You are not connected. Please login or register

balut seat kereta

Go to page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

1 balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 6:33 am

Guest


Guest
Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..

2 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 7:05 am

nuain7479


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..

sya balut kain sscus kt setapak dlm RM500 termsuk ada tulisan sscus, kain dia ok la...klu xde tulisan sscus dlm RM400..try tya otai2 mgkin ada kdai yg murah lgi kOt..

3 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 7:53 am

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
nuain7479 wrote:
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..

sya balut kain sscus kt setapak dlm RM500 termsuk ada tulisan sscus, kain dia ok la...klu xde tulisan sscus dlm RM400..try tya otai2 mgkin ada kdai yg murah lgi kOt..
berapa ari siap????

4 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 10:25 am

Guest


Guest
nuain7479 wrote:
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..

sya balut kain sscus kt setapak dlm RM500 termsuk ada tulisan sscus, kain dia ok la...klu xde tulisan sscus dlm RM400..try tya otai2 mgkin ada kdai yg murah lgi kOt..

bro...500 tu depan je or depan belakang?

5 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:12 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..


projek terbaru ke bazooka... bkn ke seat ko tu dh ok ke... scratch scratch scratch

6 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:18 am

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..


projek terbaru ke bazooka... bkn ke seat ko tu dh ok ke... scratch scratch scratch

heheheh...ada koyak skit kat depan...ko ni aku nak wat skit ada je.... Very Happy

7 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:28 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..


projek terbaru ke bazooka... bkn ke seat ko tu dh ok ke... scratch scratch scratch

heheheh...ada koyak skit kat depan...ko ni aku nak wat skit ada je.... Very Happy

dapat seat evo10 br pueh hati Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.waja-club.blogspot.com

8 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:44 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..


projek terbaru ke bazooka... bkn ke seat ko tu dh ok ke... scratch scratch scratch

heheheh...ada koyak skit kat depan...ko ni aku nak wat skit ada je.... Very Happy

seat tu ko buat duduk ke ko gigit smpai bleh koyak... Razz Razz Razz

9 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:52 am

Guest


Guest
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:
izat_5711 wrote:
bazooka wrote:Askm...

ada sedikit pertanyaan...ada sesiapa yang tahu kedai tempat balut seat kereta...kualiti kain mcm recaro..kalu ada tolong
bgtau...kot2 leh dpt murah n kerja yg kemas...terima kasih..


projek terbaru ke bazooka... bkn ke seat ko tu dh ok ke... scratch scratch scratch

heheheh...ada koyak skit kat depan...ko ni aku nak wat skit ada je.... Very Happy



seat tu ko buat duduk ke ko gigit smpai bleh koyak... Razz Razz Razz


seat dah lama mcmtu le..lainla mcm ko..seat baru..leather lagi..xde ko tolak la seat ko kt aku..pastu ko beli seat evo 10..kat mudah ada nak jual seat evo5..3k..cun tu..

10 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 12:19 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

11 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 12:21 pm

manzz1235


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


Ko ni izat betul2 kasi panas si bazooka nie....erm lol! lol! lol!

12 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 10:15 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil


_________________
WC045
http://yahoo.com

13 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 10:47 pm

userie


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

nie gila punya racunzzz
ni tahap racun roundup yang boleh kasi mati itu ladang sawit... Twisted Evil Twisted Evil

14 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:02 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
userie wrote:
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil





nie gila punya racunzzz
ni tahap racun roundup yang boleh kasi mati itu ladang sawit... Twisted Evil Twisted Evil


Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

maklumla baru blk dr meracun ladang sawit org tua aku kt pahang ari sabtu lps... Razz Razz Razz ade lebih sket racun tu aku bwk la plak dlm forum nih... Razz Razz Razz

15 Re: balut seat kereta on Mon Jul 06, 2009 11:12 pm

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izat_5711 wrote:
userie wrote:
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil





nie gila punya racunzzz
ni tahap racun roundup yang boleh kasi mati itu ladang sawit... Twisted Evil Twisted Evil


Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

maklumla baru blk dr meracun ladang sawit org tua aku kt pahang ari sabtu lps... Razz Razz Razz ade lebih sket racun tu aku bwk la plak dlm forum nih... Razz Razz Razz

hahaha...ape pon x boleh la...
semua main racun ni...

16 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 5:32 am

Guest


Guest
izat_5711 wrote:ko nk ke seat aku yg xde brand tu... ko bkn dh biase duduk kt seat kete mahal2 ke.... Razz Razz Razz

seat ko tu yg koyak jahit je la....

duit yg nk beli seat tu baik ko buat upgrade audio system ko tu... sakit telinga aku dok dlm kete ko dgr sound system stended... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
klu ade lebeh lg duit tu baik ko buat beli dvd touch screen lg best... org lain sume dh pakai sentuh... ko je yg dok pulas2 lg hehehehe... Razz Razz Razz Razz

kasi racunzzzz sama die Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

alamak...aku cite pasal seat..dah terlajak plak pasal audio system...kena kena aku arini.... Embarassed Embarassed

17 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 5:35 am

Guest


Guest
are_mat wrote:huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil

perghhhhh...mahal nye are-mat....kalu nak tolong pun...tolong le yg murah2...hehehehhe Twisted Evil Embarassed

18 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 6:00 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
ko bincang ngan aremat saper suruh...

perkataan murah tak pernah wujud dlm hidup dia


_________________
bad soulfly WC032 coming back!!!

19 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 7:57 am

fadzli


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
bad_soulfly wrote:ko bincang ngan aremat saper suruh...

perkataan murah tak pernah wujud dlm hidup dia

anak toke emas...
100k pun murah....
hahahahaha.............

20 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 9:19 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
bazooka wrote:
are_mat wrote:huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil

perghhhhh...mahal nye are-mat....kalu nak tolong pun...tolong le yg murah2...hehehehhe Twisted Evil Embarassed
tp kain bride bro....klu ko nk murah amek le kain bride yg lokal pny,
ko spend dlm rm1.5k dah boleh balut semua depan belakang.huhuhuhuhu. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

21 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 10:05 am

Guest


Guest
are_mat wrote:
bazooka wrote:
are_mat wrote:huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil

perghhhhh...mahal nye are-mat....kalu nak tolong pun...tolong le yg murah2...hehehehhe Twisted Evil Embarassed
tp kain bride bro....klu ko nk murah amek le kain bride yg lokal pny,
ko spend dlm rm1.5k dah boleh balut semua depan belakang.huhuhuhuhu. Laughing


xpe nanti aku pikir2 kan...

22 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 11:35 am

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:
bazooka wrote:
are_mat wrote:huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil

perghhhhh...mahal nye are-mat....kalu nak tolong pun...tolong le yg murah2...hehehehhe Twisted Evil Embarassed
tp kain bride bro....klu ko nk murah amek le kain bride yg lokal pny,
ko spend dlm rm1.5k dah boleh balut semua depan belakang.huhuhuhuhu. Laughing


hahahaha racun ape la r-mat pakai nie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.waja-club.blogspot.com

23 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 11:39 am

Guest


Guest
[quote="mie_aplus"][quote="are_mat"][quote="bazooka"]
are_mat wrote:huhuhuhuhuu....teruk ko kene ni bro bazooka,.aku leh
tlg ko,balut pakai kain bride ori pny..kain je rege
dlm rm2700 sbb klu nk balut seat depan n blakang kene
amek 3 pattern. 1 pattern harga 9rat...tp klu kain
bride lokal pny rege dlm 3 rat 1 pattern.....upah
balut tuk seat belakang dia amek rm3rat,.depan aku x
pasti la.... Laughing Laughing Laughing
ni bapak pny racun.huhuhuhuhuhu. Twisted Evil[/quote


hahahaha racun ape la r-mat pakai nie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

racun serangga tu mie...serangga perosak..hahahah

24 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:03 pm

mie_aplus


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hahaha ko jgn ikut sangat anak tokey emas tu...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.waja-club.blogspot.com

25 Re: balut seat kereta on Tue Jul 07, 2009 1:06 pm

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
mie_aplus wrote:hahaha ko jgn ikut sangat anak tokey emas tu...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


xpe bazooka pon tokey jgk... Razz Razz Razz

26 Re: balut seat kereta Today at 3:19 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum