You are not connected. Please login or register

WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE)

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 3:28 am

Sandwich


EXCO SUKAN
bearista wrote:
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:thx to all WC members for buy my bumper buyer,tat's feel good.
cheers... cheers

im feel bad cause sky toro not turn up last TT on saturday...

takper...lepas ni kalau sky toro tak turn up...bumper depan sky toro dtg...hehehhehe

bumper dah dapat ... sport rims amik aku punya la ... apa barang pakai damd bumper tak pakai rim sukan ... wakakakka

http://www.eventsecurity.com.my

27 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 3:29 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
BETUL TU....HAHAHAH....BUMPER BELAKNG SKY PUN SELALU TURUN NANTI..HAHHAHAA

28 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 3:31 am

Sandwich


EXCO SUKAN
mAnIn_thEmIrrOr wrote:BETUL TU....HAHAHAH....BUMPER BELAKNG SKY PUN SELALU TURUN NANTI..HAHHAHAA


sky toro anta barang2 dia je la ek ... wakakaka.... adoi ..apo pon tak leh la ko ni

http://www.eventsecurity.com.my

29 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 3:34 am

bearista


Sandwich wrote:
bearista wrote:
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:thx to all WC members for buy my bumper buyer,tat's feel good.
cheers... cheers

im feel bad cause sky toro not turn up last TT on saturday...

takper...lepas ni kalau sky toro tak turn up...bumper depan sky toro dtg...hehehhehe

bumper dah dapat ... sport rims amik aku punya la ... apa barang pakai damd bumper tak pakai rim sukan ... wakakakka

Alhamdulillah...kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan. Pemurah sungguh ahli2 WC...tak sangka bro sand nak offer rim sukan dier..sabtu ni kat dataran sy bukak letak kat kete sy yer bro...syukur, barang FREE takkan nak tolakkkk...

http://necrosisbear.blogspot.com

30 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 4:03 am

Sandwich


EXCO SUKAN
bearista wrote:
Sandwich wrote:
bearista wrote:
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:thx to all WC members for buy my bumper buyer,tat's feel good.
cheers... cheers

im feel bad cause sky toro not turn up last TT on saturday...

takper...lepas ni kalau sky toro tak turn up...bumper depan sky toro dtg...hehehhehe

bumper dah dapat ... sport rims amik aku punya la ... apa barang pakai damd bumper tak pakai rim sukan ... wakakakka

Alhamdulillah...kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan. Pemurah sungguh ahli2 WC...tak sangka bro sand nak offer rim sukan dier..sabtu ni kat dataran sy bukak letak kat kete sy yer bro...syukur, barang FREE takkan nak tolakkkk...

dalam dunio ni mana ada yang free weh .... masuk tandas pon bayar yoo..

http://www.eventsecurity.com.my

31 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 4:06 am

bearista


g kencing belakang kete tak payah bayo..hahhahaha.

yela yela bro...den belanjo bro senwich seketul...kira kawtim la ek rim sukan tu..hahaha

http://necrosisbear.blogspot.com

32 ....... on Mon Oct 05, 2009 10:33 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
mAnIn_thEmIrrOr wrote:BETUL TU....HAHAHAH....BUMPER BELAKNG SKY PUN SELALU TURUN NANTI..HAHHAHAA

wei,kamu nak i org dtg atau kete i dtg sahaja.
mcm ni i pegi than kete tak blik duduk taxi balik ok tak???
lolx...

http://www.team-force.forums2u.com

33 ...... on Mon Oct 05, 2009 10:58 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sandwich wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:BETUL TU....HAHAHAH....BUMPER BELAKNG SKY PUN SELALU TURUN NANTI..HAHHAHAA


sky toro anta barang2 dia je la ek ... wakakaka.... adoi ..apo pon tak leh la ko ni

Razz Razz Razz Razz Razz

http://www.team-force.forums2u.com

34 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 7:57 pm

bearista


Sky Toro wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:BETUL TU....HAHAHAH....BUMPER BELAKNG SKY PUN SELALU TURUN NANTI..HAHHAHAA

wei,kamu nak i org dtg atau kete i dtg sahaja.
mcm ni i pegi than kete tak blik duduk taxi balik ok tak???
lolx...

kalau ko tinggal kete ko...aku rasa bila ko nak dtg ambik balik maybe tinggal rangka jer kot...hahhahaha

http://necrosisbear.blogspot.com

35 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 10:39 pm

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
lol! lol! lol!

36 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 10:51 pm

Wanted5675


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
bearista wrote:
Sky Toro wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:BETUL TU....HAHAHAH....BUMPER BELAKNG SKY PUN SELALU TURUN NANTI..HAHHAHAA

wei,kamu nak i org dtg atau kete i dtg sahaja.
mcm ni i pegi than kete tak blik duduk taxi balik ok tak???
lolx...

kalau ko tinggal kete ko...aku rasa bila ko nak dtg ambik balik maybe tinggal rangka jer kot...hahhahaha


rangka pn kene amek gak... bearista jual kedai potong
nk topup ambipur dea..wakaka

http://* Izwan@plccf.com.my *

37 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Mon Oct 05, 2009 11:00 pm

bearista


hahahhaa...den swap ambipur dengan kete en sky toro....hehehhehe

http://necrosisbear.blogspot.com

38 ...... on Tue Oct 06, 2009 11:51 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
pandai spam lah semua,i pun kalah.
lolx... Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

39 ...... on Mon Oct 19, 2009 3:58 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
to all buyer,sry about my bodykit.
suddenly ada problem so maybe nak delate lagi 1 bulan bru hantar kete masuk kilang buat,maybe sahaja lah kalau tak mistake than boleh success ambil bulan 11. Surprised

http://www.team-force.forums2u.com

40 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Fri Oct 23, 2009 6:21 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
no problem toro...yg penting comform ok......cantik gak tu u delate...i punya kereta sudah sampai dia punya hari jadi...hahahah...duit...duit...duit...

41 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Fri Oct 23, 2009 6:31 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
aiiiiyaaaaaaaa..projek kansel ka Evil or Very Mad

42 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Sun Oct 25, 2009 12:01 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mAnIn_thEmIrrOr wrote:no problem toro...yg penting comform ok......cantik gak tu u delate...i punya kereta sudah sampai dia punya hari jadi...hahahah...duit...duit...duit...

haiya lebih kurang saja hari jadi keter kite yaaa....hehehehe

43 Re: WTS - My Ride BodyKit (DAMD STYLE) on Sun Oct 25, 2009 10:58 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
bro sky.....ur number wc 188 with me right now. Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

44 ...... on Mon Oct 26, 2009 12:30 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
are_mat wrote:bro sky.....ur number wc 188 with me right now. Laughing Laughing

okok,no problem.
minggu ni i ada balik kampung,frm KL blik muar i turun melaka cari u. Cool

http://www.team-force.forums2u.com

45 ...... on Tue Nov 10, 2009 5:38 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
To all buyer,bulan ni semua sudah boleh dpt bodykit dan bumper.
project dah continue,thx... Cool

http://www.team-force.forums2u.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum