You are not connected. Please login or register

PROMOSI CAT KERETA!!!!

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 12 of 14]

276 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 10:50 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
Sandwich wrote:jebat kalau aku anta rim 2 pieces aku cat nih ... boleh tak ko bukak dulu baru spray jebat ...? bape ongkosnya tuh ..


ko letak mahal skit jebat.....budak ni tgh kayooo ni Razz Razz Razz

277 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 11:14 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
jawe62 wrote:
Sandwich wrote:jebat kalau aku anta rim 2 pieces aku cat nih ... boleh tak ko bukak dulu baru spray jebat ...? bape ongkosnya tuh ..


ko letak mahal skit jebat.....budak ni tgh kayooo ni Razz Razz Razz

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

http://www.eventsecurity.com.my

278 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 11:26 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
cat kaler putih la pastu clearkan.. kene dgn body...



Last edited by izZat_2635 on Thu Dec 10, 2009 9:24 pm; edited 1 time in total

279 ...... on Thu Dec 10, 2009 1:43 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
ai yo jebat skrg dah banyak business sini ya...raya dah lepas bru kaya Razz
good luck bro !!! Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

280 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 16, 2009 6:59 am

jebat


Sky Toro wrote:ai yo jebat skrg dah banyak business sini ya...raya dah lepas bru kaya Razz
good luck bro !!! Laughing
belom kaya lagi bro...kalau aku dah tukar enjin evo 4 baru lah kaya....hahahahahahah

281 ...... on Wed Dec 16, 2009 11:31 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jebat wrote:
Sky Toro wrote:ai yo jebat skrg dah banyak business sini ya...raya dah lepas bru kaya Razz
good luck bro !!! Laughing
belom kaya lagi bro...kalau aku dah tukar enjin evo 4 baru lah kaya....hahahahahahah

opps,than azmimania sudah jadi org kaya Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

282 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 16, 2009 12:42 pm

are_mat


KETUA KOMUNITI
Sky Toro wrote:opps,than azmimaniac sudah jadi org kaya Laughing
itu punai very the kaya man la bro.....wakakakakakka. Razz Razz Razz


_________________
WC045
http://yahoo.com

283 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 21, 2009 3:19 am

AraMyiEz


abg tanya ckit, mana ble dpt custom grill dpn tu ye? manyak cantik r abg..kih3

284 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 21, 2009 5:50 am

din_JB


jebat wrote:sori sume...aku xonline smlm...bz ckit ar...banyak tul soalan2 ek...klu ko guna cat sendri aku ambik upah 800 ke 1000 tu klu ko punye cat sahaja,klu ko cari sendri clear,primer,thinner,lagi murah aku ambik...600 pon leh...

Aku tgk bro jebat ni mmg berpatutan...aku ready Cat, clear, primer, thinner tokey kedai 2 ketok harge rm 1000 xbleh kurang..klu bro jebat bukak rm 600 mmg bleh runding...Nasib aku kat JB klu dekat aku dah pindah kat bengket bro jebat ni.........

http://saff_7@yahoo.com

285 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 21, 2009 6:03 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
AraMyiEz wrote:abg tanya ckit, mana ble dpt custom grill dpn tu ye? manyak cantik r abg..kih3
tanye kete sape ni bro..? Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

286 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 21, 2009 7:39 am

zaeidos


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jebat wrote:
oj_razi wrote:kalau den nk cat warne flet bleack bape bro??nk try warne tu..nampak ganas tuh.... Laughing Laughing Laughing
flat black mmg ganaz bro....aku ambik cume 2000 je....sbb clearnya mahal ckit... Very Happy aku br nk plan tukar colour tu...hehehehehe

matte red bole buat ke? asyik matte black je...kalo bole mesti best Very Happy Very Happy Very Happy

287 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 21, 2009 1:27 pm

xclusives


KETUA KOMUNITI
din_JB wrote:
jebat wrote:sori sume...aku xonline smlm...bz ckit ar...banyak tul soalan2 ek...klu ko guna cat sendri aku ambik upah 800 ke 1000 tu klu ko punye cat sahaja,klu ko cari sendri clear,primer,thinner,lagi murah aku ambik...600 pon leh...

Aku tgk bro jebat ni mmg berpatutan...aku ready Cat, clear, primer, thinner tokey kedai 2 ketok harge rm 1000 xbleh kurang..klu bro jebat bukak rm 600 mmg bleh runding...Nasib aku kat JB klu dekat aku dah pindah kat bengket bro jebat ni.........


mmg btol2 murah 2 cheers cheers cheers kete aku upah spray Rm500 brg2 len aku beli sendiri lam RM497 x spi pon Seribu...mari kita beri sokongan dgn bro jebat cheers cheers cheers cheers cheers

288 ...... on Mon Dec 21, 2009 2:49 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
AraMyiEz wrote:abg tanya ckit, mana ble dpt custom grill dpn tu ye? manyak cantik r abg..kih3

buat grill smart punya mcm kete Bad tu,dulu i pun pakai tu.
lawa... Very Happy

http://www.team-force.forums2u.com

289 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 23, 2009 12:09 pm

jebat


din_JB wrote:
jebat wrote:sori sume...aku xonline smlm...bz ckit ar...banyak tul soalan2 ek...klu ko guna cat sendri aku ambik upah 800 ke 1000 tu klu ko punye cat sahaja,klu ko cari sendri clear,primer,thinner,lagi murah aku ambik...600 pon leh...

Aku tgk bro jebat ni mmg berpatutan...aku ready Cat, clear, primer, thinner tokey kedai 2 ketok harge rm 1000 xbleh kurang..klu bro jebat bukak rm 600 mmg bleh runding...Nasib aku kat JB klu dekat aku dah pindah kat bengket bro jebat ni.........
wakakakaka klu ko pindah dekat dengan bengkel aku cmfrm aku minta tolong ko gosok kereta...hahahahaha

290 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 23, 2009 12:13 pm

jebat


zaeidos wrote:
jebat wrote:
oj_razi wrote:kalau den nk cat warne flet bleack bape bro??nk try warne tu..nampak ganas tuh.... Laughing Laughing Laughing
flat black mmg ganaz bro....aku ambik cume 2000 je....sbb clearnya mahal ckit... Very Happy aku br nk plan tukar colour tu...hehehehehe

matte red bole buat ke? asyik matte black je...kalo bole mesti best Very Happy Very Happy Very Happy
apa2 colour pon blh jadikan matte bro...just pakai clear matte je..

291 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Jan 01, 2010 4:39 am

apayed


jebat wrote:Kami menyediakan mengecat kereta dan motor dengan harga yang bersesuaian.Kualiti adalah keutamaan kami.Macam-macam color kami ada,3D,Pearl,metalic,solid,dan bermacam-macam lagi.Kami juga menyediakan perkhidmatan membuat body kit,dengan mengunakan fibre.Berikut adalah harga-harganya:

-Spray luar dalam(tukar color)- RM1500-RM1600
-Spray luar - RM900-RM1000
-Touch-up Pintu kereta - RM160

Sesiapa yang berminat bolehlah call en Hasan ditalian 0177844872 atau datang sendiri ke bengkel
di kg.Jln kebun seksyen 30 shah alam.

P/s:harga boleh dirunding lagi bila dah tengok keadaan kereta.

WC76 Very Happy
belah utara takdak offer harga macam tu ka??
takkan aku nak turun tempat ko kot..modal lagi tu...

292 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Jan 01, 2010 9:55 pm

*


2.0 TURBO
2.0 TURBO
Sky Toro wrote:
AraMyiEz wrote:abg tanya ckit, mana ble dpt custom grill dpn tu ye? manyak cantik r abg..kih3

buat grill smart punya mcm kete Bad tu,dulu i pun pakai tu.
lawa... Very Happy

i punya kereta biasa saja...old fashion Very Happy

293 ...... on Sat Jan 02, 2010 7:45 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
* wrote:
Sky Toro wrote:
AraMyiEz wrote:abg tanya ckit, mana ble dpt custom grill dpn tu ye? manyak cantik r abg..kih3

buat grill smart punya mcm kete Bad tu,dulu i pun pakai tu.
lawa... Very Happy

i punya kereta biasa saja...old fashion Very Happy

old fashion ke?than change design lah,dah tunggu design plan u lama Laughing Laughing Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

294 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Mar 08, 2010 10:33 am

sharkx


Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.

295 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Mar 08, 2010 12:01 pm

wajunk


sharkx wrote:Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.

aah..nak taw gak la cat 1 layer blik kaler asal bape ek?
Very Happy
sy nyer silver bese jer

296 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Mar 09, 2010 2:34 am

ragnorak_scenez


polish balik satu kereta berapa hinggit

297 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Mar 09, 2010 5:41 am

apex


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
murah nie...aku cat luar dlm kene 2.5k...

298 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Mar 10, 2010 12:39 pm

sharkx


sharkx wrote:Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.


bro..xdak reply pun....

299 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Mar 23, 2010 10:53 am

jebat


sharkx wrote:Bro klo nak cat satu layer kaler yang asal berapa?.. touch up je la...keta waja kaler metalic grey.
sori sgt2 bro...aku dah lama xon9...bz lah gosok kereta...hehehehe klu ko nak spray 1 layer blh je...tp aku x rekemen lah...sbb 1 layer ni bkn tahan lama bro...1 thn je dh pudar balik...spray luar jelah satu body..br cun dn tahan lama..hehehe luar je rm 1000,tp klu ko nk gak 1 layer aku bg ko rm700 je... Very Happy

300 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Fri Mar 26, 2010 3:57 am

bob_very_fresh


jobat durhaka..mano pic keto ekau yang dah pakai CF?hehehehe..lamo xjumpo ekau..

301 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! Today at 2:58 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 12 of 14]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum