You are not connected. Please login or register

PROMOSI CAT KERETA!!!!

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 13 of 14]

301 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Apr 06, 2010 10:31 am

jebat


bob very fresh wrote:jobat durhaka..mano pic keto ekau yang dah pakai CF?hehehehe..lamo xjumpo ekau..
ko tggu jelah aku balik kg nnti...heheheheh

302 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Apr 08, 2010 12:10 am

bob_very_fresh


yayayayya...nanti balik den cari ekau.

303 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed May 05, 2010 6:28 am

sharkx


jebat wrote:
sharkx wrote:Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.
sori sgt2 bro...aku dah lama xon9...bz lah gosok kereta...hehehehe klu ko nak spray 1 layer blh je...tp aku x rekemen lah...sbb 1 layer ni bkn tahan lama bro...1 thn je dh pudar balik...spray luar jelah satu body..br cun dn tahan lama..hehehe luar je rm 1000,tp klu ko nk gak 1 layer aku bg ko rm700 je... Very Happy
:arro

RM 1000 ni kalo kaler asal ke bro?
kalo kaler lain?hitam ke? berape? ke same je?

304 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Sat May 08, 2010 10:56 am

jebat


sharkx wrote:
jebat wrote:
sharkx wrote:Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.
sori sgt2 bro...aku dah lama xon9...bz lah gosok kereta...hehehehe klu ko nak spray 1 layer blh je...tp aku x rekemen lah...sbb 1 layer ni bkn tahan lama bro...1 thn je dh pudar balik...spray luar jelah satu body..br cun dn tahan lama..hehehe luar je rm 1000,tp klu ko nk gak 1 layer aku bg ko rm700 je... Very Happy
:arro

RM 1000 ni kalo kaler asal ke bro?
kalo kaler lain?hitam ke? berape? ke same je?

yup...kaler sama...klu ko nak kaler hitam spray luar je pon blh...harga sama gak...tp dalam xsama kaler xcantik bro..apa2 hal ko dtg dulu bengkel aku...kite blh cite lagi.. Very Happy

305 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Sun May 09, 2010 9:06 am

sharkx


jebat wrote:
sharkx wrote:
jebat wrote:
sharkx wrote:Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.
sori sgt2 bro...aku dah lama xon9...bz lah gosok kereta...hehehehe klu ko nak spray 1 layer blh je...tp aku x rekemen lah...sbb 1 layer ni bkn tahan lama bro...1 thn je dh pudar balik...spray luar jelah satu body..br cun dn tahan lama..hehehe luar je rm 1000,tp klu ko nk gak 1 layer aku bg ko rm700 je... Very Happy
:arro

RM 1000 ni kalo kaler asal ke bro?
kalo kaler lain?hitam ke? berape? ke same je?

yup...kaler sama...klu ko nak kaler hitam spray luar je pon blh...harga sama gak...tp dalam xsama kaler xcantik bro..apa2 hal ko dtg dulu bengkel aku...kite blh cite lagi.. Very Happy

alrite bro...nanti ape2 hal aku call..

306 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon May 24, 2010 2:30 pm

alphaQ


berapa lama kereta akan ada di tempat mengecat??

307 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Sun Jun 06, 2010 8:14 am

cop_9802


bro..kalo kete ford laser tx3 cat luar and dalam brape?nak kaler merah berkilat..kete ade byk tempat kene wat repair body..

308 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Jul 23, 2010 9:53 am

mkmystar


bro anggaran dalam berape RM untuk kancil warna biru metalik ori, nak buat luar dan dalam, saya duk s.alam seks 19 jee..ape nama kedai bro@alamat penuhnya? nak sangat buat ni..tengah mencari kedai..berbaloi+hargenya.

309 cat kete on Wed Nov 03, 2010 9:36 am

wan1207


kalaw cat solid putih full keta bape bro???

310 cat kete on Mon Nov 22, 2010 12:25 pm

miraikiroro


br0..promosi nih ada lg x skrg nih??

311 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Nov 23, 2010 6:59 pm

xXxBoYzZz


miraikiroro wrote:br0..promosi nih ada lg x skrg nih??

hehe..interview dulu bro... Razz

welkome to waja club cheers

312 aduhai on Tue Nov 30, 2010 11:00 am

miraikiroro


aku nk cat kete aku awal tahun depan..nk bajek bawah 1200 je.....so kalo ada promosi lg bro post2 la kat wajaclub nih...hehehe Laughing

313 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 08, 2010 12:42 pm

Dr Proride



Ahli kelab waja..

Jualan akhir tahun Proride suspension parts pada tawaran harga murah berbanding hrga pasaran Desember ini!

Brand:Proride(suspension)

Model:Untuk semua Proton dan Perodua

Parts include:

-Performance spring
-Performance shock absorber
-Performance disc rotor
-Performance brakepad
-others(lubricants)

Stock sedia ada.Terdapat servis pemasangan.

Loc:Bandar Baru Bangi Selangor.

Authorised Dealer:017-7814996(Muhd)




314 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Dec 09, 2010 1:31 am

wan_86


jebat wrote:Kami menyediakan mengecat kereta dan motor dengan harga yang bersesuaian.Kualiti adalah keutamaan kami.Macam-macam color kami ada,3D,Pearl,metalic,solid,dan bermacam-macam lagi.Kami juga menyediakan perkhidmatan membuat body kit,dengan mengunakan fibre.Berikut adalah harga-harganya:

-Spray luar dalam(tukar color)- RM1500-RM1600
-Spray luar - RM900-RM1000
-Touch-up Pintu kereta - RM160

Sesiapa yang berminat bolehlah call en Hasan ditalian 0177844872 atau datang sendiri ke bengkel
di kg.Jln kebun seksyen 30 shah alam.

P/s:harga boleh dirunding lagi bila dah tengok keadaan kereta.

WC76 Very Happy

byr 2kali bleh ker????huhuhu

315 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Dec 16, 2010 6:23 am

ting


lokasi batu caves/selayang
cat...whole car
berapa?

316 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 27, 2010 9:21 pm

WHV 8589


bos jebat tu...nk tnya harga kaler CRYSTAL WHITE solid berapa ya? luar dlm bg waja..

317 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Sun Mar 13, 2011 2:31 am

hafiz_350z


Hang jebat..den mau tnyo sket..
cat keto lua dlm bapo yo?..kete ad cat pearl.maroon..camry import.
plan mau tuka wane puteh..crystal white ke ap..janji puteh..cntek punye..
then,ko gune cat ap?..jnis cat uh..law cat satu keto balek cm aku mntak..ko cat baper layer?..bape hri kne tggal kete?.. Very Happy Very Happy

318 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Sun Mar 13, 2011 12:29 pm

jerung16


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
hafiz_350z wrote:Hang jebat..den mau tnyo sket..
cat keto lua dlm bapo yo?..kete ad cat pearl.maroon..camry import.
plan mau tuka wane puteh..crystal white ke ap..janji puteh..cntek punye..
then,ko gune cat ap?..jnis cat uh..law cat satu keto balek cm aku mntak..ko cat baper layer?..bape hri kne tggal kete?.. Very Happy Very Happy



klu tnyo kek den den jawab yg last tu je...yg lain2 den x paham...keh3


_________________
WC - 430
  jerung16


xox-017-3500970    
umobile-018-2793244

jerung16_yongtaufu@yahoo.com  
http://jerung16.multiply.com/
http://wcnegeri9.blogspot.com/
http://wajaclub.cjb.net/
https://www.facebook.com/jerung16

319 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Mar 14, 2011 5:03 am

evo1738


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jebat wrote:
izat_5711 wrote:btl la jebat.. aku buat tahun 2007... cat kancil kaler biru jazz pearl... kene 2200...
tp mmg cantik la kaler tu...

yeke?baguslah....kaler tu mmg cantik pon...xdinafikan...heheheh

murah ni.....boleh la tukar colour..heheheheh

320 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Mar 30, 2011 11:23 am

wan ah tong


location mano bro ?

http://www.facebook.com/wan.ah.tong

321 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Apr 06, 2011 11:52 am

jebat


hafiz_350z wrote:Hang jebat..den mau tnyo sket..
cat keto lua dlm bapo yo?..kete ad cat pearl.maroon..camry import.
plan mau tuka wane puteh..crystal white ke ap..janji puteh..cntek punye..
then,ko gune cat ap?..jnis cat uh..law cat satu keto balek cm aku mntak..ko cat baper layer?..bape hri kne tggal kete?.. Very Happy Very Happy

adoi...poning den baco soalan ko nie...cat luar dalam klu crystal rm2000,klu metalik 2k rm 1600,cat den pakai aoto colour,clearcoat pakai dupont,TOA,Glassurit dn mcm2 lagi...keto kono tinggal 1 mggu lobih...bergantung pado keadaan keto...tq Very Happy

322 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Apr 06, 2011 11:55 am

jebat


wan ah tong wrote:location mano bro ?

seksyen 30 shah alam....call je bro sonang... Very Happy Very Happy

323 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Apr 06, 2011 12:14 pm

Blackheart


1.8 DOHC N/A
1.8 DOHC N/A
jebat wrote:
wan ah tong wrote:location mano bro ?

seksyen 30 shah alam....call je bro sonang... Very Happy Very Happy

nak tnya,kalo crystal black utk luar sje bpe RM? den punya wrna htm,tp body ada calar.

324 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Thu Apr 07, 2011 4:22 am

zan575


Jebat...

Nak tanya sikit. Aku nak cat kereta iswara aeroback aku kaler hitam metalik. Condition kereta tu ada bunga karat (aku pun tak tahu mana datangnya)pada boot depan dan 4 pintu sisi. Sebelum nak let go kereta ni aku ingat nak cat dulu. Berapa kos kalau aku cat kaler sama (luar sahaja) dan berapa kos kalau aku touch up shj pada panel kereta yang ada karat tu? tq.

325 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Apr 18, 2011 8:47 am

shengquan


hi bro,
may i know how to create a new post to sell items?
i think to sell/swap my bonnet with carbon sticker..
can u pass me to the admin?

this is the link
http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=113&t=1833108

thanks^^

326 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! Today at 2:56 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 13 of 14]

Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum