You are not connected. Please login or register

TEMPAHAN UNTUK JAKET WC(KEPADA SESIAPA YG BERMINAT)

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 7]

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
jawe bile nk g order ni,.pastu tentang pembayaran tu mcm mane..? dah siap bru bayar atau ko belanja.? nk pakai masa familyday nnt ni,kejarkan org yg buat tu yoo.


_________________
WC045
http://yahoo.com

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
are_mat wrote:jawe bile nk g order ni,.pastu tentang pembayaran tu mcm mane..? dah siap bru bayar atau ko belanja.? nk pakai masa familyday nnt ni,kejarkan org yg buat tu yoo.

jawe kata awal tahun depan siap.... wakakaka......... jawe den punya baju ko belanja kan... haha

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kiah_moden wrote:tempahan da tutup ke???

tempah la cepat makcik kiah wei........ baju saiz apa tue

essjay

avatar
Moderator
Moderator
baju kurung takdo tu yo..telimo rojor.. Very Happy

http://www.wajaclub.com

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
essjay wrote:baju kurung takdo tu yo..telimo rojor.. Very Happy

betul betul betul... makcik kiah kan pakai baju kurung ajer. lupa la pulak

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:jawe bile nk g order ni,.pastu tentang pembayaran tu mcm mane..? dah siap bru bayar atau ko belanja.? nk pakai masa familyday nnt ni,kejarkan org yg buat tu yoo.


nk wat camno....masing2 duit abis wat rayo....den keno paham perasaan org lain ...keno laa den tunda lagi....bulan 11 br mintak duit Very Happy Very Happy Very Happy

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jawe62 wrote:
are_mat wrote:jawe bile nk g order ni,.pastu tentang pembayaran tu mcm mane..? dah siap bru bayar atau ko belanja.? nk pakai masa familyday nnt ni,kejarkan org yg buat tu yoo.


nk wat camno....masing2 duit abis wat rayo....den keno paham perasaan org lain ...keno laa den tunda lagi....bulan 11 br mintak duit Very Happy Very Happy Very Happy

betul tu jawe....... hehehe..... kau buat dulu sapa yang tempah....

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fadzli wrote:
jawe62 wrote:
are_mat wrote:jawe bile nk g order ni,.pastu tentang pembayaran tu mcm mane..? dah siap bru bayar atau ko belanja.? nk pakai masa familyday nnt ni,kejarkan org yg buat tu yoo.


nk wat camno....masing2 duit abis wat rayo....den keno paham perasaan org lain ...keno laa den tunda lagi....bulan 11 br mintak duit Very Happy Very Happy Very Happy

betul tu jawe....... hehehe..... kau buat dulu sapa yang tempah....


x bley ooo...nnt harga jd mahal...

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
ye ke........ tengok 360 tv 3. best nie

are_mat

avatar
KETUA KOMUNITI
fadzli wrote:ye ke........ tengok 360 tv 3. best nie
ado apo lie..? Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

kiah_moden


fadzli wrote:
essjay wrote:baju kurung takdo tu yo..telimo rojor.. Very Happy

betul betul betul... makcik kiah kan pakai baju kurung ajer. lupa la pulak

aiiii abg lie ngan ayah ni perli den nmpk
pkai bj kurung pun leh pkai sweater ape..
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mk beli bulehh...tulis yoo namo Very Happy

kiah_moden


alaaaa kene tulis name ke?
name betul ke name olok2???

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sandwich

avatar
EXCO SUKAN
Kek mano ko tompah bj ni jawe? Den ado st kodai baik punyo..hargo pon den raso murah lagi.. Kalau dah tempah bnyak skali ..lopeh tu nak tompah soholai pon tak do masalah.. Tak yah tgg2 .. Den dah tak tonang ni tak dapek bj ni.. Hua hua hua..

http://www.eventsecurity.com.my

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
buh nama apa pun boleh makcik kiah wei...... hehehe

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
fadzli wrote:buh nama apa pun boleh makcik kiah wei...... hehehe


betul...

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:Kek mano ko tompah bj ni jawe? Den ado st kodai baik punyo..hargo pon den raso murah lagi.. Kalau dah tempah bnyak skali ..lopeh tu nak tompah soholai pon tak do masalah.. Tak yah tgg2 .. Den dah tak tonang ni tak dapek bj ni.. Hua hua hua..


keno tanyo mie aplus....hehehe

kiah_moden


nnt la den bg name betul
segan lak kat sni Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
segan apanya... hehehehhe... pakai baju gak

kiah_moden


nnt kiah msj abg lie la eh... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
kiah_moden wrote:nnt kiah msj abg lie la eh... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

uh.... ok ok... adei...

mie_aplus

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:Kek mano ko tompah bj ni jawe? Den ado st kodai baik punyo..hargo pon den raso murah lagi.. Kalau dah tempah bnyak skali ..lopeh tu nak tompah soholai pon tak do masalah.. Tak yah tgg2 .. Den dah tak tonang ni tak dapek bj ni.. Hua hua hua..

ape kata ko try servey dulu bro harga kalau murah lg ok... Razz Razz Razz Razz Razz

http://www.waja-club.blogspot.com

Sandwich

avatar
EXCO SUKAN
mie_aplus wrote:
Sandwich wrote:Kek mano ko tompah bj ni jawe? Den ado st kodai baik punyo..hargo pon den raso murah lagi.. Kalau dah tempah bnyak skali ..lopeh tu nak tompah soholai pon tak do masalah.. Tak yah tgg2 .. Den dah tak tonang ni tak dapek bj ni.. Hua hua hua..

ape kata ko try servey dulu bro harga kalau murah lg ok... Razz Razz Razz Razz Razz

boleh aku dapatkan sample tak mie ...leh aku try ...

http://www.eventsecurity.com.my

fadzli

avatar
1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
baguih baguih... kita kena berjimat cermat nie... poket dah kempis

jawe62

avatar
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
poket je kempis....perot ko besau jugak....wakakakakakaka Very Happy Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum