You are not connected. Please login or register

BAJU

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 5 of 32]

101 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 12:33 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
bad_soulfly wrote:bendera negeri tuh tak payah la...

nama ahli dan nama club dah cukup....

save sikit harga baju tuh

BAD DEN IKUT AJE.....keputusan di tangan ajk...yang logo
bendera tu cume cadangan jek...

102 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 12:50 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hairul gsr wc025 wrote:
bad_soulfly wrote:bendera negeri tuh tak payah la...

nama ahli dan nama club dah cukup....

save sikit harga baju tuh

BAD DEN IKUT AJE.....keputusan di tangan ajk...yang logo
bendera tu cume cadangan jek...

ustaz bkn ajk ke???
hehehe Twisted Evil

103 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 12:55 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
ghoost_85 wrote:
hairul gsr wc025 wrote:
bad_soulfly wrote:bendera negeri tuh tak payah la...

nama ahli dan nama club dah cukup....

save sikit harga baju tuh

BAD DEN IKUT AJE.....keputusan di tangan ajk...yang logo
bendera tu cume cadangan jek...

ustaz bkn ajk ke???
hehehe Twisted Evil

mano ado....den bkn ajk...den (PT)jek...sinGkatan PASANG TOLINGO...
WAKAKAKAKA..

104 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 1:04 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hairul gsr wc025 wrote:
ghoost_85 wrote:
hairul gsr wc025 wrote:
bad_soulfly wrote:bendera negeri tuh tak payah la...

nama ahli dan nama club dah cukup....

save sikit harga baju tuh

BAD DEN IKUT AJE.....keputusan di tangan ajk...yang logo
bendera tu cume cadangan jek...

ustaz bkn ajk ke???
hehehe Twisted Evil

mano ado....den bkn ajk...den (PT)jek...sinGkatan PASANG TOLINGO...
WAKAKAKAKA..

ustaz wat lawak...gelak la ...
hahahahahahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

105 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 1:05 am

izat_5711


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
hairul gsr wc025 wrote:
ghoost_85 wrote:
hairul gsr wc025 wrote:
bad_soulfly wrote:bendera negeri tuh tak payah la...

nama ahli dan nama club dah cukup....

save sikit harga baju tuh

BAD DEN IKUT AJE.....keputusan di tangan ajk...yang logo
bendera tu cume cadangan jek...

ustaz bkn ajk ke???
hehehe Twisted Evil

mano ado....den bkn ajk...den (PT)jek...sinGkatan PASANG TOLINGO...
WAKAKAKAKA..


ko punye lwk skrg dh tahap gaban la ustaz... Razz Razz

106 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 1:11 am

ghoost


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
ustaz pn dah nak jadi gaban...
Suspect

107 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 1:14 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
hairul gsr wc025 wrote:semalam bdk2 wc kl ade mnjalankan tt ke ulu yam...semasa pulang
dari ulu yam kami singgah di pekan rawang untuk makan ...
di situ kami ade membincangkan mengenai t-shirt yang nak digunakan
untuk 25/07 ni....ade yang tidak setuju mengunakan baju jenis
jersey untuk digunakan event tu nanti..sebab qualiti kain jersey ni
bila berpeluh...kurang selesa.sebab utama...kepada ahli2 yang
berbadan bosa...seperti den ni...kalau dah berpeluh...tentu abis sumo
kelihatan dihadapan ....paham2 la ye....hehehehe.dan kain nye..
terlampau nipis kemungkinan jarang...dlm perbincangan kami semalam
kalau boleh la...kita menggunakan kain jenis Lacoste atau cotton.
dalam perbincangan semlam juga...ade yang memberikan cadangan seperti
berikut....

1.Dihadapan baju (kiri atau kanan)nama dan logo WC.
2.Dibahagian belakang logo wc dan web site.
3.Di lengan baju (x kira kiri or kanan) Bendera negeri...ikut negeri
ahli..contoh kalau wilayah bendera wilayah...kalau selangor bendera
selangor..
4.Di lengan baju (Kiri atau kanan ) Logo proton... (PEMBETULAN)
semua menggunakan jahitan sulam...sebab tahan lama...

Itu saje INfo yang dapek den sampai kan takat ni yo...

apo2hal keputusan ditangan AJK TERTINGGI...
SOKIAN TIMO KASIH........rogor and out.... Laughing Laughing


Den ado telimo 1 Quotation herga baju t-*shirt untuk event tu nanti

1.untuk kain lacoste RM28.00 4 logo..2 tulisan nama dan web site..
2.Untuk kain cotton RM 25.00 4 logo..2 tulisan gak. jahitan sulam.
kalau tempahan melebihi 100 keatas harge boleh d bncangkan laie..
terimo rogor....FYI.....tq.

108 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 1:37 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
sape2 yg pandai adobe tu..buat la sketch .. leh gk tgk ape yg xcun nt..erm

109 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 1:54 am

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
kain cotton tuh baguihhhhhhhhhhhh...tak panas


_________________
bad soulfly WC032 coming back!!!

110 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 2:11 am

nazry


EXCO PENERANGAN
esok wan sampai darat abg jo,inskallh klw takda aral melintang...hahhaha, wan pun ada benda penting nak jumpa abg jo ni...apa2 nanti wan col abg k....

untuk bju tu, aku tak setuju klw letak bendera...sbb nampak mcm kita punya club ada gruping lah...tp klw t,shaet, tak sesuai lah letak lambang proton, klw bju rasmi ok lah,sbb klw ikotkan letak lambang proton ni kita kena mintak kebenaran dari proton tu...sbb kita guna prodak dorg ....slah hari bulan leh kena saman ooo...jgn main2...

-logo,
-nob ahli
-laman wab
-nama
-crew
ni cuma t,shirt ja kan..klw bju rasmi bru kita buat grenn sikit,mcm2 logo kita letak..

saiz wan ada tak abg jo, maklum lah wan nikan lain dari yg lain...huhuhuhhhu

111 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 2:13 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
bad_soulfly wrote:kain cotton tuh baguihhhhhhhhhhhh...tak panas

bab herga mcm mane lak tu bad....ade logo nogori sokali tu....
dah termasuk dalam 4 logo tu,...

112 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 2:16 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
nazry wrote:esok wan sampai darat abg jo,inskallh klw takda aral melintang...hahhaha, wan pun ada benda penting nak jumpa abg jo ni...apa2 nanti wan col abg k....

untuk bju tu, aku tak setuju klw letak bendera...sbb nampak mcm kita punya club ada gruping lah...tp klw t,shaet, tak sesuai lah letak lambang proton, klw bju rasmi ok lah,sbb klw ikotkan letak lambang proton ni kita kena mintak kebenaran dari proton tu...sbb kita guna prodak dorg ....slah hari bulan leh kena saman ooo...jgn main2...

-logo,
-nob ahli
-laman wab
-nama
-crew
ni cuma t,shirt ja kan..klw bju rasmi bru kita buat grenn sikit,mcm2 logo kita letak..

saiz wan ada tak abg jo, maklum lah wan nikan lain dari yg lain...huhuhuhhhu

wan bilo laie nak lepak tt wangsa....hahahaha...logo proton dan
berdera nogori tu cadangan dari marshall jinggo..jek...terpulang kopado
sume ahli....samo ado nak buwek ko x....

113 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 2:35 am

Kamm Matt


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
lambang proton xde hal pn kalu nk sulam kat baju..xde ape la..tgk ramai je org lain buat..ok je

114 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 2:53 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
Kamm Matt wrote:lambang proton xde hal pn kalu nk sulam kat baju..xde ape la..tgk ramai je org lain buat..ok je

erm...betul gak tu...bkn nyer kita pakai keta buatan luar...
kita pkai keta buatan proton gak tu....x kan nak kena saman lak...
lain la kalau kita pakai keta buatan nissan ker toyota ker
pastu kita letak lambang proton..kek baju mgkin r kono saman...
sepatutnyer proton patut berbangga kerana kita tlah menaikkan
laie name dia....hehehehehehe....

115 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 3:44 am

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
aduhh rull..await x call aku ada tt ulu yam... mlm TT kt dataran aku x sempat pegi tt sb dok adjust akunyer adjustable bunyi... kalu x mlm tuh sahih aku turun huhuhu.. melepas nk test GSR kt ulu yam ekekekke...



Last edited by RaffaelKMC on Mon Jun 22, 2009 3:45 am; edited 1 time in total (Reason for editing : correction for aku...)

116 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 4:02 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
RaffaelKMC wrote:aduhh rull..await x call aku ada tt ulu yam... mlm TT kt dataran aku x sempat pegi tt sb dok adjust akunyer adjustable bunyi... kalu x mlm tuh sahih aku turun huhuhu.. melepas nk test GSR kt ulu yam ekekekke...

mano la aku tau...ingek kan ko x do kek kl...

117 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 4:10 am

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
aduhh melopas kawe hahhaa.. baju T shirt kawe nak tuh rull huhuhuhu;p

118 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 4:11 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
RaffaelKMC wrote:aduhh melopas kawe hahhaa.. baju T shirt kawe nak tuh rull huhuhuhu;p

ko bagi saiz dkt lola.....

119 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:05 am

essjay


Moderator
Moderator
Yang penting kita dapatkan senarai ahli yang nak tempah baju dulu. Finaly design n jenis kain nanti atas kuasa veto AJK Tertinggi. Telimo tu yo...kali ni tiada penangguhan lagi. Very Happy
Menjelang event Bukit Jalil nanti kita telah ada baju T utk tujuan santai2.... Very Happy

http://www.wajaclub.com

120 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:17 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
essjay wrote:Yang penting kita dapatkan senarai ahli yang nak tempah baju dulu. Finaly design n jenis kain nanti atas kuasa veto AJK Tertinggi. Telimo tu yo...kali ni tiada penangguhan lagi. Very Happy
Menjelang event Bukit Jalil nanti kita telah ada baju T utk tujuan santai2.... Very Happy
yo...telimo tu abg jo...

121 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:18 am

RaffaelKMC


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bravo abg joe...

122 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:19 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
hairul gsr wc025 wrote:
essjay wrote:Yang penting kita dapatkan senarai ahli yang nak tempah baju dulu. Finaly design n jenis kain nanti atas kuasa veto AJK Tertinggi. Telimo tu yo...kali ni tiada penangguhan lagi. Very Happy
Menjelang event Bukit Jalil nanti kita telah ada baju T utk tujuan santai2.... Very Happy
yo...telimo tu abg jo...
botol-botol-botol..... Twisted Evil


_________________
WC045
http://yahoo.com

123 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:25 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
are_mat wrote:
hairul gsr wc025 wrote:
essjay wrote:Yang penting kita dapatkan senarai ahli yang nak tempah baju dulu. Finaly design n jenis kain nanti atas kuasa veto AJK Tertinggi. Telimo tu yo...kali ni tiada penangguhan lagi. Very Happy
Menjelang event Bukit Jalil nanti kita telah ada baju T utk tujuan santai2.... Very Happy
yo...telimo tu abg jo...
botol-botol-botol..... Twisted Evil

sian den tngok si aremat ni abg jo...dari dulu carik btl x dapek2
abg jo kasi jo la botol apo yang ado kek umah tu.....hahahaha

124 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:45 am

essjay


Moderator
Moderator
botol dio kat dalam baju, tercampak kat percint 9..nak wat camno ustaz.. Very Happy R-Mat, botol ko nak baju T tak? Apo saiz puting....ehhh saiz baju T tu? Cool

http://www.wajaclub.com

125 Re: BAJU on Mon Jun 22, 2009 5:49 am

hairul gsr wc025


2.0 TURBO
2.0 TURBO
essjay wrote:botol dio kat dalam baju, tercampak kat percint 9..nak wat camno ustaz.. Very Happy R-Mat, botol ko nak baju T tak? Apo saiz puting....ehhh saiz baju T tu? Cool

adoi yai...payah boto owng tuwo ni...rosak ni mat..dah monopouse...
pastu ckp melalut2 lak tu....tu la den da koba dah...jngn poie
main kek kubo....kan dah kono sampuk....wakakakakakaka

126 Re: BAJU Today at 2:56 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 5 of 32]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum