You are not connected. Please login or register

lampu belakang waja

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 4]

26 ...... on Sat Oct 17, 2009 2:06 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
ala,maybe sahaja bukan betul kalau jual pun nak top up beli bru smoke black.tu mcm dah susah cari leh,limited Embarassed

http://www.team-force.forums2u.com

27 Re: lampu belakang waja on Sun Oct 18, 2009 11:12 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sky Toro wrote:
xXxBoYzZz wrote:klu yg signal kaler putihnyer mane nk carik ek??
klu bleh area kl..erm,hargenyer skali klu bleh..berminat ler Very Happy

design tu dah biasa lah,mana-mana pun bleh dpt.
try cari kat LowYat atau murah web,banyak supplier sana.
harga tu EE brand rm500.
nak 2nd hand punya tak?maybe i nak jual,rm300 Razz (stll under warrenty)

taro i nak lah.... confirm. bila mau tolak. taro pm me ok

28 ...... on Mon Oct 19, 2009 3:56 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
fadzli wrote:
Sky Toro wrote:
xXxBoYzZz wrote:klu yg signal kaler putihnyer mane nk carik ek??
klu bleh area kl..erm,hargenyer skali klu bleh..berminat ler Very Happy

design tu dah biasa lah,mana-mana pun bleh dpt.
try cari kat LowYat atau murah web,banyak supplier sana.
harga tu EE brand rm500.
nak 2nd hand punya tak?maybe i nak jual,rm300 Razz (stll under warrenty)

taro i nak lah.... confirm. bila mau tolak. taro pm me ok

taro i tak kena,toro i tahu.
lolx...

http://www.team-force.forums2u.com

29 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 03, 2009 1:00 pm

wajunk


mano nie??
x dok ko seyes seller kat cni
nak psang lampu comey2 dlu bru spray blik bmper blakang tu
huhuh... Surprised

30 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 03, 2009 1:05 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
wajunk wrote:mano nie??
x dok ko seyes seller kat cni
nak psang lampu comey2 dlu bru spray blik bmper blakang tu
huhuh... Surprised
demo nk hop lagu mano..? cubo royat mari ke kawe ni,nnt kawe try cari kot2 ado hop duk sakut pagar rumoh.wakakakakaka. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

31 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 03, 2009 11:27 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
den beli rm500....kat bistro permaisuri........1 deret ngan *** tu..ada kedai acc

lampu m5 yg signal putih tu....original eagle eyes...

32 Re: lampu belakang waja on Wed Nov 04, 2009 9:48 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ermmm....siap pasang ker???

33 Re: lampu belakang waja on Wed Nov 04, 2009 1:15 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
yup......kalau dia xpasang .....ko pun leh pasang sendiri...x susah.tu yo....

34 ...... on Wed Nov 04, 2009 3:46 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
mAnIn_thEmIrrOr wrote:yup......kalau dia xpasang .....ko pun leh pasang sendiri...x susah.tu yo....

ya diy,senang jek boleh jimat install cost lagi than belanja kita minum kat McD Cool

http://www.team-force.forums2u.com

35 Re: lampu belakang waja on Wed Nov 04, 2009 6:11 pm

siput sEdut


kesian mmbe tny tu xde yg jwb..
huhu..
ni sume nk beli lampu toro nih..
aku pn nk jgk lah..
lelong2.. lol! lol! lol!

36 Re: lampu belakang waja on Thu Nov 12, 2009 2:53 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sekarang aku dgr ada waja punya lampu belakang baru...ada saper pernah temgok x...mcm m5

37 Re: lampu belakang waja on Thu Nov 12, 2009 3:10 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mAnIn_thEmIrrOr wrote:yup......kalau dia xpasang .....ko pun leh pasang sendiri...x susah.tu yo....

saje jer nak tau...mana tau kalo rege tu siap pasang pahtu kawe beli barang sahaja leh nego lg....hehehe

38 Re: lampu belakang waja on Thu Nov 12, 2009 3:18 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ko x beli lagi ke dill..lebih baik ko beli yg baru punya design m5...x tahu ada ke,dah kuar ke,belum ke,,,dah jual ke,,tapi den dah tengok gmbr dia...




nie pun aku tgk kat forum ti

39 Re: lampu belakang waja on Fri Nov 13, 2009 9:29 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ni lampu mcm kite pakai tu je... tu mcm bmw je tgk...

40 Re: lampu belakang waja on Fri Nov 13, 2009 9:52 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
wajunk wrote:salam sumer
nak tnye la sape2 ade lampu blakang stendert
gua pnye dah pecah tdrift kat genting sempah.
sape2 ade lampu lebeh leh tolak kat gua.
area s alam

tq guys

adoi apo lah korang nie ***** threrd die hahahaha
wajunk kalau lampu standart ramai ade tu sebab ramai yg dh tuka lampu m5
try pm toro hehehe
Laughing Laughing Laughing Laughing
aku ade.. tp xmo jual la sebab aku pakai lampu m5 cap ayam takut2 rosak nantinboleh pakai yg standart dulu hehehe Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

41 Re: lampu belakang waja on Fri Nov 13, 2009 9:55 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mAnIn_thEmIrrOr wrote:ko x beli lagi ke dill..lebih baik ko beli yg baru punya design m5...x tahu ada ke,dah kuar ke,belum ke,,,dah jual ke,,tapi den dah tengok gmbr dia...




nie pun aku tgk kat forum ti

kalau lampu nie dh kua xtahu la harga nye berapa... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ingat lagi masa mula2 lampu m5 kua dulu harga sampai Rm800
Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

42 Re: lampu belakang waja on Fri Nov 13, 2009 5:09 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
same je cm M5 kite pakai.. cume beza die punye line panjang xmcm skang ade pts2 skit.. Very Happy

43 Re: lampu belakang waja on Fri Nov 13, 2009 5:29 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:same je cm M5 kite pakai.. cume beza die punye line panjang xmcm skang ade pts2 skit.. Very Happy
hehe aah yg nie pakai tiub
yg kita pakai skrg LED je

http://www.waja-club.blogspot.com

44 Re: lampu belakang waja on Sat Nov 14, 2009 7:15 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mie_aplus wrote:
izZat_2635 wrote:same je cm M5 kite pakai.. cume beza die punye line panjang xmcm skang ade pts2 skit.. Very Happy
hehe aah yg nie pakai tiub
yg kita pakai skrg LED je

kalau tiub tu tebakar die short semua skali atau 1 tiub tu je?? mesti mahal tu kalau tebakar..

45 Re: lampu belakang waja on Sat Nov 14, 2009 8:02 am

Sandwich


EXCO SUKAN
aku punya lampu pon ada 3 bar line tu jugak ..tapi tak nampak sangat line tu ...kalau tgk dari tepi baru perasan ada line .... harga murah ajo ..RM380 .... signal cerah tak gelap macam M5 local yang biasa kita pakai ni .... yang macam budak TI pakai tuh mungkin mencecah RM800 tuh yo ... barang baru tuh ...

http://www.eventsecurity.com.my

46 ...... on Sat Nov 14, 2009 8:57 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
skrg EE M5 lamp dah naik harga,rm550 Sad
ada wc member tadi call saya nak beli,siapa boleh tlg dia cri.
sebab coast i dpt harga tu Cool

http://www.team-force.forums2u.com

47 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 17, 2009 3:23 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
http://www.mudah.my/Acc-waja-tail-lamp-5-series-4458130.htm


YG NIE MURAH GLEW.....TRY LAH...MCM X CAYA LAK...

48 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 17, 2009 3:25 am

Sandwich


EXCO SUKAN
mAnIn_thEmIrrOr wrote:http://www.mudah.my/Acc-waja-tail-lamp-5-series-4458130.htm


YG NIE MURAH GLEW.....TRY LAH...MCM X CAYA LAK...

ayrull kalau jumpa lampu M5 ada line tu bagth aku .... What a Face What a Face What a Face

http://www.eventsecurity.com.my

49 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 17, 2009 3:31 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
TAHU PUN...X SAMA MCM KITA PAKAI KAN..LAWA GLEW SIUL....

50 Re: lampu belakang waja on Tue Nov 17, 2009 4:26 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
made in china kot...tuh pasal murah

51 Re: lampu belakang waja Today at 2:59 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum