You are not connected. Please login or register

WTS - Custom Eyelids for Sale

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 WTS - Custom Eyelids for Sale on Sun Sep 27, 2009 5:02 am

qozhx


Salam Semua....

Custom Eyelids for Sale & order...
Custom design & also can be base on your own design.

Ready made are at RM 50 per set (2pcs-Left & Right)

Custom depending on d design & difficulty of producing it. (won't be more than RM 90)
For custom design e-mail me at qozhx@yahoo.com

For orders call me at 018-2157101 Qozh
Happy choosing,
Cheers Very Happy





2 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Sun Sep 27, 2009 8:52 am

Sandwich


EXCO SUKAN
bro ..yang type D ni ko boleh buat untuk bawah tak ...macam BMW punya .... ? aku nak tutup bahagian gap bawah lampu tuh ...? cantik tu ... brapa kos ?

http://www.eventsecurity.com.my

3 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Mon Sep 28, 2009 4:39 am

qozhx


Sandwich wrote:bro ..yang type D ni ko boleh buat untuk bawah tak ...macam BMW punya .... ? aku nak tutup bahagian gap bawah lampu tuh ...? cantik tu ... brapa kos ?

Harga sama jgk bro... RM50 jgk Very Happy
bila nk bro?

4 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Mon Sep 28, 2009 4:45 am

Sandwich


EXCO SUKAN
qozhx wrote:
Sandwich wrote:bro ..yang type D ni ko boleh buat untuk bawah tak ...macam BMW punya .... ? aku nak tutup bahagian gap bawah lampu tuh ...? cantik tu ... brapa kos ?

Harga sama jgk bro... RM50 jgk Very Happy
bila nk bro?

Sekarang bro.. Dah ada yg siap punya ke? Dasyatt

http://www.eventsecurity.com.my

5 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Mon Sep 28, 2009 5:33 am

qozhx


Sandwich wrote:
qozhx wrote:
Sandwich wrote:bro ..yang type D ni ko boleh buat untuk bawah tak ...macam BMW punya .... ? aku nak tutup bahagian gap bawah lampu tuh ...? cantik tu ... brapa kos ?

Harga sama jgk bro... RM50 jgk Very Happy
bila nk bro?

Sekarang bro.. Dah ada yg siap punya ke? Dasyatt

besok blh... barang ada kat rumah...
ko kat area mn bro...

6 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Mon Sep 28, 2009 11:22 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
qozhx wrote:
Sandwich wrote:
qozhx wrote:
Sandwich wrote:bro ..yang type D ni ko boleh buat untuk bawah tak ...macam BMW punya .... ? aku nak tutup bahagian gap bawah lampu tuh ...? cantik tu ... brapa kos ?

Harga sama jgk bro... RM50 jgk Very Happy
bila nk bro?

Sekarang bro.. Dah ada yg siap punya ke? Dasyatt

besok blh... barang ada kat rumah...
ko kat area mn bro...

u got pm bro ...

http://www.eventsecurity.com.my

7 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Wed Sep 30, 2009 1:54 am

qozhx


new stock available.... Very Happy

8 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Wed Sep 30, 2009 3:13 am

essjay


Moderator
Moderator
wah..sand.....kan main ko yerk.. Razz nak ikut bro shariff wc016 nih... Razz

http://www.wajaclub.com

9 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Wed Sep 30, 2009 4:01 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
yg type A tu xde ke sample gambo?

10 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Wed Sep 30, 2009 5:40 am

Sandwich


EXCO SUKAN
essjay wrote:wah..sand.....kan main ko yerk.. Razz nak ikut bro shariff wc016 nih... Razz

haha.. den nak tutup gap tu jo ...

http://www.eventsecurity.com.my

11 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Thu Oct 08, 2009 3:18 am

qozhx


qozhx wrote:

dua keping dibawah adalah jenis type A

bumps - new stock available... Very Happy

12 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Thu Oct 08, 2009 5:24 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
tak..sorry maksud aku yg dh dilekat kt lampu betul.. Surprised

13 ...... on Thu Oct 08, 2009 6:53 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Kamm Matt wrote:yg type A tu xde ke sample gambo?

bro tu type A mcm kete i ni loh...
try custom lah,cun sikit Cool

http://www.team-force.forums2u.com

14 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Thu Oct 08, 2009 7:49 am

qozhx


nnti aku upload...

15 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Thu Oct 08, 2009 10:36 am

Musang120


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
alamak tak nampak gambar..pm aku link tgk gambar eye-lip mana tau berkenan

16 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Thu Oct 08, 2009 10:55 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sky Toro wrote:
Kamm Matt wrote:yg type A tu xde ke sample gambo?

bro tu type A mcm kete i ni loh...
try custom lah,cun sikit Cool

oh macam tu ke sky..

erm aku di lema nk beli type A / C ni..hehehe Cool

17 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Thu Oct 08, 2009 11:42 am

Sandwich


EXCO SUKAN
Kamm Matt wrote:
Sky Toro wrote:
Kamm Matt wrote:yg type A tu xde ke sample gambo?

bro tu type A mcm kete i ni loh...
try custom lah,cun sikit Cool

oh macam tu ke sky..

erm aku di lema nk beli type A / C ni..hehehe Cool

beli type D la kamm mat ...macam aku ... ngeh ngeh ... ngan C dah banyak

http://www.eventsecurity.com.my

18 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Fri Oct 09, 2009 12:48 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
honda civic type R takdo ko????kahkahkah Laughing Laughing Laughing

19 ...... on Sat Oct 10, 2009 5:16 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Fadzil wrote:honda civic type R takdo ko????kahkahkah Laughing Laughing Laughing

tgk MyV custom tu mmg cun,tapi waja mcm tak bleh buat lah Sad Sad

http://www.team-force.forums2u.com

20 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Sat Oct 10, 2009 2:38 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalo ade rm$$$$$$ semua boleh jadi sky.....waja backhoe,waja bot pun boleh buat ape....kekekeke

21 ...... on Sat Oct 10, 2009 4:04 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Fadzil wrote:kalo ade rm$$$$$$ semua boleh jadi sky.....waja backhoe,waja bot pun boleh buat ape....kekekeke

tat's why saya tak dah $$$ than baru boleh kat tepi tgk org buat sahaja loh,lolx...

http://www.team-force.forums2u.com

22 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Sun Oct 11, 2009 4:41 am

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hahaha....apa mau susah...u punya creadit card kan banyak...swipe saja ma...

23 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Wed Oct 14, 2009 12:22 pm

wajunk


yg tu tunjuk ade egel eye
kalu lampu stendet ok ke x?
cam tringin ga la...huhu Smile

24 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Wed Oct 14, 2009 10:09 pm

mfa2214


Kamm Matt wrote:tak..sorry maksud aku yg dh dilekat kt lampu betul.. Surprised

qozhx, bila nak upload gambo real punya pasang kat headlamp tu?? type A byk dah tgk.. nak tgk gak sample lain, mana tau kot2 berkenan kat hati ni bounce

http://mineismfa.blogspot.com/

25 Re: WTS - Custom Eyelids for Sale on Mon Oct 19, 2009 10:12 am

qozhx


nnti aku uploadkan...
wat masa aku bz skit la kawan2... Cool

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum