You are not connected. Please login or register

PROMOSI CAT KERETA!!!!

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 11 of 14]

251 ...... on Mon Dec 07, 2009 1:05 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Komeng wrote:red ferrari pakai pearl ke??
mane hang jebat ni
pegi bertapa ke...ehhehhe

dia tak dah masa dtg sini lagi,ada kete nak cat
haha... Razz Razz Razz

http://www.team-force.forums2u.com

252 ...... on Mon Dec 07, 2009 1:06 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
bazooka wrote:
Komeng wrote:red ferrari pakai pearl ke??
mane hang jebat ni
pegi bertapa ke...ehhehhe

dia tgh cat kete sky toro tu...hehehe

Razz Razz Razz

http://www.team-force.forums2u.com

253 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 07, 2009 2:04 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
xclusives wrote:klu salah tlg la tego yek..klu pki pearl ni bkn cepat pudar ke pearl 2.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

pearl nampak pudar apabila masuk kat warna putih jer ..

macam aku ..warna champion white + kuning skit ..tambah crystal blink2 ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.eventsecurity.com.my

254 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 07, 2009 3:01 pm

Guest


Guest
lah taulah....keter smart tu Very Happy

255 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 07, 2009 3:05 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
Along_AC wrote:lah taulah....keter smart tu Very Happy
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad Sad Sad Sad

http://www.eventsecurity.com.my

256 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 07, 2009 9:04 pm

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
mane jebat ni..

257 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Mon Dec 07, 2009 11:59 pm

jawe62


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
izZat_2635 wrote:mane jebat ni..

bz laa tuuu

258 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 12:14 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
bz mengecat kete toro la ni...

259 ....... on Tue Dec 08, 2009 1:52 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
Along_AC wrote:lah taulah....keter smart tu Very Happy

haha,jealous ke... Laughing

http://www.team-force.forums2u.com

260 ........ on Tue Dec 08, 2009 1:53 am

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
izZat_2635 wrote:bz mengecat kete toro la ni...

aiks...bukan i seorg kete sahaja mah,hri tu i hantar kete sana ada banyak kete nak buat lagi mah Sad Sad Sad

http://www.team-force.forums2u.com

261 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 6:21 am

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
salam bro2 sume....
nak tanya nih,pernah dengar x warna 'ELECTRIK BLUE'?
cun x kalau waja buh warna ni?
aritu pernah tengok kat rx7,cantik jew.hehehe
kat waja x tahula,ada sape2 pernah pakai x?

262 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 6:30 am

oj_razi


kalau den nk cat warne flet bleack bape bro??nk try warne tu..nampak ganas tuh.... Laughing Laughing Laughing

263 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 6:37 am

mfa2214


hafima wrote:salam bro2 sume....
nak tanya nih,pernah dengar x warna 'ELECTRIK BLUE'?
cun x kalau waja buh warna ni?
aritu pernah tengok kat rx7,cantik jew.hehehe
kat waja x tahula,ada sape2 pernah pakai x?

kalau bermuda blue den tau le.. hehehe

http://mineismfa.blogspot.com/

264 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 8:30 am

xclusives


KETUA KOMUNITI
mfa2214 wrote:
hafima wrote:salam bro2 sume....
nak tanya nih,pernah dengar x warna 'ELECTRIK BLUE'?
cun x kalau waja buh warna ni?
aritu pernah tengok kat rx7,cantik jew.hehehe
kat waja x tahula,ada sape2 pernah pakai x?

kalau bermuda blue den tau le.. hehehe

kalau warna Bluetooth aku lg tau.. cyclops cyclops cyclops Laughing Laughing Laughing

265 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 8:42 am

are_mat


KETUA KOMUNITI
hafima wrote:salam bro2 sume....
nak tanya nih,pernah dengar x warna 'ELECTRIK BLUE'?
cun x kalau waja buh warna ni?
aritu pernah tengok kat rx7,cantik jew.hehehe
kat waja x tahula,ada sape2 pernah pakai x?
demo buat la warna blue lagoon pis,.klu nk tengok cun ke x kaler tu demo turun PD. kat sane ade blue lagoon. Laughing Laughing Laughing


_________________
WC045
http://yahoo.com

266 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 10:47 am

jebat


oj_razi wrote:kalau den nk cat warne flet bleack bape bro??nk try warne tu..nampak ganas tuh.... Laughing Laughing Laughing
flat black mmg ganaz bro....aku ambik cume 2000 je....sbb clearnya mahal ckit... Very Happy aku br nk plan tukar colour tu...hehehehehe

267 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 10:52 am

jebat


Sky Toro wrote:
izZat_2635 wrote:bz mengecat kete toro la ni...

aiks...bukan i seorg kete sahaja mah,hri tu i hantar kete sana ada banyak kete nak buat lagi mah Sad Sad Sad
hahahahah korang tgk lah sky toro ni....dia dah risau dah...takut kereta dia xsiap seblum 17hb...setiap masa sms aku tanya kereta sudah ok ka?hahahhaha u jgn risau toro...wa buat cun2 punya....hehehehe

268 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 11:06 am

izZat_2635


1.8 GSR TURBO
1.8 GSR TURBO
jebat selalu clear kt tmpat hang buat bp lapisan??

269 ........ on Tue Dec 08, 2009 3:52 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
oj_razi wrote:kalau den nk cat warne flet bleack bape bro??nk try warne tu..nampak ganas tuh.... Laughing Laughing Laughing

i dah ada tgk waja spray flet black(dri imperials)
i tgk tak cun mah,anyway jus my 2cent Rolling Eyes

http://www.team-force.forums2u.com

270 ...... on Tue Dec 08, 2009 3:54 pm

Sky Toro


2.0 DOHC N/A
2.0 DOHC N/A
jebat wrote:
Sky Toro wrote:
izZat_2635 wrote:bz mengecat kete toro la ni...

aiks...bukan i seorg kete sahaja mah,hri tu i hantar kete sana ada banyak kete nak buat lagi mah Sad Sad Sad
hahahahah korang tgk lah sky toro ni....dia dah risau dah...takut kereta dia xsiap seblum 17hb...setiap masa sms aku tanya kereta sudah ok ka?hahahhaha u jgn risau toro...wa buat cun2 punya....hehehehe

ai yo bro sesiapa tak risau dia punya kete,lolx...
mesti risau juga mah,hehe...
mesti kasi cun sikit k,lolx... Razz

http://www.team-force.forums2u.com

271 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Tue Dec 08, 2009 9:24 pm

hafima


1.6 DOHC N/A
1.6 DOHC N/A
are_mat wrote:
hafima wrote:salam bro2 sume....
nak tanya nih,pernah dengar x warna 'ELECTRIK BLUE'?
cun x kalau waja buh warna ni?
aritu pernah tengok kat rx7,cantik jew.hehehe
kat waja x tahula,ada sape2 pernah pakai x?
demo buat la warna blue lagoon pis,.klu nk tengok cun ke x kaler tu demo turun PD. kat sane ade blue lagoon. Laughing Laughing Laughing

adui mat,kat tempat kawe ada gak...tapi bluebox celcom..wakakaka...
lawo tu..hahahahaha..
kalau nak cat kena pakai roller.xleh spray..hehehe

272 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 10:09 am

jebat


izZat_2635 wrote:jebat selalu clear kt tmpat hang buat bp lapisan??

aku biasa buat tiga lapis.....kalau nak 4 lapis pon boleh...tp wangnya mau banyak lapis gak lah....heheheheh Laughing

273 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 10:51 am

Zhaf_wc 128


1.6 SOHC N/A
1.6 SOHC N/A
jebat nk tnya sket....pintu blkg blah kiri tu den nk ketuk n cat....ekau bleh wat x?













WC128

274 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 10:25 pm

jebat


Zhaf_wc 128 wrote:jebat nk tnya sket....pintu blkg blah kiri tu den nk ketuk n cat....ekau bleh wat x?
kalau dah tukang cat,mestilah boleh mengcat....heheheh 1 pintu 160 hinggit Very Happy













WC128

275 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! on Wed Dec 09, 2009 10:40 pm

Sandwich


EXCO SUKAN
jebat kalau aku anta rim 2 pieces aku cat nih ... boleh tak ko bukak dulu baru spray jebat ...? bape ongkosnya tuh ..

http://www.eventsecurity.com.my

276 Re: PROMOSI CAT KERETA!!!! Today at 2:22 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 11 of 14]

Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum