You are not connected. Please login or register

TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 14]

26 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Wed Sep 30, 2009 10:13 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fadzli wrote:
jawe62 wrote:
fadzli wrote:cepat lah jawe. aku pun nak jugak... adei ko jawe... boleh cepat sikit tak

BULEH LIEEE.....ko bayor rm 110 dpt ler cepat..hehehehehehe

itu macam ka....... terima rojer.... drive shaft bila mau pasang wei.....


ari jumaat kot Very Happy

27 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Wed Sep 30, 2009 10:27 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
tengah hari ker.....
sempat ker jawe

28 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Wed Sep 30, 2009 10:56 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fadzli wrote:tengah hari ker.....
sempat ker jawe

aku amik off ptg

29 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Wed Sep 30, 2009 11:28 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
ok lah macam tue... den kena ikut ker.... hehehe... mc d satu

30 ...... on Wed Sep 30, 2009 6:03 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz

http://www.team-force.forums2u.com

31 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Wed Sep 30, 2009 9:31 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
Sky Toro wrote:WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz
belum lagi tu sky...mungkin satu hari nanti akan kita adakan tu. erm,.familyday boleh join tak bro sky..?


_________________
WC045
http://yahoo.com

32 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Wed Sep 30, 2009 10:46 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:
Sky Toro wrote:WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz
belum lagi tu sky...mungkin satu hari nanti akan kita adakan tu. erm,.familyday boleh join tak bro sky..?


joion jgn x join Very Happy

33 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 01, 2009 8:47 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jom join ramai ramai yer

34 ...... on Thu Oct 01, 2009 1:24 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
are_mat wrote:
Sky Toro wrote:WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz
belum lagi tu sky...mungkin satu hari nanti akan kita adakan tu. erm,.familyday boleh join tak bro sky..?

i tak dah family ohh,belum kahwin,gf pun tak dah mcm mana join.
nanti kamu semua couple than i walk alone Sad Sad Sad

http://www.team-force.forums2u.com

35 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 01, 2009 1:50 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
Sky Toro wrote:
are_mat wrote:
Sky Toro wrote:WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz
belum lagi tu sky...mungkin satu hari nanti akan kita adakan tu. erm,.familyday boleh join tak bro sky..?

i tak dah family ohh,belum kahwin,gf pun tak dah mcm mana join.
nanti kamu semua couple than i walk alone Sad Sad Sad

u never walk alone bro sky ...i also single mingle ma ... we both couple ok ka ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.eventsecurity.com.my

36 ...... on Fri Oct 02, 2009 6:33 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:
are_mat wrote:
Sky Toro wrote:WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz
belum lagi tu sky...mungkin satu hari nanti akan kita adakan tu. erm,.familyday boleh join tak bro sky..?

i tak dah family ohh,belum kahwin,gf pun tak dah mcm mana join.
nanti kamu semua couple than i walk alone Sad Sad Sad

u never walk alone bro sky ...i also single mingle ma ... we both couple ok ka ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

oi oi oi...ckp ni tak bleh post sini mah,PM saya mah.
hah hah...kidding. Laughing Laughing Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

37 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Fri Oct 02, 2009 7:11 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
Sky Toro wrote:
Sandwich wrote:
Sky Toro wrote:
are_mat wrote:
Sky Toro wrote:WC tak keluar POLO TEE ke??? Very Happy
sry,jus a suggention. Razz
belum lagi tu sky...mungkin satu hari nanti akan kita adakan tu. erm,.familyday boleh join tak bro sky..?

i tak dah family ohh,belum kahwin,gf pun tak dah mcm mana join.
nanti kamu semua couple than i walk alone Sad Sad Sad

u never walk alone bro sky ...i also single mingle ma ... we both couple ok ka ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

oi oi oi...ckp ni tak bleh post sini mah,PM saya mah.
hah hah...kidding. Laughing Laughing Laughing

weh...
bahaya betul la dua orang nie

38 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Fri Oct 02, 2009 7:21 am

Sandwich


EXCO SUKAN
Wakaka! .. Jgn takut li.. Tak kacau org lain..

http://www.eventsecurity.com.my

39 ...... on Fri Oct 02, 2009 3:48 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Sandwich wrote:Wakaka! .. Jgn takut li.. Tak kacau org lain..

Razz Razz Razz

http://www.team-force.forums2u.com

40 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Sun Oct 04, 2009 11:38 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
BERANI SUNGGUH KORANG MEROSAKKAN THREAD DEN NI YOOOO.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

41 ....... on Mon Oct 05, 2009 11:03 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
kenapa i kat facebook tgk WC ada polo tee punya??? Shocked

http://www.team-force.forums2u.com

42 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Tue Oct 06, 2009 9:58 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sky Toro wrote:kenapa i kat facebook tgk WC ada polo tee punya??? Shocked

tanye amat Very Happy

43 ...... on Wed Oct 07, 2009 12:26 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jawe62 wrote:
Sky Toro wrote:kenapa i kat facebook tgk WC ada polo tee punya??? Shocked

tanye amat Very Happy

okok...
u tak dah tu polo tee ke? Shocked

http://www.team-force.forums2u.com

44 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 08, 2009 3:09 am

zekpenang


NAMA : WAN ZAHARI WAN MI
SAIZ : L
NO WC: WC 143
NO PHONE ;0175528919
NMA D BAJU : ZACK SPYRO

BAYARAN MACAM NER.........

45 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 08, 2009 3:13 am

Sandwich


EXCO SUKAN
zekpenang wrote:NAMA : WAN ZAHARI WAN MI
SAIZ : L
NO WC: WC 143
NO PHONE ;0175528919
NMA D BAJU : ZACK SPYRO

BAYARAN MACAM NER.........

bayaran sila behubung dengan jawe

http://www.eventsecurity.com.my

46 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 08, 2009 10:05 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:
zekpenang wrote:NAMA : WAN ZAHARI WAN MI
SAIZ : L
NO WC: WC 143
NO PHONE ;0175528919
NMA D BAJU : ZACK SPYRO

BAYARAN MACAM NER.........

bayaran sila behubung dengan jawe

KENE KUMPUL CUKUP 10 ORG BARU WAT BAYARAN Very Happy Very Happy Very Happy

47 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 08, 2009 10:27 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
updated la skali nama2 yang menempah ni tuan tanah kedaung .... baru la nampak banyak irg order... aduh hati tak sonang ni yo tak do baju ... Mad Mad

http://www.eventsecurity.com.my

48 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Thu Oct 08, 2009 10:52 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:updated la skali nama2 yang menempah ni tuan tanah kedaung .... baru la nampak banyak irg order... aduh hati tak sonang ni yo tak do baju ... Mad Mad

sabo sand ...aku bnyk keje skit dlm 2 bulan ni... nk main internet pun x sempat Very Happy

49 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Sun Oct 11, 2009 5:23 am

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
]UPDATE 11/10/09

Nama kat baju : Waim (WC 144)
saiz : XL
no tel: 0173535753
bayaran : cash

NAMA:MOHD FADZLI (WC103)
NAMA ATAS BAJU: MOHD FADZLI
SIZE: XL.
NO TEL:0176948211
BAYARAN: CASH

NAMA:NORHESHAM BIN GHAZALI
SIZE:XXL
NO TEL:0179415920
NO WC:127
NAMA DIBAJU:SHAM_BABY127


NAMA : WAN ZAHARI WAN MI
SAIZ : L
NO WC: WC 143
NO PHONE ;0175528919
NMA D BAJU : ZACK SPYRO


tempahan baju koperat masih dibuka
cukup je 10 org baju akan dibuat..
tentang pembayaran saya akan menghubungi anda kemudian
harap maklum

50 Re: TEMPAHAN BAJU KEMEJA RASMI WC DIBUKA on Fri Oct 23, 2009 12:35 am

Wanted5675


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jawe62 wrote:]UPDATE 11/10/09

Nama kat baju : Waim (WC 144)
saiz : XL
no tel: 0173535753
bayaran : cash

NAMA:MOHD FADZLI (WC103)
NAMA ATAS BAJU: MOHD FADZLI
SIZE: XL.
NO TEL:0176948211
BAYARAN: CASH

NAMA:NORHESHAM BIN GHAZALI
SIZE:XXL
NO TEL:0179415920
NO WC:127
NAMA DIBAJU:SHAM_BABY127


NAMA : WAN ZAHARI WAN MI
SAIZ : L
NO WC: WC 143
NO PHONE ;0175528919
NMA D BAJU : ZACK SPYRO


NAMA : MOHD IZWAN KHALID
SAIZ : L
NO WC: WC 170
NO PHONE ;0122468550
NMA D BAJU : WANTED


tempahan baju koperat masih dibuka
cukup je 10 org baju akan dibuat..
tentang pembayaran saya akan menghubungi anda kemudian
harap maklum

http://* Izwan@plccf.com.my *

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 14]

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum