You are not connected. Please login or register

RADIATOR WAJA AT

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 RADIATOR WAJA AT on Wed Sep 02, 2009 4:45 pm

crossout

avatar
mencari radiator waja 1.6 auto...biasa rege bape untuk baru...

2 Re: RADIATOR WAJA AT on Wed Sep 02, 2009 6:33 pm

essjay

avatar
Moderator
Moderator
cuba call sdr redzuan atau kami memanggilnya black, 0176501704 WC190. Oleh kerana beliau kini telah menukar enjinnya kepada micev tiptronik dan kebanyakan part enjin lamanya tidak dijual, saya rasa dia ada radiotor tu. Masa TT dgn dia hari tu, dia ada beritahu saya, antara part waja yg dia ada trmasuk dashboard, konsol gear, altinator, radiotor, compresor dll. Very Happy


_________________

3 Re: RADIATOR WAJA AT on Wed Sep 02, 2009 9:33 pm

Azlie_blitz

avatar
1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
Cuba sorang lg tny AmirKMC (0124866063) kot2 dia pun tak jual lg.saya punya engine bay lama sudah jual.

4 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:08 am

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
essjay wrote:cuba call sdr redzuan atau kami memanggilnya black, 0176501704 WC190. Oleh kerana beliau kini telah menukar enjinnya kepada micev tiptronik dan kebanyakan part enjin lamanya tidak dijual, saya rasa dia ada radiotor tu. Masa TT dgn dia hari tu, dia ada beritahu saya, antara part waja yg dia ada trmasuk dashboard, konsol gear, altinator, radiotor, compresor dll. Very Happy
enjin baru....keluaran mane nih abg jo.hahahahhaha. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

5 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:18 am

RaffaelKMC

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
yup ..kawe ada lagi radiator AT keluaran denso for waja 4g18.... abg joe micev enjin tuh hafkat gapo abg joe??? berminat nk tahu nih..ekekkekekekkee Razz Razz Twisted Evil

6 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:18 am

essjay

avatar
Moderator
Moderator
ko kan mod, tulun betulkan tak leh...lahawau..
p/s: mivec. Very Happy


_________________

7 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:22 am

RaffaelKMC

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
essjay wrote:ko kan mod, tulun betulkan tak leh...lahawau..
p/s: mivec. Very Happy
sengaja x nak betulkan.. bukti salah eja hahahhahahahhaha Razz Twisted Evil Twisted Evil .. k la back to topic...

8 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:23 am

Kamm Matt

avatar
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
aku br tuka cover atas radiator aku..

sebab pecah..tuka yg br plastik nye..

skali upah skali serbis skali coolant skali cat baru..

rm156 kt klang lama..

9 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:26 am

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
essjay wrote:ko kan mod, tulun betulkan tak leh...lahawau..
p/s: mivec. Very Happy
hahahahahhahahahahahhaha......x sah klu x nyakat abg jo dlm 1 hari,
rase mcm x komplete je kehidupan.huhuuhuhuh. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

10 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:45 am

Azlie_blitz

avatar
1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
are_mat wrote:
essjay wrote:ko kan mod, tulun betulkan tak leh...lahawau..
p/s: mivec. Very Happy
hahahahahhahahahahahhaha......x sah klu x nyakat abg jo dlm 1 hari,
rase mcm x komplete je kehidupan.huhuuhuhuh. Laughing

botol tu....botol tu........ape pun tak boleh la korang ni abg joe kata Very Happy

11 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 1:50 am

Azlie_blitz

avatar
1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
are_mat wrote:
essjay wrote:ko kan mod, tulun betulkan tak leh...lahawau..
p/s: mivec. Very Happy
hahahahahhahahahahahhaha......x sah klu x nyakat abg jo dlm 1 hari,
rase mcm x komplete je kehidupan.huhuuhuhuh. Laughing


wahhh....sonic are_mat dah bertukar jd super saiya tu......hebat....Tahniah to new moderator........

12 Re: RADIATOR WAJA AT on Thu Sep 03, 2009 2:50 am

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
Azlie_blitz wrote:
are_mat wrote:
essjay wrote:ko kan mod, tulun betulkan tak leh...lahawau..
p/s: mivec. Very Happy
hahahahahhahahahahahhaha......x sah klu x nyakat abg jo dlm 1 hari,
rase mcm x komplete je kehidupan.huhuuhuhuh. Laughing


wahhh....sonic are_mat dah bertukar jd super saiya tu......hebat....Tahniah to new moderator........
haaaa....jaga baik lie,tu bile2 masa je bole sembur tu.huhuhuhuhu. affraid affraid


_________________
WC045
http://yahoo.com

13 Re: RADIATOR WAJA AT on Fri Sep 04, 2009 2:00 pm

Fadzil

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ermmmm...ape lagi tuan tanah...dah ade 2 seller tu....pilih saja nak yang mane satu.....hahahaha

14 Re: RADIATOR WAJA AT on Fri Sep 04, 2009 6:37 pm

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
Fadzil wrote:ermmmm...ape lagi tuan tanah...dah ade 2 seller tu....pilih saja nak yang mane satu.....hahahaha
tuan tanah ni suke bertanya je lah.huhuhuhuh Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

15 Re: RADIATOR WAJA AT on Mon Oct 26, 2009 3:19 am

AraMyiEz

avatar
aduuyaii murah gitu.mado smlm kene sume rm250 gitu kt kmaman.ni ambe kne cek slalo ni..da r bocor kek kona cherating jam 3 pagi.huhu

16 Re: RADIATOR WAJA AT on Mon Oct 26, 2009 10:19 pm

mfa2214

avatar
pakai forgednya radiator la.. mcm cun je.. ada plak utk Waja 4g18 ni..


Twisted Evil

ngam2 fit.. n radiator cap tu pon lawa..

http://mineismfa.blogspot.com/

17 Re: RADIATOR WAJA AT on Tue Oct 27, 2009 1:27 am

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
harga radiator baru rm 200 kat banting terimo loger Very Happy

18 Re: RADIATOR WAJA AT on Tue Oct 27, 2009 11:07 am

AraMyiEz

avatar
jawe62 wrote:harga radiator baru rm 200 kat banting terimo loger Very Happy

bro jawa,
kt banting blah mana?ambe mggu ni nk blk sana.6nov ada taklimat kt ptjaya

20 Re: RADIATOR WAJA AT on Tue Oct 27, 2009 10:09 pm

Sandwich

avatar
EXCO SUKAN

http://www.eventsecurity.com.my

21 Re: RADIATOR WAJA AT on Tue Oct 27, 2009 11:15 pm

fizziesiam

avatar
KETUA KOMUNITI

Btul tu... shah... angkat aje ler bro... shah...

Nti nk convet Evo 10 tu yo... trimo rojo...
Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

22 Re: RADIATOR WAJA AT on Wed Oct 28, 2009 4:34 am

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
AraMyiEz wrote:
jawe62 wrote:harga radiator baru rm 200 kat banting terimo loger Very Happy

bro jawa,
kt banting blah mana?ambe mggu ni nk blk sana.6nov ada taklimat kt ptjaya

ni den bg no tipon kodai sparepart tu yoo 0331812219

try laa tanye harga bape....aritu den dpt 200 yoo

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum