You are not connected. Please login or register

balut seat kereta

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

26 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:09 pm

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
mie_aplus wrote:hahaha ko jgn ikut sangat anak tokey emas tu...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


xpe bazooka pon tokey jgk... Razz Razz Razz

aku bukan tokey la..aku tokan...heheheh

27 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:14 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

28 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:19 pm

Guest


Guest
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing


kalu tokan? Very Happy

29 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:20 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing

sbb tu kete depa kaler kuning... byk duit punye org... kete pon kaler diraja...

30 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:21 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bazooka wrote:
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing


kalu tokan? Very Happy


ko tokan ape...

31 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:22 pm

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing


kalu tokan? Very Happy


ko tokan ape...

toakn kuih raya.....hahahhahah..jgn mara haaaa

32 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:36 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing


kalu tokan? Very Happy


ko tokan ape...

toakn kuih raya.....hahahhahah..jgn mara haaaa

klu toron plak mcmane tu... hahaha... jgn jwp soklan nih... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

33 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:39 pm

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing


kalu tokan? Very Happy


ko tokan ape...

toakn kuih raya.....hahahhahah..jgn mara haaaa

klu toron plak mcmane tu... hahaha... jgn jwp soklan nih... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

soalan ni 18sx..tak sesuai dgn umur aku yg muda ni.. Very Happy Very Happy

34 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:54 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
mie_aplus wrote:kalau tokey sama tokey ok la.. Laughing Laughing Laughing


kalu tokan? Very Happy


ko tokan ape...

toakn kuih raya.....hahahhahah..jgn mara haaaa

klu toron plak mcmane tu... hahaha... jgn jwp soklan nih... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

soalan ni 18sx..tak sesuai dgn umur aku yg muda ni.. Very Happy Very Happy

bahaya nie.. den xleh jawab Mad Mad Mad Mad

http://www.waja-club.blogspot.com

35 Re: balut seat kereta on Wed Jul 08, 2009 9:54 pm

Fadzil


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cuba ko tanye kat selayang...aritu mase aku tukar seat kat situ aku tye balut belakang rm350 depan rm480 kalo bucket seat,kalo seat standard murah sket...kain recaro...kedai tu x jauh la dari pasar selayang... Razz Razz Razz

36 Re: balut seat kereta on Thu Jul 09, 2009 10:49 am

are_meen709


KETUA KOMUNITI
bazooka wrote:
are_mat wrote:huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil

perghhhhh...mahal nye are-mat....kalu nak tolong pun...tolong le yg murah2...hehehehhe Twisted Evil Embarassed

bro kalo keta kaler diraja mmg kena mahal2 sket baru masyukk..tol x abam amat..hehehe

37 Re: balut seat kereta on Thu Jul 09, 2009 10:51 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
hahahahaha....u'r right abam amin. huhuhuhu.
apo pn x buleh....bro bazoo klu nk kain recaro
evo4 leh mintak ngan bro aremeen sket,wat tutup
seat yg berlobang tu.hehehehe. Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

38 Re: balut seat kereta on Thu Jul 09, 2009 11:09 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hehehe 25hb nie gunting sikit kat keta abam amen kita tu wat tampal yg koya tu yer bazooka Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

39 Re: balut seat kereta on Thu Jul 09, 2009 10:06 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alamak...aku cite pasal seat..dah terlajak plak pasal audio system...kena kena aku arini.... Embarassed Embarassed


hahahaha... bazooka dh kene racunzzz....
semlm die dh psg dvd touch screen pioneer...

dasat btl racunzzz aku nih... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

40 Re: balut seat kereta on Fri Jul 10, 2009 1:46 am

Guest


Guest
Fadzil wrote:cuba ko tanye kat selayang...aritu mase aku tukar seat kat situ aku tye balut belakang rm350 depan rm480 kalo bucket seat,kalo seat standard murah sket...kain recaro...kedai tu x jauh la dari pasar selayang... Razz Razz Razz

ok tq bro..nanti senang leh aku servay...

41 Re: balut seat kereta on Fri Jul 10, 2009 1:49 am

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alamak...aku cite pasal seat..dah terlajak plak pasal audio system...kena kena aku arini.... Embarassed Embarassed


hahahaha... bazooka dh kene racunzzz....
semlm die dh psg dvd touch screen pioneer...

dasat btl racunzzz aku nih... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


aku bukan apa izat...tapi bila aku fikirkan sejenak...memang betul la pa yg ko ckp...memang lengoh la jari pakai pulas2 ni...hahahhahahaha Very Happy Very Happy

42 Re: balut seat kereta on Fri Jul 10, 2009 3:24 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
tau pon ko ye.... Razz Razz Razz

43 Re: balut seat kereta on Fri Jul 10, 2009 5:07 am

naruto


KETUA KOMUNITI
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alamak...aku cite pasal seat..dah terlajak plak pasal audio system...kena kena aku arini.... Embarassed Embarassed


hahahaha... bazooka dh kene racunzzz....
semlm die dh psg dvd touch screen pioneer...

dasat btl racunzzz aku nih... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


aku bukan apa izat...tapi bila aku fikirkan sejenak...memang betul la pa yg ko ckp...memang lengoh la jari pakai pulas2 ni...hahahhahahaha Very Happy Very Happy


bazooka dh kena dh..huhuhuhuhu.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

44 Re: balut seat kereta on Fri Jul 10, 2009 1:27 pm

botakz


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

45 Re: balut seat kereta on Fri Jul 10, 2009 3:21 pm

Guest


Guest
botakz wrote:bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

cantek gak idea tu botakz...tapi aku rasa nak balut ngan kain pelekat la...hehehehe Shocked

46 Re: balut seat kereta on Sun Jul 12, 2009 10:54 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bazooka wrote:
botakz wrote:bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

cantek gak idea tu botakz...tapi aku rasa nak balut ngan kain pelekat la...hehehehe Shocked

balut je ngan kain kapan lg afdal... Razz Razz Razz

47 Re: balut seat kereta on Mon Jul 13, 2009 1:18 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
botakz wrote:bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

cantek gak idea tu botakz...tapi aku rasa nak balut ngan kain pelekat la...hehehehe Shocked

balut je ngan kain kapan lg afdal... Razz Razz Razz

hahaha Twisted Evil Twisted Evil

48 Re: balut seat kereta on Mon Jul 13, 2009 3:55 am

Guest


Guest
[quote="ghoost_85"]
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
botakz wrote:bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

cantek gak idea tu botakz...tapi aku rasa nak balut ngan kain pelekat la...hehehehe Shocked

balut je ngan kain kapan lg afdal... Razz Razz Razz


hampehhh tol budak sorang ni...

49 Re: balut seat kereta on Mon Jul 13, 2009 4:30 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
[quote="bazooka"]
ghoost_85 wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
botakz wrote:bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

cantek gak idea tu botakz...tapi aku rasa nak balut ngan kain pelekat la...hehehehe Shocked

balut je ngan kain kapan lg afdal... Razz Razz Razz


hampehhh tol budak sorang ni...

aik... marah??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

50 Re: balut seat kereta on Mon Jul 13, 2009 4:49 am

Guest


Guest
[quote="izat_5711"]
bazooka wrote:
ghoost_85 wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
botakz wrote:bro kat subang n jln bukit kemuning ada kedai balut seat...dua2 kedai 2 ada kain recaro tapi harga nyer aku x pasti...
kalo rasa2 nak cover seat ko yg koyak 2 tuk 25hb ni ko balut jer ngan kain batik....
jangan marah aaaa ....(dalam nada lembut) Laughing Laughing Laughing Laughing

cantek gak idea tu botakz...tapi aku rasa nak balut ngan kain pelekat la...hehehehe Shocked

balut je ngan kain kapan lg afdal... Razz Razz Razz


hampehhh tol budak sorang ni...

aik... marah??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


tak marah....saje je..ko bwk anak bini ko ke gi b.jalil nanti..?

51 Re: balut seat kereta Today at 2:25 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum