You are not connected. Please login or register

PROMOSI CAT KERETA!!!!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Go down  Message [Page 4 of 14]

76PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 1:42 am

Fadzil

Fadzil
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
banyak soklan pending nih....mano bro jebat nih?????

77PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 2:05 am

mie_aplus

mie_aplus
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
kalau pakai cat sendiri upah cat lak baper? Laughing Laughing

http://www.waja-club.blogspot.com

78PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 2:32 am

are_mat

are_mat
KETUA KOMUNITI
mie_aplus wrote:kalau pakai cat sendiri upah cat lak baper? Laughing Laughing
meh aku catkan mie,.ko kasi aku penggelek n cat 1 bekas besar tu. free ajo mie. Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

79PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 2:40 am

mie_aplus

mie_aplus
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
are_mat wrote:meh aku catkan mie,.ko kasi aku penggelek n cat 1 bekas besar tu. free ajo mie. Laughing

Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ades
member den de ofer cat original proton 5L... tu la den nk tanya kalau pakai cat den kira cam ner?
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.waja-club.blogspot.com

80PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 2:44 am

Fadzil

Fadzil
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mie_aplus wrote:
are_mat wrote:meh aku catkan mie,.ko kasi aku penggelek n cat 1 bekas besar tu. free ajo mie. Laughing

Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ades
member den de ofer cat original proton 5L... tu la den nk tanya kalau pakai cat den kira cam ner?
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hehehe...taukey jebat bz skit arini...tu yang talak online lagi...kiter tunggu ape kate die nanti....banyak persoalan blom jawab nih.... scratch scratch scratch

81PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 3:40 am

jebat

jebat
sori sume...aku xonline smlm...bz ckit ar...banyak tul soalan2 ek...klu ko guna cat sendri aku ambik upah 800 ke 1000 tu klu ko punye cat sahaja,klu ko cari sendri clear,primer,thinner,lagi murah aku ambik...600 pon leh...

82PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 3:43 am

jebat

jebat
Fadzil wrote:bro hebat.....ehhh bro jebat la... scratch scratch kalo nak cat bonet depan kalor hitam metalik luar dalam....brape regenyer erk???dan brapo lamo leh siap???
bonet depan saje luar dalam RM180 siap sehari,tp xde polish,polish lain ari...polish pree.... Very Happy Very Happy

83PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 3:49 am

jebat

jebat
are_mat wrote:bro hebat,.klu aku nk pasang wheel arch tu ko buleh tlg pasang tak.?
pastu aku nk touch up sekali ngan bumper terus,kaler mcm sekarang
tu brp duit kene..? n brp hari aku kene pakai kete ko nk wat blk
melaka.huhuhuhuhuhu. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ni serius jebat,.bukan main2. Twisted Evil

aku blh tgk dulu lah...blh tolong pasangkan atau tak...heheheh ko nk touch up bumper tu 180 aje...color ko xde pearl kan?klu ada pearl 200 lah...klu nk siap polish 2 ari lah...tu xtermasuk hari aku bawa kete ko jenjalan...hahahhahahaha Very Happy

84PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 3:52 am

jebat

jebat
jawe62 wrote:BRO JEBAT..... KALU CAT KAT KEDAI BRO BLEH PAKAI KAD KREDIT KER ??????? Question
adeh...kad kredit?mesin kad kredit aku order xsampai2 lah..hahahahha sebenarnya mmg xde pon....huhuhuhu Laughing Laughing

85PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 4:12 am

jebat

jebat
bazooka wrote:bro jebat...

kalu nak cat bonet depan mcm carbon fiber berapa kos nyer?(bonet mcm akim r3)
bonet mcm akim tu aku tgh stdy nak wat...hehehehepakai dawai je..klu ko nak carbon fibre yg asli aku pon ada..tp mahal ckit lah..seribu lbh gak..

86PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 7:27 am

Fadzil

Fadzil
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat wrote:
bazooka wrote:bro jebat...

kalu nak cat bonet depan mcm carbon fiber berapa kos nyer?(bonet mcm akim r3)
bonet mcm akim tu aku tgh stdy nak wat...hehehehepakai dawai je..klu ko nak carbon fibre yg asli aku pon ada..tp mahal ckit lah..seribu lbh gak..

perghhh...CF hood...dah lamo kawe mengidam tuh...tapi hargenye keras sangat...skali ditakdirkan xcden...melayang jgklah satu riban ++ tuh...huhuhuhu

87PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 7:29 am

Fadzil

Fadzil
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat wrote:
Fadzil wrote:bro hebat.....ehhh bro jebat la... scratch scratch kalo nak cat bonet depan kalor hitam metalik luar dalam....brape regenyer erk???dan brapo lamo leh siap???
bonet depan saje luar dalam RM180 siap sehari,tp xde polish,polish lain ari...polish pree.... Very Happy Very Happy

memang berhajat jgklah ni jebat...nanti kalo kebetulan kawe g sano kawe hello demo k....

88PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Jul 01, 2009 1:32 pm

are_mat

are_mat
KETUA KOMUNITI
aku blh tgk dulu lah...blh tolong pasangkan atau tak...heheheh ko nk touch up bumper tu 180 aje...color ko xde pearl kan?klu ada pearl 200 lah...klu nk siap polish 2 ari lah...tu xtermasuk hari aku bawa kete ko jenjalan...hahahhahahaha Very Happy[/quote]
kaler aku takde pearl,.nnt aku set time ngan azlie_blitz dulu,
sbb aku suruh dia belikan bumper EBO 9 PU tu. dulu ingat nk
tukar R3,.sekali dak lie offer bumper PU lak,x jd nk konbet
R3 lg la MAR aku. Laughing Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

89PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 3:15 am

jebat

jebat
Fadzil wrote:
jebat wrote:
Fadzil wrote:bro hebat.....ehhh bro jebat la... scratch scratch kalo nak cat bonet depan kalor hitam metalik luar dalam....brape regenyer erk???dan brapo lamo leh siap???
bonet depan saje luar dalam RM180 siap sehari,tp xde polish,polish lain ari...polish pree.... Very Happy Very Happy

memang berhajat jgklah ni jebat...nanti kalo kebetulan kawe g sano kawe hello demo k....

ok bro...call aje ek..

90PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 3:36 am

are_mat

are_mat
KETUA KOMUNITI
bro hebat...kalo aku nk blk melaka pakai kete ko boleh tak.?
ti dah siap cat,.aku p tukar blk....


_________________
WC045
http://yahoo.com

91PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 5:30 am

jebat

jebat
are_mat wrote:bro hebat...kalo aku nk blk melaka pakai kete ko boleh tak.?
ti dah siap cat,.aku p tukar blk....

susah nanti mat klu macam tu...bini aku g keje pakai kete aku..lagi pon klu ko pakai kete aku bahaya lah..kang klu ko tersalah tekan terus tranfom pulak kete aku jd bumble bee...aku juga yang kene pujuk robot tu bertukar jadi kereta balik....wakakakakakaka Very Happy Very Happy Very Happy

92PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 6:29 am

azmimaniac

azmimaniac
2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jebat...aku punyer CF tu clear dia dah pudar aaaa...leh touch up balik ker?? kalo buleh braper hinggit?? lamer tak buat?? kalo tak lamer..leh aaa aku turn sana kang...

93PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 8:00 am

Guest


Guest
azmimaniac wrote:jebat...aku punyer CF tu clear dia dah pudar aaaa...leh touch up balik ker?? kalo buleh braper hinggit?? lamer tak buat?? kalo tak lamer..leh aaa aku turn sana kang...

mau tolak ka itu CF...?heheheheheh Very Happy

94PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 10:12 am

Fadzil

Fadzil
1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bazooka wrote:
azmimaniac wrote:jebat...aku punyer CF tu clear dia dah pudar aaaa...leh touch up balik ker?? kalo buleh braper hinggit?? lamer tak buat?? kalo tak lamer..leh aaa aku turn sana kang...

mau tolak ka itu CF...?heheheheheh Very Happy

x boleh tolak....nanti calar kene jalan...ekekekeke Laughing Laughing Laughing

95PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 11:10 am

manzz1235

manzz1235
1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
Laughing Laughing Laughing

96PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 02, 2009 11:40 pm

jebat

jebat
azmimaniac wrote:jebat...aku punyer CF tu clear dia dah pudar aaaa...leh touch up balik ker?? kalo buleh braper hinggit?? lamer tak buat?? kalo tak lamer..leh aaa aku turn sana kang...

spray clear kat bonet x lama bro....ko anta pagi tgh ari dh blh bawa balik...tp xde polish lah...sbb belum betul2 cure..polish lain ari ok?

97PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Jul 20, 2009 7:27 pm

sktan


aku nak spray bumper depan dan belakang , bonnet depan dan belakang berapa u kira all in? bonnet tak ada lubang ...ori

colour solid white ...

98PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Jul 30, 2009 11:06 pm

jebat

jebat
sktan wrote:aku nak spray bumper depan dan belakang , bonnet depan dan belakang berapa u kira all in? bonnet tak ada lubang ...ori

colour solid white ...
semua sekali RM610...

99PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Jul 31, 2009 12:17 am

shahrul_carbon


jebat wrote:
sktan wrote:aku nak spray bumper depan dan belakang , bonnet depan dan belakang berapa u kira all in? bonnet tak ada lubang ...ori

colour solid white ...
semua sekali RM610...
xkan bahagian aku 10 henggit je san.....charge le lebih sket,aku yg duk perati ni
ko kasi le sampai 50 henggit. Laughing

100PROMOSI CAT KERETA!!!! - Page 4 Empty Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Sun Aug 02, 2009 11:25 pm

jebat

jebat
shahrul_carbon wrote:
jebat wrote:
sktan wrote:aku nak spray bumper depan dan belakang , bonnet depan dan belakang berapa u kira all in? bonnet tak ada lubang ...ori

colour solid white ...
semua sekali RM610...
xkan bahagian aku 10 henggit je san.....charge le lebih sket,aku yg duk perati ni
ko kasi le sampai 50 henggit. Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing

Sponsored content


Back to top  Message [Page 4 of 14]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum