You are not connected. Please login or register

my waja bodykits all for sale

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 my waja bodykits all for sale on Tue Sep 29, 2009 6:52 am

wajastreet


i wanna sell all my bodykits........

Evo 9 Rear bumper - Rm200 artic blue
Voltex Side skirt - Rm200 artic blue
Front CHargespeed V2 Bumper - Rm400 artic blue
Front evo 9 bonnet - Rm350 (PAinted flat black)

all items use only 3 months. all in excellent condition.
take all package price Rm1100
thanks guys..









Wedsport Sa70 replica 17" inch Rims for sale.
Rims only Rm1400nego





hp: 017-3964315
location: rawang

2 ...... on Tue Sep 29, 2009 9:01 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
hey bro wat's up u?y jus do it done than now wan slod out all?
get poison VIP ody ahh frm johnvk them?if not mistake,lolx... Laughing
anyway,help u free bump !!! Cool

http://www.team-force.forums2u.com

3 Re: my waja bodykits all for sale on Tue Sep 29, 2009 10:08 pm

V-Knight


wahhh ... all play vip!! wer are the monsters?

4 Re: my waja bodykits all for sale on Tue Sep 29, 2009 10:35 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
nice skirting...BUMP for u...if silver colour i take rear bumper and skirt

5 ...... on Wed Sep 30, 2009 5:16 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
V-Knight wrote:wahhh ... all play vip!! wer are the monsters?

don wry,monster style never die!!!
coming soon !!! Cool

http://www.team-force.forums2u.com

6 ...... on Wed Sep 30, 2009 5:18 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
* wrote:nice skirting...BUMP for u...if silver colour i take rear bumper and skirt

betul ke bad u nak Evo9 bumper?
i punya nak jual,u nak?kete i silver sama harga rm200. Cool

http://www.team-force.forums2u.com

7 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 5:49 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
u buleh hantar ipoh...i ambil u punya bumper Very Happy confirm

8 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 5:53 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
DEN NAK...I DTG CARI U TARO ...HAHAH....

9 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 6:01 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
biar betul rull... ko nak pakai bumper evo.... tak da r3 dah la yer

10 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 6:04 am

userie


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Sky Toro wrote:
* wrote:nice skirting...BUMP for u...if silver colour i take rear bumper and skirt

betul ke bad u nak Evo9 bumper?
i punya nak jual,u nak?kete i silver sama harga rm200. Cool

bad kalau ko tak nak... aku nak yang toro punye......he he he he ...

11 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 6:14 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
REAR BUMPER LAH LIE...

12 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 6:20 am

Sandwich


EXCO SUKAN
mAnIn_thEmIrrOr wrote:REAR BUMPER LAH LIE...

belakang ko masuk ebo9 ...dopan ko masuk bumper apo rull ... meh join den ... R3 kacuk ...wakakaka...

http://www.eventsecurity.com.my

13 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 6:24 am

mAnIn_thEmIrrOr


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
TU YG DEN NAKK BUAT TU...HHHA.....SKY..BETUL KE U ADA...

14 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 7:10 am

Sandwich


EXCO SUKAN
mAnIn_thEmIrrOr wrote:TU YG DEN NAKK BUAT TU...HHHA.....SKY..BETUL KE U ADA...

ko pm la hfon dio bertalu2 ... wakaka...sky ada tuh ...dio nak tukar bumper skyline ..

http://www.eventsecurity.com.my

15 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 7:56 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sandwich wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:TU YG DEN NAKK BUAT TU...HHHA.....SKY..BETUL KE U ADA...

ko pm la hfon dio bertalu2 ... wakaka...sky ada tuh ...dio nak tukar bumper skyline ..

oh... bumper belakang... aku pun nak tue... kau dah tanay azlie berapa rega dia jual

16 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 8:45 am

Sandwich


EXCO SUKAN
fadzli wrote:
Sandwich wrote:
mAnIn_thEmIrrOr wrote:TU YG DEN NAKK BUAT TU...HHHA.....SKY..BETUL KE U ADA...

ko pm la hfon dio bertalu2 ... wakaka...sky ada tuh ...dio nak tukar bumper skyline ..

oh... bumper belakang... aku pun nak tue... kau dah tanay azlie berapa rega dia jual


wah lie pon nak konbet ebo9 ke lie ... itu hari si shah beli kat azlie dapat bumper PU tuh belakang .... cuba tanya shah tu ..bapo dio beli ...

http://www.eventsecurity.com.my

17 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 9:23 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
rojer terima macam tu.......

18 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 12:35 pm

wajastreet


wow... banyak reply.. haha...
so anyone interested.. huhu bump bump....
thx skytoro for helping.. hehe Very Happy

19 ...... on Wed Sep 30, 2009 1:18 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
userie wrote:
Sky Toro wrote:
* wrote:nice skirting...BUMP for u...if silver colour i take rear bumper and skirt

betul ke bad u nak Evo9 bumper?
i punya nak jual,u nak?kete i silver sama harga rm200. Cool

bad kalau ko tak nak... aku nak yang toro punye......he he he he ...

okok...no problem.
Cool any thing jus ring me,0176370008.

http://www.team-force.forums2u.com

20 ...... on Wed Sep 30, 2009 1:19 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wajastreet wrote:wow... banyak reply.. haha...
so anyone interested.. huhu bump bump....
thx skytoro for helping.. hehe Very Happy

no need thx...when sold out jus treat for tea(starbucks) Razz

http://www.team-force.forums2u.com

21 ...... on Wed Sep 30, 2009 1:24 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
wakakaka,banyak reply pun tak tau nak mcm mana reply.
anyway,for my fren bumper oso condition best cz is hardfiber EVO9,tat 1 market bdykit shop if do oso wan rm450-rm500.so for who's intrested tat can ring him.

for me who intrested my rear evo9 oso can ring me,but i'm not selling fas u can book at november,my ride masuk shop kat bulan 11 mcm ni bonnet dgn front bumper pun nak jual sekali sesiapa intrested bleh book dulu.
*NOTICE-bukan nak buat SKYLINE,nak buat ferrari bodykit* Laughing Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

22 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 1:31 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
Sky Toro wrote:wakakaka,banyak reply pun tak tau nak mcm mana reply.
anyway,for my fren bumper oso condition best cz is hardfiber EVO9,tat 1 market bdykit shop if do oso wan rm450-rm500.so for who's intrested tat can ring him.

for me who intrested my rear evo9 oso can ring me,but i'm not selling fas u can book at november,my ride masuk shop kat bulan 11 mcm ni bonnet dgn front bumper pun nak jual sekali sesiapa intrested bleh book dulu.
*NOTICE-bukan nak buat SKYLINE,nak buat ferrari bodykit* Laughing Laughing

wah ..baik punya projectt ni bro ..tak sabar mau tgk lo ... huhu ..

http://www.eventsecurity.com.my

23 ...... on Wed Sep 30, 2009 6:01 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:wakakaka,banyak reply pun tak tau nak mcm mana reply.
anyway,for my fren bumper oso condition best cz is hardfiber EVO9,tat 1 market bdykit shop if do oso wan rm450-rm500.so for who's intrested tat can ring him.

for me who intrested my rear evo9 oso can ring me,but i'm not selling fas u can book at november,my ride masuk shop kat bulan 11 mcm ni bonnet dgn front bumper pun nak jual sekali sesiapa intrested bleh book dulu.
*NOTICE-bukan nak buat SKYLINE,nak buat ferrari bodykit* Laughing Laughing

wah ..baik punya projectt ni bro ..tak sabar mau tgk lo ... huhu ..

haha,bukan sarawak ke "sabah" Razz
wc dlm pun banyak monster kaki mah,maybe i punya baru level 1 Sad

http://www.team-force.forums2u.com

24 Re: my waja bodykits all for sale on Wed Sep 30, 2009 10:02 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
sesaper nak bumper toro kasi call sama dia jer...
ok la rm200 bumper siap cat...

25 ...... on Thu Oct 01, 2009 3:07 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
* wrote:sesaper nak bumper toro kasi call sama dia jer...
ok la rm200 bumper siap cat...

bukan u nak meh???lolx...
anyway thx yr promo,by the way bumper ody got member booking,so can say is sold out.
THX WC members,yrs ROCK !!!! Cool

http://www.team-force.forums2u.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum