di dunia.. intercooler br.. dalam kotak lg..
kalau nak contact aku 012-2532124


sape lambat die xdapat Razz Razz Razz

5 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Wed Nov 11, 2009 2:26 am

Admin


Admin
Admin
Bro...ada byk ker...atau ada 1 jerrr...
Lagi satu..aku confius la...
Berapa harga sebenarnya niee...
200 kerr 300

http://wajaclub.forumotion.com

6 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Wed Nov 11, 2009 2:30 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
200 je.. dlm mudah aku jual 300.. ada yg same mcm aku ni jual dlm mudah tp mamat tu jual 350... ade 1 je.. hehe.. sape cepat die dapat

7 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Wed Nov 11, 2009 2:37 am

Admin


Admin
Admin
OOO..OK
kalau ada byk inform aku yerr bro...
Boleh beli utk buat stock saper yg nak buat piping nanti

http://wajaclub.forumotion.com

8 Re: Intercooler Evo baru untuk dijual on Tue Nov 17, 2009 2:37 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
intercooler telah selamat dijual melalui mudah.com
harap mod dapat lock thread ni.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum