You are not connected. Please login or register

TEMPAHAN UNTUK JAKET WC(KEPADA SESIAPA YG BERMINAT)

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 7 of 7]

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
woi kengkawan cepat le bayar tu....x sabar nk pakai jaket plop ni.huahauhauahua. affraid


_________________
WC045
http://yahoo.com

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ayukkkk...amat dh hangin tu....cabuttttt Very Happy

Sandwich

avatar
EXCO SUKAN
bilo leh dapek baju nih ...adoi ..apo pon tak leh ..den satu apo pon tak do lagi nih ...hati tak sonang tu yo ... terimo ko tak tu jawe ...pasal bayaran ni kena paksa sikit tuh ... hati pon sonang yo ... hahahah ...

http://www.eventsecurity.com.my

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
sabar yee kengkawan..... den bg can pd mereka yg nk bayar secara sukarela dulu..... pasal duit nie payah skit....kene give and take... bermula bulan 11 ni nie....aku akan start menghubungi mereka2 yg telah membuat tempahan....harap maklum Very Happy Very Happy

fairuz84

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kalau tak jin club leh beli baju ker??

mie_aplus

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fairuz84 wrote:kalau tak jin club leh beli baju ker??

ade jin club ker
huhuhuh
Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Shocked

http://www.waja-club.blogspot.com

izZat_2635

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mie_aplus wrote:
fairuz84 wrote:kalau tak jin club leh beli baju ker??

ade jin club ker
huhuhuh
Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Shocked

die silap tulis tu mgkin "join"
hahahaha jin club Very Happy

Sandwich

avatar
EXCO SUKAN
Mlam ni boleh amik baju tu yo ....sila contact abam jawe ..suh dia turun ini malam ...dia pon dah lama tak punch card kat dataran tuh ....

http://www.eventsecurity.com.my

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:Mlam ni boleh amik baju tu yo ....sila contact abam jawe ..suh dia turun ini malam ...dia pon dah lama tak punch card kat dataran tuh ....

ceh....bnyk laaa baju..... jaket kene hold..... kene setelkan baju korprat dulu ...

nuain7479

avatar
1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
jawe62 wrote:
Sandwich wrote:Mlam ni boleh amik baju tu yo ....sila contact abam jawe ..suh dia turun ini malam ...dia pon dah lama tak punch card kat dataran tuh ....

ceh....bnyk laaa baju..... jaket kene hold..... kene setelkan baju korprat dulu ...

alamak abg jawe dh mai..den x bayo fulus lagi ni..klu den bayo baju korprat dulu amacam ok ke.. Very Happy

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
nuain7479 wrote:
jawe62 wrote:
Sandwich wrote:Mlam ni boleh amik baju tu yo ....sila contact abam jawe ..suh dia turun ini malam ...dia pon dah lama tak punch card kat dataran tuh ....

ceh....bnyk laaa baju..... jaket kene hold..... kene setelkan baju korprat dulu ...

alamak abg jawe dh mai..den x bayo fulus lagi ni..klu den bayo baju korprat dulu amacam ok ke.. Very Happy


xpe....mmg nk setel baju korperat dulu.... nk bagi sebelum AGM.,... pasal jaket ade perubahan skit....nnt saya akan maklumkan....

fairuz84

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
sorry2 bukan jin tu join lah bro mcm mana leh ker??

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fairuz84 wrote:sorry2 bukan jin tu join lah bro mcm mana leh ker??

baca pm anda... Very Happy

firdausarshad


sedara blh tmph lg ker jaket WC tu..
nmpk mcm cntk..
berminat pn ado..
hehehe.. Cool

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
utk sementara ni kita hold dulu.... lepas agm br kita start balik Very Happy Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 7 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum